Goede en geduldige service. Geeft een vertrouwd gevoel
Prima plek, aardig personeel.
Goed bereikbaar, netjes. Prima oplossing, ook voor korte tijd.
Ik kreeg Kubox aangeraden via een vriendin. Aangezien ik in het buitenland woon, heb ik alles via email en WhatsApp geregeld. De medewerksters waren fantastisch, reageerde snel, dachten met me mee en boden me alle flexibiliteit. Raadt Kubox dus erg aan! Bedankt voor alles.
Vriendelijke medewerker goed geholpen.
Buiten de beoordeling van de medewerker was er wel weinig personeel. De afgesproken tijd kon niet nageleefd worden. De totaalprijs is ook veel hoger dan verwacht.
Klantvriendelijke medewerkers, erg meedenkende en flexibel!!
Klantenservice, vriendelijke behulpzame medewerkers.
Goed bereikbaar
prima geregeld. Alleen is het misschien netter om klanten die een contract willen afsluiten dat in een aparte kamer te doen en niet aan de balie.
behulpzaam vriendelijk goed uitleg snelle gedegen afhandeling
Het eerste contact en ervaringen zijn positief. Kennis over het product van de medewerker mag wel iets beter. “Denk het wel” op vragen over opzegging etc. kan ik niet veel mee. Ik verwacht dan immers duidelijkheid
Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit zeker opnemen in ons eerst volgende trainingsronde. Wij zijn u graag van dienst indien er nog vragen zijn.
Als onhandige vrouw voel ik me begrepen
Prima service en klantvriendelijkheid
Ceintuurbaan 213