na tegenslag bij plaatsen ruit (gebroken) netjes dichtgetimmerd en nieuwe versneld besteld. Minimale schade aan terras netjes vergoed. Monteurs netjes gewerkt en meegedacht over kleine dingen.
mijn ervaringen zijn zeer goed. Dit geld voorzowel het verkooptraject als de montage
Vanaf dag één een prettige ervaring, met vriendelijk en deskundig personeel, snelle en goede montage van mooie materialen.
Het offertetraject was helder, goed interview om onze wensen te achterhalen. Levertijd was lang (februari - mei/juni). Ook vervelend dat de klus in drie delen moest worden geklaard vanwege bestellingen die laat werden geleverd. Het vakmanschap was gewoon goed. Het bedrijf was ook goed benaderbaar. Wel enig misverstand over de betaling van de factuur in delen, maar dat werd goed opgelost. Tenslotte: de tijdelijke panelen in de deur (na plaatsing deur waren de panelen nog niet gearriveerd) vielen er steeds uit en waren niet erg inbraak proof.
Wij zijn zeer tevreden over onze ramen met kunststof kozijnen geplaatst op 2 etages aan voor en achterkant van ons huis! Ook medewerkers en monteurs prima ......naar volle tevredenheid!
Afgezien van het afgesproken werk, het harde werken en gezellige uitvoerende mannen, werd er kwaliteit geleverd en in goed overleg alles tot in de puntjes geregeld.
Goed contact. Meegedacht over de kleine verbouwing. Met practisch advies. Zorgvuldige voorbereiding met het inmeten. Uitvoering volgens planning met deskundig personeel. Om aan te bevelen.
Op een paar kleine dingetjes na was alles goed gedaan. Badkamer raampje helaas naar de verkeerde kant open, maar dat is ook naar tevredenheid opgelost
ik zou de volgende keer het weer door hun laten doen.
goed bedrijf vriendelijke en hulpzaam personeel. Leuke open dagen goed geregeld.
Gisterenmiddag (14 juli) ging ik even langs bij ploegkozijnen omdat ik toevallig in de buurt was. Toen ik binnen kwam (zonder afspraak vooraf) waren de allebei de verkopers met een klant bezig. Toen beide verkopers met de klanten klaar waren dacht ik wel aan de buurt te zijn. Ik heb toen zeker nog een half uur gewacht maar de verkopers waren beide verdwenen en ben toen maar naar huis gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat ze mij niet hebben gezien. Op zijn minst hadden zij mij even aan kunnen spreken. Jammer gemiste kans.
Wat vervelend dat uw bezoek aan onze showroom niet de positieve ervaring is geworden die bij Ploeg kozijnen past. Op dit moment adviseren wij ook in de showroom vooral op afspraak (vanwege het coronavirus), maar u had zeker een warm welkom mogen verwachten. Als u ons uw contactgegevens stuurt, nemen wij graag contact met u op om te laten zien dat Ploeg u echt kan ontzorgen niet alleen qua kozijnen, maar ook qua advies.
Heb absoluut geen spijt van het bestellen van de pui bij Ploeg kozijnen. De adviseur heeft ons goed begeleid. Door de tekeningen vooraf kregen wij een goed idee van hoe eea eruit zou komen te zien. De offerte was duidelijk en de mannen die het geplaatst hebben waren zeer aangenaam, maar heel belangrijk werkten heel secuur. De afwerking werd ook heel netjes gedaan. Niet zoals bij sommige bedrijven afgeraffeld, maar heel netjes. Je ziet niet dat de pui er niet altijd al inzat. Materialen hoogwaardig. En toen het kado emmertje met onderhoudt produkten vergeten was, kwam de accountmanager deze nog nabrengen met een flesje wijn...Het zijn de kleine dingen die het helemaal afmaken.
Schitterende mooie voor en garage deur gekocht bij Ploeg
Heel vriendelijk geholpen. De monteurs zeer kundig. Het ziet er goed uit ! Een tevreden klant erbij
Tijdens de werkzaamheden hebben ze met grof geweld de tegel gesloopt. Ze konden het niet zelf maken en ik moest zelf iemand regelen. Ik mocht de tegel ook niet gelijk laten maken want hun verzekering moest het eerst goed keuren. Ik kan niet weken lang met een kapotte tegel blijven zitten dus laten maken. Uiteindelijk hebben ze. Met de de volledige tegel vergoed. Het ging om niet om grote bedragen vergelelen met wat ik voor de kozijnen hebt betaald maar respectloze klantenservice. Alsof ik de regel zelf heb stuk gemaakt. Na betalen van volledige factuur van de kozijnen was ik ineens geen klant meer kreeg ik het gevoel. Zonde!
Beste heer Selek, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Dit is erg waardevol voor ons. Vervelend om te lezen dat u deze ervaring hebt met Ploeg kozijnen. We zullen uw feedback direct delen met de betrokken collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
Eindresultaat van mijn nieuwe kozijn met 3 laags glas in keuken ben ik tevreden over. Uitvoering en afwerking prima. Minder blij met * niet goed meedenken/ communiceren in basisontwerp vwb aantal delen en ventilatieroosters * minder goed communiceren over visuele effect van nogal hoge kunstoflijst * wat knieperig omgaan met delen financiele voordeel van mijn beslissing de 3 laags glasruit, vanwege wat golvende afstandhouders, niet te vervangen door een nieuwe
Beste heer Lohman, Hartelijk dank voor uw feedback. Deze is inmiddels gedeeld met de betrokken collega en gebruiken wij voor de verbetering van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
makkelijk pratende en over tuigende verkoper JACOB dankje wel zeer goede monteur gehad FRANK dank je wel zeer blij er mee
na een lange voorbereiding werden in maart nieuwe deuren en kozijnen geplaatst. Na afloop 6 verbeterpunten waaronder vervangen van de 2 tripleglas deuren. 14 mei in de herkansing. Nu bleek het verkeerde glas geleverd, zodat we nog steeds wachten op de afronding van de klus.
Beste M.P. van Mansum, Hartelijk dank voor uw feedback, erg waardevol. Vervelend om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft. We hebben uw reactie direct intern gedeeld met de betrokken collega's en zitten erbovenop. Mocht u nog verdere vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via [email protected]. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
Het bezoek aan de showroom, 2x, verliep prettig. Goed advies gekregen. Het plaatsen nam 2 dagen in beslag, netjes gewerkt door beide heren.
De plaatsing is in overleg door deskundige medewerkers verzorgd. Ook de aansluitingen op bestaand werk zijn fraai opgelost.
Sneller dan verwacht. Prima uitleg gekregen om de hor zelf te plaatsen.
Heel goed. Prettige mensen en prima werk.
Communicatie was heel goed. Het werk werd snel, efficient en schoon geleverd. Sloopmateriaal werd keurig afgevoerd. Na afloop was het werk en omgeving en was de constructie zelf schoon en perfect volgens plan. Prettig en vakkundig personeel! Chapeau.
Mooie kwaliteit kozijnen, met maatwerk op aanvraag van de klant. Aftersales ook prima, er waren een paar zaken fout gegaan maar wel allemaal keurig opgelost. -- Niet de goedkoopste aanbieder denk ik. Maar vertrouwd adres.
planningtechnisch ging er nogal wat mis waardoor de werkzaamheden een maand later en in 2 niet aansluitende dagen werd uitgevoerd ipv 1 dag
Beste heer Burgers, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Wij betreuren het te lezen dat u over de levertijd/planning minder tevreden bent. Uw feedback is doorgestuurd naar de betreffende collega's, om dit soort situaties een volgende keer te voorkomen. Desondanks veel plezier gewenst met uw nieuwe Ploeg kunststof kozijnen. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op