Vakwerk

Tijdig, mooi resultaat, vakwerk en alles schoon achtergelaten.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Keurig personeel, werkzaam heden werden met veel zorg uitgevoerd, alles netjes opgeruimd achtergelaten .

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Ploeg kozijnen

Het contact met Ploeg verliep zeer soepel. We konden altijd al onze vragen terecht. De monteur hebben echt keurig hun werk gedaan en waren zeer vriendelijk.

• Showroom
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? N.v.t.
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Uitstekend werk geleverd, zeer tevreden!

Uitstekend geregeld van begin tot aflevering aangevraagde werkzaamheden.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Goed werk en een mooi kozijn!

Wij zijn heel tevreden met het werk dat is verricht door de twee monteurs van ploegkozijn. Heel vriendelijk en alles weer netjes achter gelaten.

Tevreden

Ik ben tevreden met het eindresultaat. De kozijnen zijn wat ik ervan verwacht had. De montage liep soepel en snel, in drie dagen was alles geregeld. Wel kan ik enkele verbeterpunten benoemen; - 1 van de monteurs kwam wat norsig over. Dit hebben mijn buren ook gemerkt, aangezien hij voor hun tuiningang stond te zagen. Ze maken er geen punt van, maar wilden het toch even naar mij benoemen. Overigens was de medewerker wel bereid in oplossingen mee te denken. - De dagkantstroken zijn net iets breder dan dat het kozijn diep is. Oftewel, de dagkantstroken steken aan de binnen zijde 5-10 mm uit. Dit maakt het aftimmeren lastiger. Wanneer de dagkantstroken nu een cm smaller zouden zijn, zouden deze binnen het kozijn vallen en kan er een vlakke aftimmering aan de binnenzijde worden toegepast.

Zorgeloos mooi resultaat

De monteurs van Ploeg hebben alles precies zo gemaakt als we voor ogen hadden. het resultaat is prachtig en het werk verliep zeer vlot.

Perfect werk geleverd

Van offerte tot de montage. Goed verzorgd duidelijke afspraken en deskundig en personeel.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Dik tevreden, fijne en deskundige monteurs

Vooral de manier van werken van de monteurs beviel ons echt, netjes, volgens afspraak en steeds in goed overleg. Alleen had ik graag vooraf geweten dat de boeidelen van de dakgoten er niet bij waren gerekend, nu moet ik nog de ladder op om te schilderen. De nazorg moet nog gedaan worden dus kan ik nog niet definitief en representatief invullen.

Uitstekend.

Alles prima geregeld. Zowel de afspraken vooraf als de dagen van de montage zelf. Zeer fraaie kozijnen, door vakkundige en vriendelijke monteurs gemonteerd. In overleg alles perfect afgewerkt.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Ploeg levert vakwerk en denkt met je mee.

Tijdens het hele traject van bezoek aan de showroom t/m de oplevering van de kozijnen zeer tevreden. De nazorg verliep eerst wat stroef, maar is uiteindelijk perfect opgelost. We zijn onder de indruk van de vakkennis van de medewerkers!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Grandioos.

De contacten vanaf het begin tot het eind was grandioos. Prettige ontvangst en alle tijd om tot een mooi en vooral gewenst resultaat te komen. Het was een flinke klus en en inbouwteam o.l.v. Raimond (fon.) was zeer professioneel en vakkundig. Harde werkers die een grandioos resultaat hebben afgeleverd met nagenoeg geen schade. De waren niet zo gauw tevreden en deze alles om het er perfect uit te laten zien.

Vakwerk

Wij zijn heel blij met de mooie kozijnen en degelijke deuren, die bovendien door vakmensen zijn geïnstalleerd.

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Showroom N.v.t.
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Internet (Google en andere zoekmachines)

Professionele montage..

Best gedaan.

Perfect werk afgeleverd

Het voortraject is prettig en professioneel verlopen, alle afspraken zijn nagekomen, de monteurs hebben ons prima geïnformeerd, zijn vakkundig en dachten goed met ons mee, alles is iedere dag keurig opgeruimd en de afwerking was boven verwachting. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat en genieten er iedere dag van. Complimenten!

