Ivm verbouwing opslag nodig. Wat lekker om dan container voor de deur te hebben, die je direct vanuit huis kunt inladen. Geen gedoe meer met huurbus of aanhanger naar een opslag loods. Snel en makkelijk dus.
Goed wel prijzig.
Geven misleidende info telefonisch waardoor je vervolgens vastzit aan een hele maand kosten, terwijl je bijv maar 3 dagen van die maand opslag nodig hebt. Het brengen en halen van de box verliep wel heel goed. €200 betaald voor een kubox van 5m³ voor een maand, er stond bij dat er dan 120 dozen in passen maar dat was ook niet het geval.
Wat jammer dat je ervaring met ons niet positief was. Bij ons betaal je inderdaad de huur per maand, vandaar dat we adviseren zo snel als het kan een retouraanvraag te doen. Wel fijn om te lezen dat het brengen en halen goed is verlopen! Onze Kuboxen zijn allemaal 8m3, het tarief hangt af van hoe lang je huurt. Hoe langer je bij ons huurt, hoe voordeliger je huur is.
Op zich prima, alleen werd de box niet opgehaald op de aangekondigde tijd, en zelfs niet op de aangekondigde dag. De nieuwe bewoner van mijn huis heeft daar nogal wat last van gehad: de verhuiswagen moest een eind verderop staan en de verhuizers moesten omlopen. Ik zou Kubox misschien aanbevelen, maar dan met een voorbehoud dat je een paar dagen marge moet nemen waar het gaat om het ophalen.
Heb een goede ervaring met de levering gehad, en netjes geholpen door de bezorger. Hoefde niet thuis te blijven voor het ophalen, zou ze zeker aan andere personen aanbevelen.
Ik kwam deze dienst per toeval tegen online, en heb geen seconde getwijfeld op er gebruik van te maken. Snel, safe en simpel.
Het enige wat ik als nadeel heb ervaren is dat je op de dag zelf pas weet hoe laat jullie er echt zullen zijn. Als je vrienden als hulp vraagt kan dit vervelend zijn qua planning. Maar de bezorger was heel aardig en behulpzaam.
Zal ik zeker weer doen. Nu nog hopen dat ie over een jaar ook weer goed naar de nieuwe locatie wordt afgeleverd ;-)
Fijn en soepel georganiseerd. In korte tijd inclusief. vertrouwen van twee kanten.
Vooraf gechat om wat informatie en vervolgens een box besteld. Duidelijke afspraken, alles op tijd gedaan en vriendelijk personeel. Echt aan te bevelen!
Keurig op tijd geleverd en van te voren een belletje prima
Ruime box met houten binnenframe. Voldoende tijd om in te ruimen. Als het terugbezorgen net zo goed verloopt dikke 9!
De echte ervaring kan ik pas geven als de kubox terug komt. Maar tot zover hele fijne omgang
Tijdens de verbouwing was Kubox een ideale oplossing om onze meubels tijdelijk op te slaan.
Betrouwbare service, goed systeem. Er werd goed geluisterd naar persoonlijke wensen, afspraken werden goed nagekomen. Soms niet helemaal duidelijk hoe Kubox werkt, het lijkt erop dat ze met weinig mensen zijn, maar het voordeel is dat de lijnen kort zijn.
Vanaf de telefonische afspraak t/m het afhalen van de Box is vlekkenloos verlopen. Fijne communicatie en afspraak in tijd nagekomen
Perfect, omdat we genoeg mensen hadden ingeschakeld konden we de 2 containers binnen 2 uur gevuld hebben.
Zeer goede communicatie, top geregeld. Echt een aanrader !
De eerste telefonische contacten met Patricia waren super, ook de bezorging door Johan, top.. geen andere mening dan aanbeveling van deze manier van opslag.
Snel, vaardig, zorgvuldig! Ook vriendelijke man die een handje hielp. Fijn en snel geregeld allemaal
Zeer correcte service ! Flexibel en netjes
Everything went well so far. But the wood door of the container was really hard to handle for someone with my height (1,62m)
Wat een uitvinding! Een deel van de huisraad op ons gemak ingepakt en ingeladen. Straks kunnen we het op ons nieuwe adres weer uitpakken. Goede dienstverlening, duidelijk in welk tijdvak de chauffeur komt zodat je niet een heel dagdeel zit te wachten.
Ik was niet erg gelukkig met de afspraken. Aan de telefoon is afgesproken vrijdag brengen maandag halen (weekend toeslag) De chauffeur kwam echter pas zaterdag en wilde 3 kwartier wachten en de boxen dan weer mee nemen. Er was van klanten service niemand bereikbaar die kom helpen oplossen. De chauffeur deed echter niet moeilijk en is gewoon vertrokken. De boxen zijn maandag opgehaald zonder dat we het merkten. Verbeterpuntje; de service bereikbaarheid.
Goed geregeld duidelijke afspraken super
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen