Er is een mooi product geleverd.

Prettige dienstverlening.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Strakke voordeur door vaklui geplaats.

Na 52 jaar was de bestaande voordeur echt wel aan vervanging toe. Via de firma Ploeg een mooie deur uitgezocht en laten plaatsen. Werkelijk binnen 1 dag geplaatst. Na afloop was alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Er was zelfs geen afval achtergelaten! Deze positieve ervaring was voor aanleiding om de kozijnen (27 jaar oud) ook maar te gaan vervangen. Een tweede afspraak bij de fa. Ploeg was dus een logische volgende stap.

• Showroom
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Internet (Google en andere zoekmachines)
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Mooie renovatie van onze dakkapel

Ploeg heeft een oude houten dakkapel, die inmiddels na 25 jaar was gaan lekken, prachtig gerenoveerd. Niet alleen de ramen en kozijnen zijn vervangen door kunststof maar ook de zijwangen. Dat gaat een een hoop onderhoud schelen de komende jaren. Kleine schade aan vensterbank tijdens montage is binnen een paar dagen prima opgelost.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Geweldige firma ,prachtig materiaal en top medewerkers!

Wij keken enorm uit naar onze kozijnen en deuren voor ons hele huis. 25-7 was het zover, om zeven uur kwamen de medewerkers en het materiaal. Twee weken duurde het. Petje af voor de uitvoerende ploeg. Keurig gewerkt en alles iedere dag weer netjes opgeruimd. Echt geweldig. Het resultaat is prachtig geworden wij zijn zeer tevreden. Onze dank gaat uit naar: Bert,Steven,Dennis,Mitchell, Peter, Michael,Sjaak, Erwin en twee buitenlandse medewerkers waar ik de naam niet van weet. En andere medewerkers achter de schermen. Namens Paul en Tiny Vergouw

• Showroom
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Montage van Ploeg kozijnen bij een ander adres

Ploeg kozijnen goede kwaliteit

PLoeg kozijnen heeft bij ons in 2 dagen een mooi stukje werk opgeleverd de voordeur uitgevoerd in triple glas de achter pui is ook voorzien vaan een nieuwe deur en kozijn in triple glas wij zijn zeer tevreden over de plaatsing, afwerking en kwaliteit

Fantastisch mooie kozijnen

Hoewel door drukte tijdens de.corona tijdperk het met de offertes niet geheel goed is gegaan, moet ik zeggen dat Ploeg daarna alles netjes heeft opgelost. Demontage door de heren van Ploeg kozijnen ging geheel soepel en grandioos. Geen kopzorgen voor ons. Ze monteerden snel, netjes en fantastisch goed. Alles werd netjes schoongemaakt en zuiver achtergelaten. Het resultaat is zo verschrikkelijk mooi!

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Snel en vakkundig is de schuifpui geplaatst

Alles is keurig en vlot verlopen

Mooie producten, communicatie matig

Er wordt hard gewerkt door de mannen die de kozijnen plaatsen. Vakwerk! Echter in de aanloop naar het plaatsen is er heel veel misgegaan in de communicatie. Het lijkt erop dat het bedrijf te hard groeit t.a.v. van wat ze aankunnen en daardoor worden er fouten gemaakt. Op dit moment is nog niet alles afgemonteerd en wachten wij nog op onderdelen die vergeten waren om te bestellen. Voor langere wachttijd ivm Corona of levertijd materialen hebben wij uiteraard alle begrip. Of we Ploeg Kozijnen aanbevelen hangt af van de laatste montage en het nakomen van de laatste afspraken.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Beetje lang geduurd, maar uiteindelijk perfect afgeleverd

De eerste afspraak om te installeren werd verzet. Blijkbaar leveringsproblemen van de materialen. Jammer genoeg werd dat pas verteld nadat ik zelf actie genomen had. De installatie was exact een jaar na de eerste offerte! Volgens afspraak zou ik zelf voor een passend slot zorgen: de afmetingen werden keurig vermeld in de bevestiging. Helaas.. dat was ik vergeten, dus op de dag van installatie moest ik snel snel een slot zien te vinden. Mijn eigen schuld natuurlijk, maar een belletje een week of wat eerder door de customer service van Ploeg had ik toch wel prettig gevonden. Zelfde als voor de leveringsproblemen. Ook voorafgaand aan de dag van installatie: geen enkel geluid van Ploeg. De installatie ging prima, netjes en gezellige lui. Dus: Ploeg is aanbevolen, maar de klantenservice zou beter kunnen.

• Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Anders
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Doen wat men beloofd en afspreekt.

Gewoon heel erg goed. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces, van afspraak maken met de verkoper - het uitleggen/laten zien van de verschillende producten en mogelijkheden tot aan het daadwerkelijk uitvoeren van de verkregen opdracht. Alles loopt als een geoliede machine. Het eindresultaat is exact zoals het ons verteld is. Goede nazorg. Wij zijn uiterst tevreden. Top zaak…….

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Kozijn goed. Dakkapel en dakramen waardeloos

Na eerder goede ervaringen , deze keer echt onder de maat

Zeer professioneel

Van begin tot eind zeer professioneel advies en uitvoering. Afspraken worden nagekomen, netjes gewerkt en top resultaat

Top bedrijf

Vanaf moment tot aan het plaatsen was alles duidelijk. Bij andere leveranciers hadden wij het gevoel dat er wel erg veel ruimte zat tussen prijs en gewenste product. Bij Ploeg was dit ook vanaf begin duidelijk. Tijdens de montage dag kwamen er 4 keurige personen, die de hele dag hard hebben doorgewerkt. Naast dat zij alles netjes hebben opgeruimd kwamen zij erg deskundig over.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Ons huis als nieuw door prachtige kozijnen van Ploeg

Wij zijn zeer tevreden. Het begon van het advies door Jacob hij dacht echt mee en gaf ons tips waar op te letten. Vorige week zijn de kozijnen geplaatst door een team onder leiding van Gino. Wat een harde werkers en aan het eind van de dag werd alles netjes opgeruimd. Ook heel fijn dat we de raamdecoratie erbij konden bestellen en ook dat werd netjes geplaatst. Wij zijn erg blij met het mooie resultaat en ons huis is als nieuw.

Uitstekend.

Werden op tijd ingelicht wanneer de werkzaamheden zouden plaatsvinden, alleen het plaatsen van de afvalcontainer gaf wat verwarring, maar is ook goed gekomen. Plaatsing volledig naar zin en ongelooflijk knap hoe dat bij de schutting gedaan is, in een woord vakwerk!!

Super tevreden

Wat misverstanden in de oorspronkelijke offerte werden snel en soepel opgelost. Bij het inmeten bleek dat er geen kraan nodig was, daarop werd de offerte naar beneden bijgesteld en dus goedkoper :). Ook deze kunststof kozijnen werden, net als de vorige keer, soepeltjes en professioneel en in een goede sfeer geplaatst. Super tevreden met mijn 'grijs eiken look', super tevreden met Ploeg Kozijnen. Ik weet van de vorige keer nog dat er bij Ploeg ook veel aandacht en service is voor de nazorg, dus daar vertrouw ik ook nu weer op. Superblij en super tevreden.

Uitstekend uitgevoerd

Op een uiterst professionele manier zijn onze oude kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Klasse!!!

Gewoon fantastisch product

Het team van Ploeg kwam,zag en overwon! De mannen hebben een goed stuk werk geleverd. Maar dan doe ik het voortraject te kort. Ook dat is goed verlopen, van offerte traject, planning, aanpassing offerte, inplannen, communicatie en de nazorg. Het hehele proces binnen Ploeg kozijnen is goed op elkaar afgestemd. Zelfs tijdens de corona periode. We kregen tussendoor bericht dat vanwege grondstof problemen het kon voorkomen dat de planning niet gehaald zou worden,dat viel achteraf mee.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Hoge kwaliteit, deskundig, zorgvuldig en netjes.

Goede en prettige communicatie bij advisering, keuze en offerte. Deskundige, creatieve en zorgvuldige montage door sympathieke monteurs.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Zeer kundig en vriendelijk team!!

Team kwam zeer kundig over. Er werd netjes gewerkt, goed overlegd onderling maar ook met mij. Totaal geen overlast gehad, deden meer dan hun uiterste best voor een goed resultaat. Ondanks het onnodig beklag van buurtbewoners bleven de heren rustig en keurig.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Super tevreden

Mooie kozijnen,en uitstekende montage.

Een prachtig resultaat

In twee dagen zijn mijn grote raamkozijn en en het kozijn van de voordeur vervangen met de deur. De mannen waren stipt op tijd, werkten heel nauwkeurig en ruimden alles keurig op. Aad stuurde het werk goed aan en liep alles zorgvuldig na of alles wel klopte.Het resultaat was prachtig.

Prima geregeld volgens afspraak

Van het uitzoeken tot en met plaatsen, is prima geregeld.

Fantastisch

Goede en professionele mensen die in twee dagen fantastisch werk leveren. Het leuke was dat er een vrouw bij het team aanwezig was die uiterst secuur was en prachtig werk heeft geleverd. Zijn bijzonder blij met het resultaat. Net als acht jaar geleden in Badhoevedorp

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Alles was prima geregeld van begin tot einde

Het hele traject is op ontspannen en uiterst vriendelijke manier verlopen. Wij hadden nergens omkijken naar !

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Pesetaweg 45

2153 PJ Nieuw-vennep

Over Ploeg kozijnen

Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op