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Goede service .Kwaliteit van de oplevering zeer goed

De medewerkers die bij ons de kozijnen hebben vervangen en tevens de schuifpui hebben vervangen waren vriendelijk en deden hun werk zeer goed.

Mooie kozijnen, netjes geplaatst

Alles is netjes gemonteerd en de monteurs waren erg vriendelijk. De kozijnen zien er keurig uit en alle ramen en deuren werken goed.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Hoge kwaliteit en goede service

Alles klopte met mijn raamkozijnen van Ploeg. Van bestelling t/m installatie. De kozijnen zijn robust en van zeer goede kwaliteit. Ook de service is uitstekend. Ook prima jongens die het geplaatst hebben (Fred en Kone). Ik ben tevreden. Niemand en niets is perfect op deze wereld, dus maar 1 kleine opmerking: te duurde te lang tussen bestelling en plaatsing.

Keurig en professioneel

Alles volgens afspraak geleverd heel vriendelijk uitleg over details en na het werk alles keurig opgeruimd en schoon opgeleverd met een passende attentie

• Showroom
  • Op welke manier kent u Ploeg kozijnen? Montage van Ploeg kozijnen bij een ander adres
  • Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

tevreden over de plaatsing voorzijde woning door vakmensen

Na vergelijk van een aantal offertes hebben we niet voor de goedkoopste leverancier gekozen maar zijn uitgegaan van ons beste gevoel qua kwaliteit en benadering verkoop. We zijn zeer tevreden over het monteren door vakmensen van onze complete voorzijde woning,van dakgoot tot kozijnen, ramen tot en met de voordeur. Snelle en goede behandeling van na service.

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Wij zijn er heel blij mee

Mooie kozijnen vakkundig geplaatst en alles schoon en opgeruimd opgeleverd top bedrijf

Uiterst professioneel bedrijf

Vanaf het eerste contact in de showroom met dhr Rien Akerboom tot het fysiek inmeten en de plaatsing en eindoplevering zijn de verschillende disciplines van Ploeg Kozijnen zeer klantgericht en meedenkend geweest. Ook het logistieke aspect van aanvoer van de nieuwe kozijnen en verwijdering van het bouwafval in een "oude wijk" in Haarlem is nagenoeg geruisloos gegaan. Daarbij genomen dat het team o.l.v. Gino zeer bekwaam en oplossingsgericht te werk zijn gegaan maakt deze beoordeling.

Mooie kozijnen, mindere service

Financieel waren er bij het order gesprek andere afspraken dan uiteindelijk op papier stonden, was erg jammer. De kozijnen zouden in september geplaatst worden. Het werd helaas november. Er zou een nieuwe deurstang gemonteerd worden (oude zat roest op binnen 3 jaar en is van rvs?) Maar monteurs hadden verkeerde mee gekregen. De rekening wordt uiteraard wel op tijd gestuurd. Maar, de monteurs waren zeer vriendelijk en super vakbekwaam! Zij hebben de kozijnen, deuren en toebehoren vakkundig en prachtig afgewerkt geplaatst in goed overleg met ons. Ook meldden zij onvolkomenheden tijdens het plaatsen en waren volledig betrouwbaar. Ondanks de mindere punten begin van deze review zijn wij wel heel tevreden over het mooie eindresultaat. De vakmensen weten wat ze doen, de mensen in de showroom en op kantoor zijn de klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering juist wat kwijt geraakt. Jammer dat een mooi bedrijf te commercieel lijkt te worden

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Ja

Geweldig product en uistekend gemonteerd

Alles verliep keurig volgens afspraak. De monteurs werkten keurig en waren erg vriendelijk. Na montage goede instructie gehad hoe alles werkten. Kortom, een prima product met uitstekende service!

• Mogen wij u benaderen als referentie van Ploeg kozijnen? Nee

Gewoon goed zoals het hoort.

Wij zijn ontzettend prettig geholpen in de showroom, heel goed meegedacht tav onze wensen en mogelijkheden. Ook het contact met de service en planning is prettig verlopen . De monteurs waren erg vriendelijk en professioneel. We zijn supertevreden over onze prachtige, nieuwe kozijnen.

Pesetaweg 45

2153 PJ Nieuw-vennep

Over Ploeg kozijnen

Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op