Van begin tot het eind hebben we prettige ervaring gehad met de mensen van ploeg. Er wordt met zorg gecommuniceerd en gewerkt. We zijn heel blij met het resultaat.
Regelmatig een update via de mail over de vorderingen met bijkomende informatie. Opmeten ging heel secuur. Uitvoering was prima
Van begin (eerste oriëntatie in de showroom) tot en met de oplevering heeft Ploeg Kozijnen onze hoge verwachtingen volledig beantwoord. Alle voorbereidings- en plaatsingswerkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. Complimenten voor de uitvoering door de 2 werknemers en 1 stagiair: zeer deskundig, meedenkend, netjes werkend en goed gezelschap, ook in de begeleiding van de stagiair. De werkzaamheden werden aangenaam afgesloten met het aanbieden van de Ploeg Starters-kit, met nuttige en feestelijke inhoud; heel attent.
Vanaf het maken van de offerte voor onze nieuwe kozijnen in voor- en achtergevel was er aandacht en duidelijkheid. De plaatsing werd gedaan door 3 kundige monteurs en met aandacht en zorg. Het resultaat ziet er mooi uit, zowel binnen als buiten. Door de 3-dubbele beglazing is er een enorme verbetering in zowel warmte- als geluidsisolatie. Ik zie nog 1 verbeterpunt, de ventilatieroosters laten in verhouding tot het triple glas nog wel wat geluid en kou door. Eerder werd door Ploeg het kozijn in de zijgevel al ververvangen. Dat was reden om ook nu weer voor Ploeg te kiezen.
Prettige werklieden.
Het resultaat prachtig
Van A tot Z een fijne leverancier. Ik kan er veel woorden aan wijden maar dat is niet nodig. Ploeg is een aanrader.
Wij hebben Ploeg de kozijnen in de achtergevel voor kunststof kozijnen laten vervangen. Alles liep op rolletjes, van gesprek tot offerte en uitvoering van de werkzaamheden. Er werd keurig netjes gewerkt en afgewerkt. De medewerkers waren zeer vriendelijk en waren goed op elkaar ingespeeld.
De monteurs waren elke dag op de afgesproken tijd aanwezig. Zij werkten volgens het afgesproken schema en maakten af waar zij aan waren begonnen. Alles werd elke dag schoongemaakt.
Netjes en vakkundig geplaatst en goede service
Ik ben goed geholpen bij Ploeg. Afspraken zijn nagekomen en binnen een halve dak had ik huis met een nieuwe dakkapel van 5,95 meter in plaats van de oude van 3 meter.
De mensen van Ploeg hebben goed gewerkt. Netjes alles afgewerkt en ook opgeruimd. Heel tevreden!
De monteurs van Ploeg Kozijnen hebben, ondanks een kleine tegenslag (niet te wijten aan Ploeg Kozijnen maar aan een derde partii) de bestelde kozijnen perfect gemonteerd en afgewerkt. Ze waren zeer vriendelijk en netjes. Alles is binnen 2 dagen opgeleverd, precies zoals afgesproken. Het ziet er prachtig uit. Heel veel dank voor de goede service!
Ploeg heeft een nieuwe voordeur en een nieuw WC-raam geplaatst. Monteurs hebben topwerk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Een volgende keer gaan we weer naar Ploeg. Een aanrader dus.
Complimenten voor het product en installatie en installatie team. Bizar dieptepunt: een werkdag voor installatie werden we gebeld dat de geplande datum niet door kon gaan. Dat was heel vervelend want we hadden 10 buren geinformeerd, kamers reeds uitgeruimd en moesten dat weer allemaal terugdraaien wat behoorlijk wat stress gaf. Op een door mij gezonden email aan de verkoper hierover werd helemaal niet gereageerd. Geen excuus geen sorry, alleen dat het "kloten"was.Ook een gedane toezegging door degene die afbelde (Koen) dat we gecompenseerd zouden worden is niet nagekomen. Zeer teleurstellend allemaal. Ter compensatie stel ik voor dat we de twee volgende servicebeurten gratis (op mail bevestigd) worden aangeboden.
Beste Bob, Bedankt voor uw complimenten over het product en ons montageteam! We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze kozijnen en het werk van onze monteurs. Wij vinden het ook vervelend dat de montage zo kort van tevoren werd afgezegd; dit is niet gebruikelijk. In het nieuwe jaar is er direct contact met u opgenomen voor een passende oplossing. Fijn om te horen dat het is goed is opgelost. Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe kozijnen!
vanaf het moment dat wij de toonzaal binnenkwamen tot het verlaten van de monteurs bij ons thuis alles was super.
Snel en vakkundig geplaatst.
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van hulp, advies, materiaal en installatie.
Wij hebben een kunststof deur en de achterkant door kunststof laten vervangen. Dit is goed verlopen. Er waren wel wat beschadigingen en een raam was kapot geleverd. Maar dit is snel en netjes opgelost
Plezierig, conform afspraken, vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar
Wij zijn zeer tevreden over de kozijnen en deuren die Ploeg Kozijnen bij ons heeft geplaatst, maar nog meer over de manier waarop de werkzaamheden werden verricht. De medewerkers van Ploeg zijn erg aardig, behulpzaam en gezellig om een koffie mee te drinken. Het is erg prettig als iedereen van de medewerkers Nederlands spreekt, zodat er altijd wat te praten valt. De afwerking en manier van werken zijn uitermate vakkundig en netjes.
Wij hebben meerdere kozijn leveranciers bezocht, maar gelijk bij het 1e contact en bezoek aan Ploeg was er een klik, een vertrouwd gevoel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en binnen een paar dagen een offerte binnen. Na akkoord van onze kant werd alles in gang gezet en zijn de kozijnen in oktober j.l. naar onze tevredenheid geplaatst.
Het begon bij de ontvangst in de showroom. Met veel aandacht en goede uitleg geholpen door hr. van Dansik. Helaas lange wachttijd tot kozijnen geleverd konden worden, maar dat is goed gecommuniceerd. En toen kwamen de monteurs Erwin en Ewald. Wat een vakmannen zijn dat, Gezellige heren die netjes en vooral secuur werken. De hor werd later geleverd en wederom een gezellige en leuke man (helaas is de naam ons ontschoten, weten dat hij uit Assen komt). Van de buren krijgen wij ook complimenten hoe mooi en netjes het is geworden.
Netjes gewerkt op tijd geleverd en oude kozijn netjes afgevoerd.
Alles op tijd. Accuraat. Echt vakmensen met verstand van zaken. Nauwkeurig gewerkt. Zeer tevreden.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op