Vriendelijk geholpen en een beschikbare opslagruimte voor een jaar toegewezen gekregen tegen een zeer schappelijke prijs.
mederwerker niet vriendelijk , geen uitleg. op die dag wil ik gewoon mijn stoelen gewoon bij een andere opslag kubus brengen , maar ze waren al daar ,andere keer niet meer het was een man echt,die manier dat hij tegen je praat wil je daar niet meer komen.
Tevreden tot nu toe wel
Klant vriendelijkheid van medewerker is heel slecht. Ze weten niet hoe met klanten omgaan.
goede uitleg en denkt mee en zoekt een oplossing
Tevens zeer goede verhuisservice. TOP!!!
Binnengehaald met foute bedragen. Is mij 29 pm beloofd, was maar voor 3 maanden. Is niet telefonisch aan mij verteld
Bedankt voor uw reactie. Omdat het lastig is om ruimte aan de telefoon in te schatten, vragen we of klanten even langs komen om een ruimte te bekijken. Aan de telefoon is er blijkbaar niet goed gecommuniceert. We hopen dat u desondanks tevreden bent over de gekozen ruimte.
Prima geholpen, mooie aanbieding.
nvt
omdat ik naar tevredenheid geholpen ben en snel
Snel en efficiënt geholpen. Ziet er verzorgd uit.
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam