Erg goed

Een bijzonder fijn werkend team, met veel kennis en een prettige dosis werklust! Ondanks de kou was het voor ons een hele goede ervaring met de mensen van Ploeg! Al het afval etc. is ook keurig opgeruimd!

• Showroom
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Internet (Google en andere zoekmachines)

Prima.

Alle afspraken werden exact nagekomen. Prettige medewerkers bij de verkoop mar ook bij de installatie. Er werd zeer netjes gewerkt.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Super soepel klantproces: van oriëntatie tot aanvraag tot montage

Het hele proces van oriëntatie in de showroom tot aan de uiteindelijke montage was heel klantvriendelijk geregeld. Het contact in de showroom, het contact bij het inmeten en het contact met de monteurs was zeer prettig en duidelijk. In de tijd van aanvraag tot aan montage (er is een behoorlijke wachttijd op de montage) wordt je via mail op de hoogte gehouden van het proces. Zo kan je de voortgang mooi volgen en weet je dat je niet vergeten bent. :-) Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over wat er op de dag van montage allemaal gaat gebeuren en wat je voordien kan regelen (via de post krijg je bijvoorbeeld enkele voorgedrukte kaarten om bij de buren in de bus te gooien om zo de werkzaamheden en mogelijk overlast aan te kondigen). Tot slot, het belangrijkste, de kwaliteit van de kozijnen is goed. De kozijnen zijn erg netjes geplaatst en ook de afwerking en aansluiting op de muren is erg netjes gedaan. Ik ben dus erg tevreden over Ploeg Kozijnen.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Op tijd, stipt, secuur, netjes, prima

Vanaf de showroom tot aan de plaatsing; alles liep zoals afgesproken en er werd voldoende en duidelijk gecommuniceerd door Ploeg Kozijnen wat we konden verwachten. De drie heren die uiteindelijk de kozijnen geplaatst hebben, waren uiterst vriendelijk en professioneel. Vrijwel zonder onderbrekingen hebben ze doorgewerkt tot alles afgerond was. Alles netjes achtergelaten, werkelijk niets op aan te merken.

zeer goed

Via kennissen en buren hadden we alleen maar positieve berichten over Ploeg kozijnen ontvangen. Deze positieve ervaringen zijn ook bij ons waargemaakt. Vanaf het eerste gesprek op de showroom tot aan de oplevering niets dan lof. Wij kunnen Ploeg kozijnen daarom iedereen van harte aanbevelen.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Een goed en klantvriendelijk bedrijf

vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in Ploeg kozijnen. De uitgebreide uitleg en informatie in de showroom waren duidelijk. Jammer dat de levertijd zo lang is, maar uiteindelijk de moeite waard. De monteurs en servicemonteurs hebben grote kennis van hun werk. Ze werken netjes en ruimen alles netjes op aan het einde van de dag. Er waren wat beschadigingen aan een ruit en kozijn, die zijn netjes gerepareerd en vervangen, nadat er melding was gemaakt. Ik ben heel blij met mijn kozijnen en deuren.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? N.v.t.

Kozijn is goed plaatsing slecht.

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen door Ploeg Kozijnen. Het eindresultaat is goed en we zijn tevreden over de kwaliteit van het dakkapel zelf. Helaas waren er bij de plaatsing constructieve fouten gemaakt die later hersteld moesten worden. Het oplossen van deze fouten verliep niet direct soepel. Ploeg Kozijnen probeerde aanvankelijk de kosten voor een deel van het herstel op ons te verhalen, terwijl dit duidelijk een fout was die tijdens de montage had moeten worden opgemerkt. Na wat gesteggel en verdere communicatie hebben ze dit uiteindelijk correct opgepakt en de kosten alsnog vergoed. Kortom: het dakkapel zelf is goed, maar de plaatsing had beter gekund en de service had in eerste instantie klantgerichter mogen zijn. Uiteindelijk is de zaak naar tevredenheid opgelost, maar het had prettiger kunnen verlopen.

Prima kwaliteit en service

Duidelijke communicatie. Installateurs werken zeer netjes en zijn echt vaklui. Erg blij met het resultaat

• Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Anders
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

De mannen hebben vakwerk geleverd en netjes achtergelaten

Zoals hierboven

• Showroom
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Montage van Ploeg kozijnen bij een ander adres
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Prima uitvoering. Offerte traject zit ik nog te wachten op reactie dhr. Kerkvliet

• Showroom N.v.t.
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

netjes en correct geplaatst en behandeld

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Alles conform afspraak, netjes op tijd, vakkundig gemonteerd, zeer tevreden

Wat een verademing om te werken met een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Op tijd, d.w.z. iets te vroeg, stonden de monteurs op de locatie. Afgesproken was om van binnenuit te monteren, en ze hadden alles bij zich om de boel af te dekken, ook platen om de terrasoverkapping af te dekken. Halve dag wrk, ondanks de kou, gingen ze gewoon lekker door. Een paar koppen koffie en af en toe een ‘eetbreak’. Geen last van de monteurs. En om 13.30 waren ze al weer weg, netjes opgeruimd. De kozijnen en ramen zijn naar wens. Een gelukkige klant hier.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Positieve ervaring van "begin tot eind"

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? N.v.t.

Bedankt voor de goede service

Montage ging snel en goed vakmanschap levertijd vond ik wat langer maar verder tevreden

mooi en deskundig werk

ik ben zeker tevreden. Aardige mensen en er is goed werk afgeleverd. Extra service waar ik zeer over te spreken ben is dat ze een oud zonnescherm demonteerde en in stukken zaagde zodat die in de vuilcontainer kon. De opruimwerkzaamheden was ik ook zeer tevreden over. Een minpunt is de extra kosten voor een loopbrug die in eerste instantie niet in de offerte werd opgenomen.

Alles naar wens

Dit is de tweede keer dat Ploeg kozijnen langs is gekomen om nieuwe kozijnen te installeren. Vrijwel het gehele huis is nu voorzien van mooie kunststof kozijnen en triple glas. Alles werd nog op de laatste dag door de inmeter gecontroleerd en alles is mooi afgewerkt achtergelaten. De dag na de installatie merkten we gelijk hoeveel warmer het nu is in huis. En de nieuwe rolluiken zijn super!

Top.

Offerte traject verliep constructief en deskundig. Veel uitleg en advies (tips) ontvangen ook over de mogelijkheden. Demontage oude kozijnen en montage van de nieuwe verliep goed en deskundig (professioneel).

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Keurig werk en beleefd personeel.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen en ramen. Helaas hadden we een beetje pech dat de kozijnen niet helemaal paste hebben ze de ruimte (0ns balkon) netjes dicht gemaakt met lichte houten platen. Dus we hadden wat donkere dagen voor en na kerst. Half januari zijn ze nu geplaatst. Ze zijn super mooi maar ook perfect geplaatst en afgewerkt. Het is een genot om naar te kijken. Het personeel was heel bekwaam en wisten waar ze mee bezig waren. Waren voorzichtig met onze spullen waar ze langs kwamen en waren zeer beleefd. Een volgende keer ,indien nodig, maken we weer graag gebruik van u bedrijf.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Super vakwerk en top communicatie

Van begin tot het eind hebben we prettige ervaring gehad met de mensen van ploeg. Er wordt met zorg gecommuniceerd en gewerkt. We zijn heel blij met het resultaat.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Heel plezierig contact en prettig werkteam

Regelmatig een update via de mail over de vorderingen met bijkomende informatie. Opmeten ging heel secuur. Uitvoering was prima

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Hoge kwaliteit in materiaal, uitvoering, personeel en service

Van begin (eerste oriëntatie in de showroom) tot en met de oplevering heeft Ploeg Kozijnen onze hoge verwachtingen volledig beantwoord. Alle voorbereidings- en plaatsingswerkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. Complimenten voor de uitvoering door de 2 werknemers en 1 stagiair: zeer deskundig, meedenkend, netjes werkend en goed gezelschap, ook in de begeleiding van de stagiair. De werkzaamheden werden aangenaam afgesloten met het aanbieden van de Ploeg Starters-kit, met nuttige en feestelijke inhoud; heel attent.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Met zorg en plezierig afgehandeld, vanaf offerte tot plaatsing.

Vanaf het maken van de offerte voor onze nieuwe kozijnen in voor- en achtergevel was er aandacht en duidelijkheid. De plaatsing werd gedaan door 3 kundige monteurs en met aandacht en zorg. Het resultaat ziet er mooi uit, zowel binnen als buiten. Door de 3-dubbele beglazing is er een enorme verbetering in zowel warmte- als geluidsisolatie. Ik zie nog 1 verbeterpunt, de ventilatieroosters laten in verhouding tot het triple glas nog wel wat geluid en kou door. Eerder werd door Ploeg het kozijn in de zijgevel al ververvangen. Dat was reden om ook nu weer voor Ploeg te kiezen.

Prettige werklieden.

• Showroom N.v.t.
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Veel ervaring, zeer klantvriendelijke benadering en goede service

Het resultaat prachtig

Netjes, netjes, netjes!

Van A tot Z een fijne leverancier. Ik kan er veel woorden aan wijden maar dat is niet nodig. Ploeg is een aanrader.

Pesetaweg 45

2153 PJ Nieuw-vennep

Over Ploeg kozijnen

Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op