Op advies van een bekende
Prima geregeld!
snel, informatief en meedenkend
Goed geholpen zowel telefonisch als aan de balie bij het omboeken van een ruimte.
Erg goed geholpen en top locatie.
Zeer duidelijk uitgelegd gekregen hoe kubus opslag te werk gaat. Ook nog eens een mooie aanbieding waar wij graag gebruik van maken. Uitstekende service van de medewerkster. Verdient echt opslag!!! :)
Hoewel we door onvoorziene omstandigheden 10 minuten te laat op onze afspraak waren, werden we bijzonder vriendelijk ontvangen.
Opslag ruimte was direct beschikbaar.
Perfect geholpen door zeer vriendelijke medewerkers! De mogelijkheid van het gebruik van een aanhangwagen of bestelbus zou het helemaal ideaal maken.
De medewerkers ter plekke zijn erg plezierig, maar ik ben nog in afwachting van een reactie op een diverse mails, verzonden aan mevrouw Kuijper, die voor beantwoording zouden zijn doorgezonden aan "het management". Dat duurt inmiddels al meerdere weken. Gaarne alsnog een reactie met een tegemoetkoming in de opgelegde en ook reeds betaalde boetes.
Vriendelijke medewerkers
Mooie units. Goed geventileerd. Goed te bereiken. Veilig opbergen.
goede zaak!!!!!!!!!!1
Super medewerker!
Telefonisch goed geholpen. Bij het bezichtigen wat tegenspraak en een vervelende ervaring met de medewerker dit was een vervanger uit Rotterdam Zuid dus ik dacht naja het zal wel meevallen verder. Tijdens het verhuizen weer een uitermate vriendelijke receptionist, die ook nieuwe klanten zo ving ik op goed te woord stond.
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam