De renovatie van mijn dakkapel en vervanging van mijn voordeur zijn prima uitgevoerd.
Ploeg kozijnen heeft ons vanaf de eerste afspraak tot en met de installatie van de kozijnen super begeleid en is heel helder geweest in de verwachtingen. De installatie is zeer netjes, snel en professioneel verlopen en we zijn ontzettend blij met onze nieuwe kozijnen die de winter een stuk aangenamer en warmer zullen maken!
Behoudens de levertermijn is er niets op aan te merken. Prachtige voordeur, perfect ingemeten, kundig geplaatst. Aardige monteurs die erg netjes werken. Al met al zeker het wachten waard.
Je merkt dat er bij de medewerkers en monteurs 100 jaar ervaring aanwezig is. Zelfs mijn aannemer die ander werk deed in ons huis was verrast over de kwaliteit. Dit is wel even wat anders als je kijkt naar de kwaliteit van de kunststof kozijnen.
Zeer positief
Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen van hoge kwaliteit die geleverd en gemonteerd zijn door Ploeg. Keurige montage door vakkundige monteurs. Ook ploeg heeft blijkbaar last van de arbeidsmarkt en het tijdig geleverd krijgen van de materialen want nadat we de kozijnen hadden besteld moesten we behoorlijk wat geduld hebben voordat de kozijnen werden geleverd en gemonteerd. Maar het wachten was ruimschoots de moeite waard. Chapeau en zeker aan te bevelen.
Maart 2023 - ... 2024 Ja oktober 2024 en alweer gaat het fout met oplossen van een beschadigde deur. Je besteld een kleur en krijgt er twee! Je klant vraagt of je dit van te voren nakijkt maar nee nog steeds hebben ze niks geleerd. Op naar een zoveelste keer een "oplossing" krijgen ergens in december Van deuren van 6k die niet meer afgesloten kunnen worden tot aan de extreem lange traject van meer dan anderhalf jaar. Tot beschadigde panelen die tot twee keer toe beschadigd bij de klant aankomt het is echt om te huilen. Een badkamer kan binnen 6 weken geplaatst worden maar dit traject duurt al meer dan anderhalf jaar. Juli 2024, inmiddels al meerdere keren de beschadigde panelen getracht te plaatsen waarna blijkt dat het te plaatsen paneel ook beschadigd is. Deuren blijven een raadsel voor de klant of die daadwerkelijk met de pinnen afgesloten worden. Binnen een maand na plaatsen al een probleem dat de sleutel er niet uit ging en ikzelf buiten gesloten stond. De andere deur loopt steeds aan en stellen ze dan af, en vervolgens loopt het weer aan. Deuren zijn 4k-6k per stuk, hebben er steeds problemen mee, en na 2 jaar krijg je het afstellen niet meer onder garantie dus dan zit je. Update inmiddels jaar verder melkglas in badcel gaat al voor de tweede keer mis. Of 26 april 2024 uiteindelijk alles daadwerkelijk geleverd en geplaatst gaat zijn is nog maar de vraag met ploeg kozijnen *voorlopige review ( plaatsing 9januari 2024, 8-10 maanden na akkoord. Voor de handtekening ben je een klant, zodra deze gezet is maakt het allemaal niet uit. Eerst 20 weken beloven, en zonder enige vorm van communicatie werd dat ruim 8-10maanden. Je word behandeld alsof je een brood bij ze koopt. Na de aanbetaling krijg je geen bevestiging of alles goed is ontvangen, bij coolblue krijg je nog meer klant communicatie zelfs al gaat het om een usb stick van een tientje. Het gaat hier niet om 10 euro. Wie gaat ploeg kozijnen uit de middel eeuwen trekken, er zijn genoeg automatische system
Wij vinden het enorm spijtig te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit sluit ook zeker niet aan bij de hoge kwaliteitsstandaard die we nastreven. We nemen uw feedback zeer serieus en werken hard aan een oplossing voor de problemen die zijn opgetreden. Hiervoor zijn we regelmatig met u in contact. Het is voor ons belangrijk om te benadrukken dat de situatie over de middeleeuwen die u beschrijft niet herkenbaar is voor ons en dit niet de norm is voor onze dienstverlening. We streven er altijd naar om onze processen te verbeteren en zullen uw ervaringen gebruiken om te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.
We waren onder de indruk van de vakkundige wijze waarop onze pui is geïnstalleerd. Het resultaat is schitterend. Misschien we mooier dan verwacht.
Zoals overals was de levertijd lang, maar de communicatie was heel goed. We hadden een datum gepland, die kwam ons uiteindelijk niet uit, maar na een belletje hadden we meteen een nieuwe datum in dezelfde week. We werden netjes op de hoogte gehouden wat er van ons verwacht werd en binnen 1,5 dag waren de 4 kozijnen op de eerste verdieping verwijderd en opnieuw geplaatst. De heren werken netjes en zorgvuldig. Kortom, wij zijn heel tevreden.
Het is prachtig mooi van binnen en buiten
Blij met het door Ploeg Kozijnen geleverde werk. Enige minpuntje: de zware kozijnen zijn op ons balkon gezet zonder bescherming, waardoor er in de balkon coating beschadigingen zijn ontstaan.
Begin 2024 hebben wij besloten om de voordeur te vervangen door een kunststof voordeur. Eigenlijk zijn we bij Ploeg direct geslaagd. Deskundige verkoper die de tijd voor ons nam en alles uitgelegd heeft tijdens een bakkie koffie. De levertijd was lang. 33 weken. Maar dat is vooraf bekend. Toen het afgelopen week eindelijk zover was. Een vriendelijke medewerker kwam op de afgesproken dag de deur zetten. Het uitbreken van de oude deur was lastig, maar hij heeft er een schitterende deur voor in de plaats gezet.
Paar keer in de showroom geweest. Verkoper (Rien) had alle tijd voor ons en legde alles goed uit. Duidelijke offerte. Top team monteurs. Vriendelijk en samen werken met een glimlach. Erg tevreden met onze nieuwe kozijnen. Wanneer we onze kozijnen aan de achterkant gaan vervangen komen we hier zeker terug.
Alleen maar goede ervaring,zowel met uitzoeken en bespreken in Nieuw Vennep en zeer tevreden over de levering en plaatsing en personeel.
Afgezien van de lange wacht-/levertijd was het dit meer dan waard. Goede duidelijke afspraken die ook zijn nagekomen. kozijnen zitten er mooi in, op tijd en zonder schade. De nieuwe kozijnen/ramen zijn mooi en wij zijn er erg blij mee. Dank
Van het begin in de showroom tot aan de laatste handelingen van het plaatsen de kozijnen hebben we een goede ervaring met ploegkozijnen. Goed advies ontvangen, fijne mensen, en ze komen de afspraken na.
Zeer nette werker de monteur
Zowel de mensen van de showroom als de monteurs zijn klantvriedelijk en vakkundig.
Als boven. Alleen jammer van de zeer lange levertijd.
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de wachttijd voor de levering soms lang kan aanvoelen. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten en elk kozijn is uniek maatwerk. Daarom is de benodigde levertijd essentieel om aan uw specifieke wensen te voldoen, zoals kleur en ontwerp.
Van A tot Z prima geholpen. Goede uitleg en meedenken bij het uitzoeken van de kozijnen. Daarna altijd goed op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken. Plaatsing ook snel en secuur gedaan met een mooie afwerking. Top van begin tot eind!
Ondanks het voorspelde hele warme weer, waren de mannen keurig op tijd en hebben ze 3 dagen lang goed hun best gedaan. Mijn man en ik zijn er heel erg tevreden mee. Er is met zorg gewerkt. Netjes alle spullen bedenkt Met dekens, beleeft dingen gevraagd en daardoor een super soepel verloop gehad.
We zijn al 35 jaar klant bij Van der Ploeg en de kwaliteit en service zijn, zoals wij al die jaren gewend zijn, TOP!
Het was eerder een lust dan een last om deze mensen aan het werk te zien. Alles verliep op die dagen zonder problemen.
Wij zijn al jaren klant bij Ploeg Kozijnen. De communicatie “mondeling en zo-ook in geschrift” met Ploeg Kozijnen is duidelijk en klantgericht. In de jaren hebben wij een tweetal kunsstof dakkapellen laten plaatsen zo ook een aantal jaren geleden het plaatsen van een kunststof voordeur inclusief kozijnen met HR++ glas. Nu 8 augustus is er een kuststof keukenraam met HR++ ramen geplaatst incl. jaloezieen. De geleverde producten en de afwerking zijn wederom van top kwaliteid.
Jarenlang geploeterd met de houten onderkant en de raamkozijnen van de eerste grondetage van m'n huis. Houtrot trad al na een aantal jaren op. Ieder jaar weer kijken waar "gerepareerd" moest worden. Eind vorig jaar de beslissing genomen om hier een einde aan te maken door al dat houtwerk te vervangen door strak kunststof. Aantal leveranciers laten komen en uiteindelijk, hoewel ze zeker niet de goedkoopste waren, toch gekozen voor de kozijnen van Ploeg, voornamelijk door de vele positieve reviews en het vakmanschap van de "makers" en de monteurs. Uitermate tevreden met het resultaat.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op