Kozijnen zijn volgens afspraak vakkundig geplaatst door vriendelijke medewerkers.
Kozijnen zijn netjes geplaatst en afgewerkt aan de buiten en binnen zijde.
Afspraken worden nagekomen, personeel probeert t huis niet onnodig vulling te maken. Balkon was na afloop ook geveegd. En eventjes een extra dakpan vervangen, als de stijger er toch staat.
Gewoon Goed produkt en professioneel geadviseerd en geplaatst.
goed. goede service. prettige contacten.
kleine beschadiging aan de piano, maar dit heeft de eigenaar van Bermon Huizen goed opgelost.
Ondanks dat er veel mis ging, was de service maar vooral de monteurs geweldig!
Keurig op tijd en afwerking is netjes.
Inmiddels is mijn hele huis voorzien van kunststof kozijnen. Afgelopen januari zijn de kozijnen in mijn schuur vervangen en wederom ben ik zeer tevreden. Bij Bermon denken ze met je mee en zijn ze zeer flexibel, vriendelijk en zeer vakbekwaam.
Alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd
Zeer correct en vakkundig
Bermon doet wat ze belooft, kozijn zijn netjes geplaats en afgewerkt; in goed overleg. vriendelijk en netjes werkend personeel.
Prima vakwerk. Netjes en snel geplaats. Ziet er goed uit
Goed advies, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel, vakmensen! Zeer tevreden!!!
Kunststofkozijnen en gevelbekleding deskundig geplaatst. Uitstekende service. Per ongeluk was tuintegel gebroken, maar vervangend exemplaar heeft men zelf opgehaald en bij mij afgeleverd. Waar vind je nog zo'n service?
Deuren, ramen en gevelbekleding zien er piekfijn uit en maken ons huis een stuk mooier en comfortabeler.
Alles zeer naar wens verlopen.
Ze hebben gewoon vakwerk afgeleverd..!!
Alle problemen binnen afzienbare tijd opgelost en heel netjes afgeleverd.
Jaren geleden kennis gemaakt met fa. Bermon. Waren uiterst tevreden. Enkele jaren terug was een offerte voor deuren en aanpassingen, veel hoger dan concurrentie. Wij zijn toen met een ander leverancier in zee gegaan. Maar toen bleek waarom Bermon te hoog was met de offerte. De leverancier had een aanzienlijke kostenpost (arbeidsloon en BTW veranderingen) vergeten te berekenen. Toen wij onlangs wederom werkzaamheden wilden laten uitvoeren, alleen maar bij Bermon prijs/offerte gevraagd. De werkzaamheden zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.