de monteur was een topper.
Bij ons zijn de kozijnen boven vervangen en gelijk 2 rolluiken geplaatst. Zowel het gesprek in Nieuw-Vennep, het inmeten en plaatsen gingen prima. Netjes geplaatst en ook heel belangrijk netjes en schoon achtergelaten! Nu ook maar besloten om de kozijnen op de begane grond te vervangen.
Heel fijn bedrijf met vriendelijke behulpzame werklui. Werken netjes, niks is teveel. Goede service. Echt aan te bevelen.
Fijne gezellige medewerkers. Ze zijn kundig , werken netjes, alles gebeurde snel en efficiënt. Resultaat mooi. De omlijsting van een van de bovenramen was beschadigd, hier is een formulier voor ingevuld en wordt hersteld.
Wij gaan er voor natuurlijk zorgen dat het bovenraam zo snel mogelijk hersteld wordt en alles tip top in orde is, zoals van ons verwacht mag worden.
Ik ben super tevreden over de kozijnen en de mensen die ze bij ons hebben geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Wat ik wel erg jammer vond was dat de steiger er langer bleef staan dan verwacht en dat niet vooraf bij ons bekend was. Maar volgens mij heeft dat ermee te maken dat deze steiger gehuurd moest worden bij een ander bedrijf en is dit niet iets wat op andere mensen ook van toepassing zou zijn.
Bij deze opdracht hebben we gewerkt met een specialistische steiger van een extern bedrijf. De feedback om dit beter te communiceren met nemen wij zeker ter harte.
Fijn traject van offerte opstellen tot montage. Altijd op de hoogte gebracht over de levertijd etc.
Wij hebben een offerte aangevraagd voor een een aantal kunststof kozijnen. Er is iemand langs geweest om op te meten. Offerte zou spoedig volgen. Na 5 weken nog geen offerte, gebeld en de offerte zou de week erop volgen,. Dus niet, weer gebeld het wordt volgende week. Ook toen geen offerte. Mail gestuurd, werd niet beantwoord. Gebeld, wij bellen u vanmiddag terug. Niet teruggebeld. Nog 1 keer een mail gestuurd en hier is nooit op gereageerd. Ik dacht dat dit een goed bedrijf was gelet op de goede reviews, maar deze zullen wel zijn gemanipuleerd. Blij dat ik niets gekocht heb bij ze. N.a.v. deze review ben ik gebeld door de medewerker van de fa. Ploeg. Hij bood zijn excuses aan voor het gebeurde. De reden was corona en een zieke collega. Er is verder geen poging gedaan iets recht te zetten of met een voorstel te komen. Weer een gemiste kans en hierdoor 2 maanden achterstand opgelopen.
Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring hebt gehad. Wij begrijpen uw frustratie volledig. Uw offerteaanvraag is verlopen via onze route voor Verenigingen van Eigenaren en heeft onvoldoende onze aandacht gekregen. Wij nemen dit intern heel serieus en gaan het proces dusdanig zo aanpassen dat we dit in de toekomst proberen te voorkomen. Wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor deze situatie. Daarbij vullen wij graag aan dat Klantenvertellen een onafhankelijke (derde) partij is die geen belang heeft bij het manipuleren van reviews en staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Dat is de reden dat wij ervoor gekozen hebben om met hen een samenwerking aan te gaan. Hoe Klantenvertellen met reviews omgaat kunt u hier teruglezen: https://klantenvertellen.nl/richtlijnen-klantbeoordelingen/.
Originele beoordeling
Professioneel, plezierig en niet in de laatste plaats een prachtig resultaat
Goed contact met bedrijf via mail en telefoon. Duidelijke financiële informatie. Correcte planning en uitvoering. Uitvoering zeer correct uitgevoerd en netjes gewerkt. resultaat is dat we zeer tevreden en blij zijn met onze nieuwe voordeur
Van begin, showroombezoek tot einde, installatie en afwerking voortreffelijk!
We zijn tevreden over de manier waarop de kozijnen zijn geplaatst. Aardige heren en de kozijnen zijn netjes geplaatst. We zijn heel blij met het resultaat.
Na een aanvankelijk wat moeizame communicatie kwam er na ruim een jaar wachten toch schot in de zaak. De afspraak werd 2 dagen vervroegd en de kozijnen zijn inmiddels snel en vaardig vervangen. Jammer alleen dat de gelijk bestelde dakkapel en boeidelen niet in een moeite door konden worden aangebracht.
