Netjes gewerkt, netjes afgewerkt ziet er strak uit allemaal! Hoef niet eens te verven of iets!
Vanaf het moment dat ik een afspraak had in de showroom tot en met de uitvoering van de dakkapellen en kozijnen is echt top geweest. Absoluut een vakkundig en professioneel bedrijf waar menig bedrijf een voorbeeld aan mag nemen. Ik heb 4 dagen deze mannen over de vloer gehad en wat werken deze keurig netjes. Einde van de dag alle rommel opgeruimd. Ik ben dan ook super tevreden over dit team. Complimenten aan Raymond en Ronald die hier alle dagen waren. Ik weet alleen niet hoe hun collega heet die hier begin van de week was maar voor hem ook alle lof. Bedankt heren!
Onze nieuwe voordeur is een verrijking van ons huis. De plaatsing verliep voorspoedig
Prima communicatie rondom offerte en bestelling. Montage door vakkundige en nette monteurs. Restpunten snel opgepakt en netjes afgewikkeld.
Vanaf het eerste contact tot en met de installatie van de ramen en deur is alles professioneel opgevolgd.
Nette werklui
De deur is erg mooi en super solide. De verkoop en informatieuitwisseling gingen heel prettig. De Ploeg dame en heer die de oude deur hebben vervangen en de nieuwe deur plus het hele zijpaneel hebben gemonteerd en gemaakt waren erg vriendelijke en vakkundig. Ze hebben zeer netjes gewerkt en het staat allemaal 'als een huis'.
Vanaf het eerste adviesgesprek tot de oplevering van de kozijnen was alles zeer netjes geregeld. Kunststof kozijnen van hoge kwaliteit, werkzaamheden en afwerking tot in de puntjes uitgevoerd, waarbij de collega's heel netjes werken. Complimenten en ik zou iedereen Ploeg kozijnen aanbevelen.
De jongens hebben ontzettend netjes gewerkt, iedere dag aan het einde werd alles weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. Zeer vakkundig en alles super netjes afgewerkt. Zeer tevreden over Gino en zijn jongens!! Zag er tegenop van te voren omdat je horror verhalen hoort over nieuwe kozijnen maar niets van dat alles, echt super tevreden!
Ik ben super blij met mijn mooie ramen, keurige gewerkt, super aardig en gezellig,heel belangrijk. Kom zekers bij jullie terug.
Na divers bedrijven bezocht te hebben en diverse offertes gehad te hebben ben ik bij Ploeg kozijnen uit gekomen. Ik had in de showroom een gesprek waaruit bleek dat ik met een professionel te maken had. Het gesprek liep soepel. Al mijn vragen konden beantwoord worden. Maar het belangrijkste vond ik dat Ploeg kozijnen de leverancier is en vervolgens ook installeerd/monteerd van a tot z. Ook de monteurs waren professioneel. Ik heb zelf twee rechter handen en ben dus behoorlijk crities. Het ziet er goed uit. Ik ben dol blij dat ik een muur heb laten doorzagen om er openslaande deuren in te laten maken. Dat is vakkundig en nagenoeg stofvrij gedaan. Top top top
ja, wel lang wachten, maar toen is de klus toch in één dag geklaard. Twee grote ramen met zijraam, wat open kan. En zelfs een vensterbank. Ik ben er erg blij mee !!!
De monteurs werken super netjes en vertrekken zonder een spoor van de verbouwing achter te laten.
Super netjes
De levertijd was lang. Bij het inmeten is er goed advies gegeven. Door de goede voorbereiding was de montage goed en snel geregeld
De eerste kontakten en het offertetraject zijn mede door de coronabeperkingen en (persoonlijke) omstandigheden moeizaam verlopen. De adviseur heeft op basis van onze schetsen en wensen een duidelijk gespecificeerde offerte met een concurrerende prijsstelling uitgebracht. Hierbij is ook meegedacht over de noodzakelijke veiligheid (minimale ruimte tussen vloer en onderzijde raam) Het gehele project (voorzijde, achterzijde en schuur) is conform afspraak gemonteerd door nette en vakkundige eigen monteurs met probleemoplossend vermogen. Het eindresultaat is voortreffelijk en valt ook andere mensen op.
Prettige en vakkundige werkmannen
Paar weken geleden zijn onze kunststof kozijnen, ramen en deuren geplaatst en we zijn er super blij mee! Niet alleen met de producten die zijn geleverd maar ook met de service van Ploeg! De monteurs (Raymond en Ronald) zijn vakmensen, die duidelijk veel kennis en ervaring hebben, en binnen een week de klus voor ons klaarde. Dikke pluim!
Vorige maand is er door Ploeg Kozijnen hard gewerkt aan het plaatsen van nieuwe kozijnen, een nieuwe achterpui en een nieuwe voordeur! Wij zijn zeer tevreden met de service van Ploeg Kozijnen. De mannen hebben keurig werk geleverd en het resultaat is prachtig!!!
Van begin tot einde werk zeer netjes gedaan, alles keurig netjes achtergelaten. Monteurs super vriendelijk en beleefd en dat zie niet veel meer. Ik ben super blij en raad iedereen van de ploeg aan.
De spullen geweldig mooi. De mannen op de vloer aardig en leveren heel mooi werk af. Communicatie met planning slecht. Bellen/ mailen wel af maar daarna horen we jullie niet meer. Moet overal achteraan bellen om antwoord te krijgen , beloven terug te bellen wordt ook niet gedaan.
Wat goed om te lezen dat de kozijnen erg mooi zijn. Bedankt voor uw feedback, deze punten nemen wij graag ter harte. We gaan aan de slag om het proces te optimaliseren.
Helder en duidelijk offerte proces. Kwaliteit en advies bij het inmeten. Plaatsen van ramen en deur verloop soepel en 100% foutloos
Wij hebben vorig jaar een deel van de kozijnen laten vervangen. Dit jaar stond deel 2 op de agenda. En op basis van de vorige ervaring, opnieuw een bestelling bij Ploeg Kozijnen geplaatst. Keurig professioneel bedrijf, met prima mensen.
Een prettige en deskundige afhandeling van het plaatsen van de gewenste kozijnen. Keurige en complete offertes, volledig informeren over het proces. Plaatsen van de kozijnen door deskundige en prettige monteurs.
De medewerkers van Ploeg zijn vriendelijk en vakkundig. Ze denken in oplossingen en hebben geweldig werk geleverd. Ik zou Ploeg bij iedereen aanbevelen.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op