Wij zijn niet geinformeerd over de grootte van de lift. Wij moesten een bank van 2.5mtr naar de 1e brengen en pasten niet in de lift. Lift is maar 2 mtr volgens mij, ofwel onwerkbaar bij opslag, banken, kasten, bedden etc. Uiteindelijk via omwegen de lift aan andere kant pand gevonden en via sluip/kruip wegen onze box weer kunnen vinden. jammer is dit...
Naast de locatie heb ik voor Kubus Opslag gekozen omdat de tarieven nog redelijk betaalbaar zijn. Erg tevreden, ook over de hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor het laden en lossen van spullen.
Wat werd ik door een fijne jonge meid geholpen!
Weer prima geholpen door Patricia met verhuizing van mijn spullen naar een kleinere unit. Alles wordt netjes verrekend en ze doen niet moeilijk bij een tussentijdse verhuizing, ook als je contract nog loopt. Top!
Super service en zeer behulpzaam!
Vriendelijke medewerkers,die goed aanspreekbaar/benaderbaar zijn, snelle afhandeling, goed meegedacht over opslag en prijs, gebouw schoon en veilig (en detail:de straatnamen binnen de ruimte = praktisch en vooral erg leuk!)
Zeer te vrezen.
BEDANK,PATRICIA !!
Jaren geleden heb ik al eens een box bij Kubus gehuurd en dit is mij goed bevallen. ook Qua prijs en ligging is Kubus aan te bevelen.
Aan de telefoon verkeerd ingelicht over de prijs, daarna snel moeten beslissen/tekenen door pusherige medewerker. Geen vertrouwen maar angst creeeren door etterlijke malen te herhalen waar je allemaal boetes voor krijgt en wat er allemaal onder je eigen risico valt en wat er allemaal gebeurd als je niet betaald. Vervolgens niet melden wat de inrijdhoogte is van de laadplek, dus de hele tijd heen en weer moeten lopen. Geen licht in de box, onhandig en geeft het gevoel van beknibbelen op service. Kortom, ik zou het niet aanbevelen.
Goede ervaringen in het algemeen. Goede service, ook tijdens recente verhuizing naar kleinere unit. Een mindere ervaring tijdens al de afgelopen jaren. Namelijk boete voor af laten gaan alarm. Deels mijn Eigen schuld, deels het gevolg van onduidelijkheid. Verder prima!
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam