Punctueel, vakkundig, vriendelijk personeel
Goed werk gedaan
volledige huis gedaan bij Ploeg met perfecte service en nette mensen
Vlot offerte traject, duidelijke offerte, prima afspraken. Montage goed georganiseerd. Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Kozijnen passen top en staan goed. Zeker een volgende keer ook weer kozijnen van Ploeg.
Het hele project is van begin tot eind goed en netjes verlopen,en als we vragen hebben of er is iets wordt het snel opgelost.
Opdrachten in alle vormen goed volbracht.
Vakbekwaamheid. Goede communicatie Goede opvolging Juiste afhandeling
De monteurs werkten snel, netjes en zorgvuldig.
Zeer tevreden met resultaat en ook over de ploeg werknemers die alles geplaatst hebben. Ze hebben erg netjes en precies gewerkt.
Wij kregen goed en kundig advies over de verschillende producten. Ook werd er erg goed naar onze wensen geluisterd en netjes uitgelegd waarom sommige dingen beter wel en beter niet voor ons toepasbaar waren. De communicatie was top, netjes ruim van te voren werd er contact gezocht over de datum van de plaatsing. Omdat er toen corona op trad is er nogmaals contact met ons gezocht over wat te doen en is er in samenspraak besloten de plaatsing door te laten gaan. De monteurs hebben de plaatsing vakkundig uitgevoerd, zich super netjes aan de toen geldende corona maatregelen gehouden en alles keurig netjes achtergelaten, Waardoor we na de bovenverdieping en beneden een aantal jaar geleden al kunsstofkozijnen door ploeg hebben laten plaatsen nu ook genieten van onze fantastisch mooie nieuwe kunststof voordeur met kozijn!
Mijn hemel, wat gingen die twee te keer met sloopwerk. Behalve dat de halve muur loskwam werd het behang op zijwanden ook beschadigd. Helaas was ik niet bij de oplevering. Aan de buitenkant was het keurig,maar binnen had ik nog flinke gaten in mijn muur. Later is iemand langsgekomen om dat nog op te lossen. Het scheelt enorm in geluid.
Beste heer Van der Geer, Fijn dat u tevreden bent met het eindresultaat, maar vervelend om te lezen hoe u het plaatsingsproces heeft ervaren. Dit herkennen wij niet als onze werkwijze. We hebben uw reactie intern uitgezet en de betreffende verantwoordelijke collega neemt binnen een week persoonlijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
Een klein puntje: kiepraam raakt standbuizen CV; dit had beter andersom gekund. Maar het is geen ramp.
Nieuw raam in de zijmuur van de keuken. Het ziet er nu netjes uit maar dat ging niet zonder slag of stoot. Raam zat klem dus glas moest worden gebroken. De monteurs hebben het meeste glas grotendeels zelf geruimd. Monteurs misten af en toe gereedschap, hadden geen beschermende brillen e.d., want de auto was kennelijk 'niet op orde'. Gelukkig heb ik hier een bril beschikbaar en die heb ik geleend. Op zich geen probleem, maar het voelde af en toe een beetje amateuristisch. Verder zonder overleg of bescherming op de nette zwarte keukenkrukken gezeten die na afloop vol zaten met aarde (buiten was het nat weer, dat is dubbelpech voor monteurs en voor mij) en diverse kitlijmsporen. Dat laatste heeft mij meeste gestoord. Ik zag het te laat en heb vervolgens flink gepoetst maar het is niet helemaal weg. Totale indruk: raam netjes, plaatsing rommelig. (foto's beschikbaar)
Beste Karin, Goed om te lezen dat je tevreden bent met het nieuwe raamkozijn, maar erg vervelend dat je minder goede ervaringen hebt met de montage. Dat kan niet de bedoeling zijn geweest en hier herkennen wij ons dan ook niet in. We hebben je verhaal met de betrokken collega's gedeeld. Binnen een week neemt een van hen persoonlijk contact met je op. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
Na wikken en wegen ondanks de iets hogere prijs toch voor Ploeg kozijnen gekozen. Dit omdat deze firma ervaring had met een nieuwe nokkozijnen plaatsen in deze straat en huizen en ook omdat zij ook uit hetzelfde dorp kwamen. Echt geen spijt van gehad. Prima kwaliteit en ervaren vakmensen en Piet wat werk jij met jouw mannen netjes en wat hebben jullie het mooi afgewerkt, top!!
Fijne en rustige ervaring in de showroom, geen overhaaste dingen. Offertetraject was na een paar mailwisselingen goed. Montage uitstekend. Eindresultaat prachtig.
Ploeg kozijnen heeft de kozijnen snel en vakkundig geplaatst. De communicatie verliep goed en het resultaat is goed.
Jaren geleden alle ramen en deuren door Ploeg kozijnen laten doen. Nu toch graag een hor bij het raam. Netjes gemeten,vriendelijke monteurs. Dat de monteur en de voorrijkosten 2x betaald moeten worden (a 118,65 euro x2 voor meten en voor plaatsen) vind ik heel apart.Dat is geen service. Zo ben ik voor een simpel hor 360 euro kwijt! (BTW zit hier ook bij.) Schandalig! Ik snap dat de monteur betaald moet worden maar 2x voorrijkosten berekenen.. klantvriendelijk is het echt niet. (Ik heb dit ook aan gegeven.) Zeker niet aangezien we daar al duizenden euro's hebben betaald aan eerder werk. Volgende keer toch maar op zoek naar een ander bedrijf. Eentje welke mijn portemonnee leuker vind...Aanbeveling op ja omdat ze mooi werk leveren. Niet qua prijs.
Beste Daniëlle, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten. Vervelend dat je minder goede ervaringen hebt met onze service rondom plaatsing van het nieuwe hor. Dit klinkt niet als een situatie waarin wij ons herkennen. We hebben je vraag inmiddels intern uitgezet en nemen snel persoonlijk contact met je op. Met vriendelijke groet, Ploeg kozijnen
Wij zijn erg blij met onze nieuwe achter gevel ,die nauwkeurig is in gemeten en perfect is geplaatst. Énige minpunt wat niet door de firmaPloeg kwam was een horreur. Wat zeer aduqaat is opgelost door de firma Ploeg.
Zo blij met onze nieuwe voorruit en de voordeur. Netjes en snel afgewerkt. Nu volop profijt....
Van begin tot eind goede en duidelijke communicatie. Alles stipt volgens planning. En alles werd schoon achtergelaten.
Monteur is langs geweest i.v.m. bestellen deur en ontdekte dat er bij plaatsen van een HR+++ ruit een beschadiging was ontstaan (2 jaar geleden). Foto gemaakt en nieuwe HR+++ ruit besteld, paar weken later geplaatst. Super!! En en passant ook even andere deuren gecheckt.
We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Ploegkozijnen toen we daar op ons eerste afspraak waren. Alles ging heel soepel en we werden goed ingelicht. Op de dag van de installatie van onze kozijnen was de zorg die werd besteed ook erg goed om alles zo goed mogelijk uit te voeren. Alles wat verwijderd werd, werd ook netjes meegenomen. De troep die ontstaat werd ook netjes schoongemaakt. We kunnen niks anders zeggen dan dat we een juiste keuze hebben gemaakt om onze kozijnen bij Ploeg kozijnen te bestellen.
Ondanksdatdelock-downpreciesopdedagdatonzekozijnengeplaatstwerdenbegon,isalles fantastischverlopenmetuitstekendemonteurs. Inplaatsvanin7werkdagenhebbenzedeklusin5dagengeklaard.
Zie bovenstaande
Er werd weer keurig en snel gewerkt door Raymond. Zijn weer helemaal blij met de nieuwe deur.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op