Frank, Cindy en David van firma Ploeg hebben nieuwe kozijnen in mijn huis geplaatst. Prachtig resultaat gelevert, deze vakkundige mooie mensen. Ik ben zeer tevreden en blij met mijn nieuwe kozijnen. Jullie verdienen een dikke 10!
Ploeg kozijnen is zeker aan te raden als u op zoek bent naar een bedrijf met kwalitatief goede producten en professionele montage. Vanaf het begin werd goed geluisterd naar onze wensen. Voordelen zijn bijvoorbeeld ook het vervangen van de raamdorpels (wat niet ieder bedrijf doet) en het leveren/monteren van bijpassende raambekleding als horren en lamellen (wat niet ieder bedrijf levert).
In mei 2021 zijn bij ons 3 kozijnen compleet vervangen (een kozijn met 3 ramen, een kozijn met 2 openslaande deuren en een kozijn met een draaikiepdeur) We zijn erg tevreden over het door Ploeg kozijnen opgeleverde resultaat en de wijze waarop dit tot stand in gebracht. Van het eerste contact met de verkoopafdeling t/m de oplevering door het 3 vriendelijke en uiterst kundige installateurs is alles soepel en plezierig verlopen. En het resultaat mag er zijn: de kozijnen zijn bijzonder fraai en van hoogwaardige kwaliteit. Zonder meer een aanrader!
Prima service, moest er wel heel lang op wachten tot ik hem kreeg. 3.5 maand. Maar we genieten nu elke dag.
2weken gewacht en hèhè contact, Ik zou teruggebeld worden, inmiddels 10uur verder en niets gehoord, ondertussen 3 andere partijen gesproken en die komen allebei komende week langs voor een offerte, 1offerte al binnen Ik zie geen enkele reden om met dit bedrijf mijn spaarcenten te riskeren.
Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft met ons bedrijf. Wij hebben gemerkt dat het nu een ideaal moment om wat veranderingen aan het huis door te voeren, waardoor de vraag naar onze diensten momenteel zo groot is dat wij op dit moment niet alle aanvragen volgens ons normale hoge serviceniveau in behandeling kunnen nemen. Wij willen iedereen de kwaliteit bieden die klanten van ons gewend zijn. In het afgelopen coronajaar is de klanttevredenheid op Klanten Vertellen zelfs gegroeid: van 8.8 naar 9.1. Een unieke prestatie die heel veel vraagt van onze huidige dienstverlening.
Alles volgens planning verlopen. Uitdagingen tijdens de renovatie van de dakkappellen werden door de monteurs vakkundig aangepakt. Resultaat is schitterend
Vertrouwen dat een aantal aanpassingen goed verlopen.
Originele beoordeling
Geachte, Over het algemeen ben ik tevreden over de uitvoering, alleen één plek onder zwarte drempel, bij het deurkozijn (lat) sluit niet goed aan en had beter afgewerkt kunnen worden. (Geen mogelijkheid om foto bij te voegen) Faktuur: Inzagen betonnen binnenmuur € 250, berekend. Valt dat niet onder MH Totaalrenovatie? Faktuur MH Totaalrenovatie betreft: Metselwerkzaamheden 21 % BTW €3.557,40 Geldt daar géén 9% BTW voor? Meer mee denken, wat extra nodig is!!! Deursnappers naderhand aanbrengen kost me voorrijkosten/loon. Had toen gelijk geplaatst kunnen worden. Zonnescherm kan niet geplaatst worden omdat dakgoot/de 7 lagen stenen te smal is, deuren kunnen dan niet meer open.
Vanaf het eerste gesprek t/m de oplevering ben ik zeer tevreden over het personeel i.h.b. de twee vaklieden (Hans en Sjaak) die mijn project in één dag hebben opgeleverd en niet te beroerd waren om hiervoor een uurtje extra voor te werken om het af te maken. Mijn complimenten.
Originele beoordeling
Werd prima gewerkt. Mooie afwerking.
Het hele traject, van eerste gesprek in Nieuw Vennep, de offerte en uiteindelijk het plaatsen van alles ik kan niets anders zeggen ik ben erg tevreden over alles.
Monteurs kwamen netjes op tijd (07:30) en gingen na een bak koffie meteen aan de slag. Doordat wij later in de ochtend verhinderd waren hebben wij de monteurs zelf laten afsluiten. Bij aankomst was alles netjes opgeruimd en stond er een emmer met schoonmaakmiddelen en een flesje wijn op ons te wachten. Boeideel is netjes afgewerkt en ben zeer tevreden over de werkwijze!
Echt vakwerk!! We zijn er heel blij mee!!
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op