Karretjes stuk .rest is prima
Bedankt voor uw reactie. We hebben contact met u opgenomen en u heeft aangegeven dat u met de lage waardering voor behulpzaamheid en meedenken 'medewerker' andere huurders bedoelde. We zullen proberen het belang van het netjes omgaan met karren bij klanten te verbeteren.
Prima geholpen door medewerker. Duidelijk.
Zeer behulpzame dame - Odessa - goede houding, duidelijke informatie!! Vriendelijke groet van Jurrien
Snel, adequaat en duidelijk.
Doordat we heel wat spullen hadden opgeruimd, wilden we een kleinere ruimte hebben. Er werd gelijk nagegaan welke ruimte er beschikbaar was en die hebben we bekeken. De volgende dag hebben we verhuisd en na de verhuizing is alle papierwerk gelijk geregeld. Ook is op de dag van de verhuizing de nieuwe huur berekend en verrekend.
De medewerker heeft me overtuigd door vriendelijk en gedreven de rondleiding te geven
Vriendelijk en effectief te woord gestaan en geholpen, in 1e instantie door Odessa. Complimenten ook aan andere medewerkers die we troffen tijdens het vullen van de opslag.
Supervriendelijk personeel. Kunnen zo de horeca in!
Nvt
Ik heb gewoon op internet gezocht naar storage bedrijven en had een vrijblijvende offerte aangemaakt en de volgende dag kreeg ik al telefoon. De mevrouw werkte snel maar niet gehaast! Dus ik voelde me prettig een afspraak te maken en een keer te gaan kijken. De medewerkers van Kusbus opslag zijn zeer vriendelijk, klantgericht en goed in hun werk! Tot nu toe zijn mijn ervaringen met Kubus Opslag zeer goed en ben dan ook zeer tevreden!
Geen idee nog vraag me dit eens als ik de unit een paar maanden huur op dit moment met de indruk die ik nu heb kan ik alleen positief zijn over kubus opslag maar dat is een mening gebaseerd op 2 bezoeken aan de vestiging in schiedam
Prima service, product en prijs. Maar de techniek liet het wel in de steek. Eerst de lift die tot 2x aan toe haperde en met kunst en vliegwerk weer aan de praat kwam en na afloop de roldeur wat niet dicht ging. Al met al hierdoor ruim een uur vertraging door wachten op telefonische bijstand. Zonde want de rest en vooral de service van met name Odessa was zeer goed.
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam