Bedankt voor jullie hulp!
Wij hebben Kubox ingeschakeld voor onze verhuizing en het proces verliep goed. De boxxen werden 2 dagen voor de verhuizing bezorgd en netjes naast elkaar neergezet. op de verhuisdag werden de boxen keurig op tijd opgehaald en controleerde de chauffeur nog netjes of alles was verzegeld.
We maken nu voor de 2e keer gebruik van Kuboxx wederom heel fijn. Heeeele fijne meedenkende chauffeur. Dikke pluim voor zijn kundigheid. Vooraf gevraagd over de breng en haal tijden die waren heel secuur met hoe het daadwerkelijk was. Heel vriendelijk vooraf geholpen/te woord gestaan. Top dus.
De kuboxen zijn conform afspraak afgeleverd en precies voor de deur hebben we alle spullen kunnen inladen. Echt ideaal! Bedankt Kubox.nl!
Goede informatie, vlotte communicatie en volgens afspraak uitgevoerd. Zeer tevreden!
Ik vond het griezelig dat de medewerker met vorkheftruck truck en (niet te) zware box in een behoorlijk tempo door onze straat met drempels naar de vracht wagen reed. De box zwaaide gevaarlijk heen en weer. Gelukkig ging het goed.
weinig tijd om de box in te pakken
Wij hadden voor 6 weken opslag nodig tijdens een kleine verbouwing thuis. 2 boxen gehuurd, paar dagen de tijd gehad om alles erin te zetten. daarna weer keurig opgehaald. Over een paar weken laden we weer uit! Erg blij met deze manier van tijdelijke opslag.
Vanaf het begin tot het eind goede ervaring gehad. Vriendelijke mensen die hard werken.
Kan nog geen min-punten ontdekken. Levering zoals afgesproken en op tijd, chauffeur met goede tips. Afhalen hebben wij eigenlijk niet eens gezien. Straks dezelfde service met retourneren, zijn wij helemaal blij!
Vriendelijke chauffeurs, handige boxen en compleet ontzorgd! Geen gedoe met busjes huren of verhuizers. Inladen en uitladen, meer niet. Dik tevreden!
Goede communicatie, goede afspraken, prima prijs
Het hele proces was gemakkelijk en snel, de medewerker was erg aardig en behulpzaam. Bedankt!
Prettige communicatie per mail en telefoon. Boxen werden op afgesproken tijd geleverd en op tijd weer opgehaald. Afwachten natuurlijk hoe ze over een jaar terug komen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Kuboxen dag te vroeg geleverd. Dankzij flexibiliteit onzerzijds kon de chauffeur toch de boxen afleveren. Ophalen zou ik over geinformeerd worden, maar wederom geen communicatie. Dankzij wederom dezelfde Chauffeur(Jan) die me belde dat hij de boxen had opgeladen. Ook de retourlevering was bij de bestelling al ingepland(telefonisch geregeld) echter bleek na contact met de Customer Service dit ook nog niet gedaan te zijn.
Toen de containers kwamen zag ik het somber in, ik had duidelijk verteld wat er in zou moeten aan de telefoon zei de medewerker dat het in 2 containers moest passen na wat puzzelen paste inderdaad onze hele inboedel in de 2 containers! Ik was zeer plezierig verrast door de goede inschatting van de werknemer aan de telefoon!!
Lekker op je gemakje inpakken en alles fijn voor de deur. Scheelt weer gesjouw en de kosten van verhuizers!!!
Box werd op afgesproken tijd geleverd en kregen voldoende tijd om te laden.
netjes geleverd en opgehaald en van te voren gebeld.
Mijn zussen vertelde mij, dat alles prima georganiseerd was. Verder geen info over de chauffeur gekregen, dus daarom heb ik overal N.v.t. moeten aankruisen.
Het concept is goed doordacht en goede service. Wij hadden alleen geen idee van de beperkte maten van de box, was ons niet duidelijk.
Heerlijk, alles er in, en wordt gewoon netjes opgehaald en weer retour gebracht wanneer nodig.
Spannend hoe de kisten op worden getild en verplaatst. Maar wat een gemak. Fijne planning, was helemaal geen probleem om de kisten de volgende dag pas op te halen. Hierdoor de kisten goed kunnen vullen. Met een wachtende chauffeur was het niet gelukt. Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is de mail een paar dagen vtv. Die geeft aan dat de chauffeur wacht. Dus toen heb ik ff gebeld voor een dubbelcheck. Op de ophaaldag. Zou ik een specifieker dagdeel ook prettig vinden. Deze kleine opmerkingen veranderen niets aan m’n topscore. Niets gaat boven gemak.
Het ging makkelijk
Alle afspraken zijn tot nu toe nagekomen. Erg flexibel
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen