Bedankt voor de mooie beoordeling! Mvg, Kubus Opslagruimte.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met het gebruik van uw opslagruimte!
goed geregeld en flexibel, met nette prijzen.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Mvg, Kubus Opslagruimte.
Goede prijs, vriendelijk personeel en denken met je mee, zodat je samen tot een goede oplossing komt
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met het gebruik van uw opslagruimte!
Grote minpunten zijn: - wagentjes regel matig niet beschikbaar - auto platvorm al vol - onveilig gevoel - liftdeuren blijven niet openstaan
Bedankt voor uw feedback. In verband met de minpunten zal ik contact met u opnemen om te kijken waar we onze dienstverlening kunnen verbeteren! Mvg, Sander van Hoek, Kubus Opslagruimte.
Prima geregeld; eerst een rondleiding met diverse boxen, dan de keuze gemaakt en met korting voor 6 maanden gehuurd; auto direct voor de box, makkelijker kan het niet; box heeft alarm.
Bedankt voor uw beoordeling! Wij streven ernaar om een 8 of hoger te halen. Ik zal contact met u opnemen om te kijken waar we verbeteringen kunnen toepassen. Mvg, Sander van Hoek, Kubus Opslagruimte.
Zeer vriendelijke medewerker. Zaterdagmiddag laat nog geholpen alsof de dag net begonnen was.
Vriendelijk, snel en efficiënt
Ik ben goed en vriendelijk geholpen
Tot nu toe master
erg goed
Wel jammer van die paal die in ingang 4 staat. Nu heb ik schade aan mijn auto
prima locatie, en ondanks nabijheid van de stad Rotterdam, ook op zaterdag prima te parkeren in de nabijheid van de goederenlift.
ga zo door
perfect