Zeer deskundige medewerkers en super vriendelijke mannen bovendien. Eindresultaat is echt heel prachtig geworden.
Snel en vriendelijke werknemers, goed werk geleverd.
Mooi en degelijk product. Vriendelijk en deskundig personeel. Prima aftersales. Zeer netjes gemonteerd en afgewerkt.
Uitstekende verbouwploeg!!!!!
Persoonlijk advies, goede prijs/kwaliteit
De plaatsing is goed en snel verlopen. Bij plaatsing bleek een raam kapot. De nalevewring daarvan was aan de lange kant.
Prima service, snelle werkzaamheden en het afval werd keurig verwijderd.
Klant vriendelijk
Top service keurig alles volgens afspraak.
Kwaliteitswerk met een vriendelijke en plezierige benadering van verkoop tot uivoering. Top!
snelle levering en de ramen en kozijnen zien er goed uit.
De medewerkers gingen zo goed met elkaar om. Serieus en de jongste kwam ook met oplossingen en die werden door de oudere medewerker serieus genomen en opgevolgd in overleg. Een aardig team die we voor 100% vertrouwden.
Duidelijk afspraken vooraf gemaakt en die zijn volledig en op tijd nagekomen. Heel tevreden.
Vreindelijk en professioneel. Vakwerk en goed advies. Top prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
* Goed geholpen en begeleid bij aankoop * Goede en vriendelijke medewerkers welke kozijnen hebben geplaatst * Bij "klacht" van kleine beschadiging ruit werd gelijk actie ondernomen en nieuwe ruit wordt spoedig verwacht en vervangen.
Altijd goed en tijd voor de klant en alles is bespreekbaar.
Keurig gewerkt. Echte aanrader
Wij zijn zeer tevreden met de mooie kozijnen,deze zijn door de medewerkers er vakkundig in gezet.Wij zijn er echt heel blij mee!
Reeds 20 jaar geleden een kozijn geplaatst weet nier meer waarvoor Bermon. Zag toen wel vaak een auto van Bermon in De Meern.
Zeer klantvriendelijke en betrouwbare firma met kundig personeel.