Erg praktische manier om meubels makkelijk in te laden.

Vanwege het onderhoud aan de parketvloer moest onze benedenverdieping leeg voor een week. We hebben hiervoor de hulp ingeschakeld van Kubox om dit snel te kunnen regelen. Normaal wordt deze box opgehaald en op een later moment weer terug gebracht. Omdat het in onze situatie maar een week nodig was werd ervoor gekozen de box op de oprit te laten staan. Prima oplossing en we zijn erg tevreden over het halen en brengen van de kubox. Bij het plaatsen kregen we van tevoren een indicatie van de tijd en de chauffeur belde kort vooraf om de precieze tijd door te geven. Bij het ophalen hoefden we niet thuis aanwezig te zijn wat ook prettig is. Enige nadeel van zo’n korte periode een kubox huren is de prijs. Ze hanteren een minimum prijs van €299,- en in verhouding wordt de huurprijs minder als je langer gebruik maakt van de opslag service. We begrijpen deze keuze vanuit Kubox omdat de chauffeur toch 2 keer moet rijden, maar de prijs vonden we desondanks best hoog. Verder is het contact om de afspraak te maken erg prettig en snel verlopen. Ik had via de site amper de aanvraag gedaan of ik werd al gebeld om alles te bevestigen.

In een word "Geweldig"

Telefoon werd direct opgenomen (wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is) , afspraaken snel gemaakt en ook in werrking gezet. Keurig van tevoren gemeld, op tijd gekomen, boxen op juiste plek geplaatst, aardige chafeur, echt alles ging prima. Prijzen zijn ook redelijk Kortom een echte aanrader

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Gratis ophaalservice

Mooi op tijd, goede service en de container had precies de goede maat!

Vlot

Meedenkende chauffeur die nergens van opkijkt. Zette fijn een balkje onder de box, tegen het wegzakken.

Goed geregeld!!

We hebben de kubox container gehuurd ivm tijdelijke opslag van onze spullen. Dit is ons erg goed bevallen. Alles is super goed geregeld, Vriendelijk en professioneel bedrijf.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Spullen moeten nog terug gebracht

Mijn inboedel staat nog opgeslagen. Het inpakken in de box ging prima. De box was netjes op tijd en werd keurig na 1.5 uur weer opgehaald. Nog even voordat de box weer terug komt maar tot nu toe tevreden.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Prijs

Goede en snelle communicatie. Meedenkend bedrijf. Van bestellen tot bezorging was top. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de tijd van plaatsing en als de chauffeur aanrijd. Ophalen was een dag eerder dan het gepland stond. Helaas werd ik hier niet van op de hoogte gebracht en had ik zelf de verzegeling niet kunnen doen. Gelukkig heb ik telefonisch contact gehad hierover en binnen 10minuten netjes een mail waar in het bedrijf dit als nog zelf geregeld heb. Verder ben ik zeer te vrede over de dit bedrijf. De communicatie en het meedenkende beleid van het personeel is fijn!

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Eerdere ervaringen

op tijd opgehaald, ervaren chauffeur/medewerker, vriendelijk en behulpzaam

op tijd opgehaald, ervaren chauffeur/medewerker, vriendelijk en behulpzaam

Super!

Op tijd bezorgd, aardige chauffeur, zeer behulpzaam.

• Klantvriendelijkheid medewerker N.v.t.
  • Meedenken medewerker N.v.t.
  • Behulpzaamheid medewerker N.v.t.

Klantvriendelijk, snel geregeld

Klantvriendelijke telefoniste Vriendelijke chauffeurs Was snel en goed geregeld. Enig puntje is dat de ophaaldatum uit de oorspronkelijke inplanmail ineens een dag later was geworden. Was uiteindelijk geen probleem voor mij, maar dat had beter gecommuniceerd kunnen worden. Telefoniste kon de planner niet meer bereiken op de dag dus was onduidelijk gebleven hoe dit gebeurd is.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Goede keuze en alles volgens afspraak.

Uiterst vriendelijke chauffeur gaf goede beladings tips. Ruimte was voldoende.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Prijs

Makkelijk en snel geregeld. Duidelijke uitleg met alle vragen die ik had en uitstekend aan de deur geleverd. Misschien een strakkere schema zou fijn zijn, maar begrijp dat dat niet altijd mogelijk is.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Eerdere ervaringen

Denkt niet erg flexibel en/of in klantbelang

Mooi systeem. Idee dikke prima. Maar bezorg tijden hebben een groot window. En heb je het bijvoorbeeld 6 weken nodig dan wel voor twee maand betalen. En ik vind het wel een beetje aan de prijs alles. Service kan vooral beter naar mijn mening. Maar vanwege de oplossing raad ik niet af het te gebruiken, maar hoop dat ze zich meer in klantbelang gaan opstellen.

Super organisatie

Een geweldige manier om al je spullen van de vloer te krijgen, zodat je de woonruimte een totale opknapbeurt kan geven. Goed geregeld!

• Behulpzaamheid medewerker
  • Waarom heeft u voor Kubox gekozen? N.v.t.

Ontzettende goede service

Hele goede communicatie en geleverd volgens afspraak. Goede uitleg ter plaatse en de chauffeur nam netjes contact op over de te verwachtte tijden.

Verrassend flexibel

Ik had iets nodig om mijn woonkamer te ontruimen, omdat de houten vloer geschuurd en geolied moest worden. Kubox kon 2 boxen bij mij voor de deur zetten en 2 sterke mannen leveren om het sjouwwerk te doen. Alles gebeurde volgens afspraak. Mijn echtgenote had het eerste contact gelegd nadat op Google Kubox als eerste werd genoemd. Verder niet gekeken omdat het aanbod aantrekkelijk was.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Netjes op tijd afgeleverd op de juiste plek.

Verbeteringssuggestie, maak een aantal bevestigingspunten voor spanbanden in de box.

Helemaal top!

Aardige man, belde keurig van tevoren op dat hij er aan kwam. Soepele levering en handige oplossing zo. Blij mee!

Prima volgens afspraak.

Enige minpuntje: de binnendeur van hout was lastig te sluiten, paste niet geheel in frame. Afsluiten lukte wel.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Gratis ophaalservice

De service was uiteindelijk TOP!

Zie boven, toch een dag of wat eerder geleverd zodat er tijd was de box goed te vullen. Fijn!

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Nette en vriendelijke mensen. Zowel op kantoor als bij de deur.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Prima op tijd en chauffeur is zeer behulpzaam

behulpzaam en flexibel

prettige medewerker, behulpzaam

Geweldige oplossing

Nou wat een goeie oplossing zeg ❗❗ Als geen vrienden/familie hebt om je te helpen is dit fantastisch en geen gesleep met spullen van her en der of 300 x de auto inpakken voor je het bij je eindbestemming hebt.

De Lasso-Zuid 22

2371 EW Roelofarendsveen