Ik ben goed en snel geholpen.
Ik ging samen wonen met mijn vriendin. Overige spullen kon ik niet kwijt bij haar en zo ging ik zoeken naar een opslag. De opslag is niet ver van mijn oude huis vandaan en dat was mooi. Ik liep naar binnen en daar kwam ik Odessa tegen en legde uit wat ik kwam doen. Ik wist weinig tot niks van een opslag huren. Zij heeft me enorm geholpen met de juiste box uit te zoeken en mij te woord te staan. Ze was erg vriendelijk en door die leuke glimlach was ik helemaal verkocht. Topper van een werknemer.
Eerste bezoek werd gelijk met een boete beoordeeld! Bizar maar ja boete betaald en uw medewerker was totaal niet vriendelijk.
nouw ik moet zeggen ik vind een goede uit kost kwa prijs ik heb een paar conurten gebelt hiero over de op slacht en ik met eerlijk toegeven ik vind de prijs goed redabel om een box tehoren
Erg vriendelijk en aardig
We zijn goed geholpen daar ik vind het alleen jammer dat er maan 3 karretjes waren voor zoveel boxen dat is misschien een beetje weinig
Ben geholpen door odessa friedrich toen ik me kwam aan melden goed en vriendelijk geholpen en ook voor me mee gedacht toppi👍
ik ben nu voor de tweede keer ontzettend leuk en goed geholpen. Geen moeite was te veel en kreeg goede adviezen. U mag blij zijn met deze medewerkster!
Prettige medewerkers, goede ligging en prima prijs ten opzichte van anderen.
Het was een hele fijne kennismaking en ik ben heel goed geholpen
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen! Dank hiervoor1
Zeer goed heel goed geholpen
Voor de eerste keer is dit zeker een aanrader ook aan iemand anders .
prima service, compliment!
Ik ben goed geinformeert en snel geholpen en vriendelijk. Ik ben dik tevreden de manier hoe het gegaan is.
Tot zo ver zo goed
Vriendelijk en behulpzaam en top locatie
Terug van weggeweest al jaren klant goed bruikbaar
Goede ervaring. Echter betreft het de Kubus locatie schiedam.
prima mogelijkheid om tijdelijk overtollige spullen onder te brengen.
De medewerker was heel behulpzaam, geduldig en dacht goed mee :) Klantvriendelijkheid:8
Goede locatie en makkelijk bereikbaar. Heel soepel andere opslag kunnen krijgen nadat bleek dat andere toch net te klein was. Heel erg prettig geholpen door medewerkster.
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam