Monteur Ronald had veel geduld met de begeleiding van Pjotr. Beiden waren erg beleefd. Zij werkten erg netjes en ruimden dagelijks hun spullen op. Afval ging direct in de container. Ronald had oplossingen voor geconstateerde gebreken en betere oplossingen. Hij overlegde altijd met ons over de oplossing.
Uitstekend geholpen in de winkel/showroom en snel het besluit genomen om bij Ploeg te bestellen. Daarna moet je een beetje geduld hebben maar dan krijg je ook wat. Voordeur en ramen zijn erg mooi, de mannen die installeren zijn echte professionals. Helemaal tevreden!
Offertetraject was wat stroperig, veel heen en weer gemail, en soms waren aanpassingen weer tenietgedaan. Goed lezen dus van de uiteindelijke offerte. Maar de uitvoering was in één woord "geweldig". Silvester en Lorenzo waren een perfect koppel. Alles heel netjes geplaatst en meesters in de afwerking. Zeer keurig allemaal. Nazorg was ook prima.
Eerst 3 jaar geleden alle ramen/kozijnen bovenverdieping laten doen naar alle tevredenheid. Nu beneden de achterramen en deur door Ploeg laten vernieuwen dit was weer goed georganiseerd en er werd door de monteurs netjes gewerkt. Deur en een paar glaslatten waren beschadigd en dit was door de monteur gelijk opgemerkt en binnen 2 weken werd dit vernieuwd.
2 medewerkers van ploeg kwamen in de ochtend aan, eerst even koffie en daarna meteen aan de slag. Ze informeren mij een aantal x ivm afwerking en breedte vensterbank. Zeer netjes en snel ( op de dag) gerealiseerd. Wachttijd wel wat lang, maar goed personeel is momenteel overal een uitdaging. Kortom zeer tevreden, en ga ze zeker nog een keer benaderen voor het volgende project.
monteurs en materiaal op afgesproken tijd aanwezig. Alles netjes geïnstalleerd en netjes achtergelaten.
Vriendelijke en netjes werkende monteurs, die ook na uitvoering van de montage alles weer mooi aangeveegd achterlaten. De gemonteerde kozijnen en raamdecoratie voldoen heemaal aan de verwachtingen.
Vanaf het gesprek in de showroom tot het plaatsen van de schuifpui ben ik niets anders dan tevreden geweest. Lange wachttijd, maar dat is het zeker waard! Vragen werden direct beantwoord zowel telefonisch als per mail. Een bedrijf dat nog ouderwets de klant voorop stelt. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Van offerte tot levering is de planning conform verwachting uitgevoerd. Helaas bleek een paneel van de deur beschadigd bij het uit de verpakking halen. Dit is keurig hersteld en hiermee werd ook rekening gehouden met de factuur. Pas na reparatie moest de laatste 5% betaald te worden. Ook de manier van werken was top. Als er al rommel was, werd die keurig door de heren opgeruimd. Zelf geen omkijken naar gehad.
Goede voorbereiding, overleg en begeleiding vanuit Ploeg. Wat een ervaring. Wat een genot van het eindresultaat. Wij zijn meer dan tevreden. Hulde
Vakkundig personeel en alles tot tevredenheid volgens offerte uitgevoerd. Ook het hele voortraject veel info gehad om alles vlot en netjes te laten verlopen . Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen..
New windows for our first floor. Good quality, very nice guys but something was wrong with the order, they had to come back few weeks later.
Alles verliep uitstekend. Vlot, netjes en vakkundig. We zijn blij met ons nieuwe kozijn.
Een bijzonder fijn werkend team, met veel kennis en een prettige dosis werklust! Ondanks de kou was het voor ons een hele goede ervaring met de mensen van Ploeg! Al het afval etc. is ook keurig opgeruimd!
Alle afspraken werden exact nagekomen. Prettige medewerkers bij de verkoop mar ook bij de installatie. Er werd zeer netjes gewerkt.
Het hele proces van oriëntatie in de showroom tot aan de uiteindelijke montage was heel klantvriendelijk geregeld. Het contact in de showroom, het contact bij het inmeten en het contact met de monteurs was zeer prettig en duidelijk. In de tijd van aanvraag tot aan montage (er is een behoorlijke wachttijd op de montage) wordt je via mail op de hoogte gehouden van het proces. Zo kan je de voortgang mooi volgen en weet je dat je niet vergeten bent. :-) Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over wat er op de dag van montage allemaal gaat gebeuren en wat je voordien kan regelen (via de post krijg je bijvoorbeeld enkele voorgedrukte kaarten om bij de buren in de bus te gooien om zo de werkzaamheden en mogelijk overlast aan te kondigen). Tot slot, het belangrijkste, de kwaliteit van de kozijnen is goed. De kozijnen zijn erg netjes geplaatst en ook de afwerking en aansluiting op de muren is erg netjes gedaan. Ik ben dus erg tevreden over Ploeg Kozijnen.
Vanaf de showroom tot aan de plaatsing; alles liep zoals afgesproken en er werd voldoende en duidelijk gecommuniceerd door Ploeg Kozijnen wat we konden verwachten. De drie heren die uiteindelijk de kozijnen geplaatst hebben, waren uiterst vriendelijk en professioneel. Vrijwel zonder onderbrekingen hebben ze doorgewerkt tot alles afgerond was. Alles netjes achtergelaten, werkelijk niets op aan te merken.
Via kennissen en buren hadden we alleen maar positieve berichten over Ploeg kozijnen ontvangen. Deze positieve ervaringen zijn ook bij ons waargemaakt. Vanaf het eerste gesprek op de showroom tot aan de oplevering niets dan lof. Wij kunnen Ploeg kozijnen daarom iedereen van harte aanbevelen.
vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in Ploeg kozijnen. De uitgebreide uitleg en informatie in de showroom waren duidelijk. Jammer dat de levertijd zo lang is, maar uiteindelijk de moeite waard. De monteurs en servicemonteurs hebben grote kennis van hun werk. Ze werken netjes en ruimen alles netjes op aan het einde van de dag. Er waren wat beschadigingen aan een ruit en kozijn, die zijn netjes gerepareerd en vervangen, nadat er melding was gemaakt. Ik ben heel blij met mijn kozijnen en deuren.
Wij hebben een dakkapel laten plaatsen door Ploeg Kozijnen. Het eindresultaat is goed en we zijn tevreden over de kwaliteit van het dakkapel zelf. Helaas waren er bij de plaatsing constructieve fouten gemaakt die later hersteld moesten worden. Het oplossen van deze fouten verliep niet direct soepel. Ploeg Kozijnen probeerde aanvankelijk de kosten voor een deel van het herstel op ons te verhalen, terwijl dit duidelijk een fout was die tijdens de montage had moeten worden opgemerkt. Na wat gesteggel en verdere communicatie hebben ze dit uiteindelijk correct opgepakt en de kosten alsnog vergoed. Kortom: het dakkapel zelf is goed, maar de plaatsing had beter gekund en de service had in eerste instantie klantgerichter mogen zijn. Uiteindelijk is de zaak naar tevredenheid opgelost, maar het had prettiger kunnen verlopen.
Duidelijke communicatie. Installateurs werken zeer netjes en zijn echt vaklui. Erg blij met het resultaat
Zoals hierboven
Prima uitvoering. Offerte traject zit ik nog te wachten op reactie dhr. Kerkvliet
netjes en correct geplaatst en behandeld
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op