Lekker makkelijk

Dit is een makkelijke manier om meubels tijdelijk op te slaan. Ik heb wel nog 2 opmerkingen. 1. ik vind de extra kasten van 35 Euro per container om deze een werkdag later op te laten halen veel. Het zou fijner zijn als je de container op dezelfde dag iets langer kan vullen. 2. De maten van de containers die jullie vermelden betreffen de buitenmaten en zijn dus misleidend, omdat de houten box die daar in staat een stukje kleiner is.

Wat een geweldige oplossing

Een dag van te voren een duidelijke e-mail ontvangen met een tijdspanne van 30 minuten. De chauffeur belde zelf op om te vragen of hij ook eerder kon komen, dit was prima. Binnen een uur hadden we twee boxen in geruimd, zelfs met behulp van de chauffeur, die precies wist hoe de boxen het best ingepakt konden worden. Nu wachten totdat ze op het nieuwe adres worden bezorgd, heb er alle vertrouwen in dat dat ook weer zo voorspoedig verloopt.

Goede ervaring

Prettig contact en alles verliep zoals afgesproken. Benieuwd hoe het straks verloopt als ik de box weer terug vraag.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

veel geregel maar alles kwam goed

Zo wel van mijn kant als van jullie kant is er geschoven met tijden en dagen, maar alles is goed gekomen

Super goed voor elkaar!

Dit bedrijf zit logistiek als communicatief ontzettend goed in elkaar! Meedenken, oplossen, regelmatig contact opnemen, goed bereikbaar, betaalbaar en vriendelijk in contact. Komen hun afspraken na; betrouwbaar! Ik heb het zelf als een tip gekregen, en zal het ook zeker in mijn omgeving aanbevelen.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Prijs

Zo wordt je verhuizing wel erg gemakkelijk

Goede service en zeer vriendelijke chauffeurs

Prima service!

Een mooie oplossing voor tijdelijke opslag, veel gemak en een prima service!

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Zoveel meer rust inpakken voor je huis, zoveel minder gesjouw. En straks natuurlijk omgekeerd.

Handig

De voor informatie was niet echt eenduidig. In 1e instantie had volgens de adviseuse 5 containers nodig. Later weer een keer gebeld en die adviseuse vond 5 teveel, het werden er drie. In het laatste contact werden het er uit voorzorg toch 4. Omdat ik de containers een weekend tot mijn beschikking wilde hebben moest ik per container €35 extra betalen. Wel een beetje raar als in het weekend geen containers bezorgd. Voelt wat als geldklopperij omdat je toch geen keus hebt op dat moment. Net als de container die ik overhield waarvoor ik dan vervolgens wel een gehele maand moet betalen. Ik geloof niet dat die container een maand op mijn naam blijft staan maar gewoon weer wordt verhuurd. Dat is dubbel betaald krijgen, voelt ook niet fijn. Al met al samengevat, ja het is makkelijk containers voor de deur afgeleverd en weer opgehaald. Maar door feit dat je niet veel alternatieven hebt wordt er op andere wijze veel extra geld gevraagd en dat geeft niet een fijn gevoel.

Perfect geregeld

Snel, duidelijk en betaalbaar!

Snelle levering

Handig product, wel is de tariefopbouw en mogelijke opslagen niet eenduidig/doorzichtig verwoord. Vriendelijke en ervaren chauffeur bij brengen van de boxen, ophalen was ik verder niet bij, standaard telefoondienst weet onvoldoende van de mogelijke opslagen op de tarieven.

Prima!

Ook fijn meegedacht toen ik dacht dat mogelijk mijn kat in de box zat. Goed op tijd vlg afspraak! Ik moet de box nog terug krijgen, dus weet niet hoe dat gaat verlopen. Wel jammer dat je bijv niet voor een halve maand kan betalen

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Anders

Efficient, niet duur, snel, goeie afspraken.

uitstekend

Ze doen wat ze beloven, en toen er een misverstand was over de levering werd er heel goed meegedacht. Uiteindelijk heb ik de containers een dag eerder moeten inladen dan gepland, let daar goed op als je bestelt

Zeer bevredigend!

De bezorger was heel erg behulpzaam! Hij was vroeg en de verhuizing ging supersnel! Daardoor bijna zonder stress verhuisd! We zijn erg dankbaar voor kubox..

Fantastic

Erg makkelijk verhuizen zo

snelle en uitstekende service

We moesten heel kortdag een opslag hebben en dat was bij Kubox heel snel en voor een scherpe prijs geregeld. De service was uitstekend, ook de medewerkers waren heel vriendelijk. Zeker een aanrader.

Planning onduidelijk, levering goed

Bij planning werd datum en tijd afgesproken, waarbij de kuboxen slechts een uur zouden blijven staan. Kort voor levering volgde mededeling, dat de boxen ruim drie dagen zouden blijven staan, “wegens drukte”. Voor ons ongewenst in onze drukke verkeersstraat. Bij levering bleek de chauffeur toch bereid en in staat de boxen dezelfde dag op te halen. Daarmee waren we zeer tevreden.

• Klantvriendelijkheid medewerker N.v.t.

Super makkelijk!!!

Ik woon in een buurt met vergunningen, dus parkeren altijd een issue, ook het bezetten ervan met containers. Deze Kubox op de stoep 2 mtr voor mijn deur op de stoep, twee boxen gevuld en na een uur waren we klaar. Opgeruimd, de boxen weer op de vrachtwagen. Geen centje pijn!

Snel contact mee denken

Goede planning als je zelf ook flexibel ben. Samen komen we er dan uit. Betaal methode is prima. Als ik dit schrijf is de kubox nog niet retour, maar wordt vervolgd. Jos

Fantastisch systeem!

Tweede x gebruik gemaakt van een kubox. Heel fijn dat er een weekend optie is. Heb je het hele weekend de tijd dat ding optimaal te vullen. Over vier maanden zie ik m’n spullen in m’n nieuwe huis wel weer terug. In de tussentijd is er hier ruimte voor Funda foto’s, bezichtigingen en andere zooi in pakken

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Eerdere ervaringen

Alles is op en top bedacht en uitgevoerd

Zie bovenstaande zin

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Prijs

Chauffeur was erg behulpzaam.

Dankzij de chauffeur hadden we onze spullen in een kwartier in een container opgeborgen, waarna hij de andere bestelde container zonder problemen leeg weer meenam.

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Locatie

Prima en accurate service, goede communicatie

Prima en accurate service, goede communicatie

• Waarom heeft u voor Kubox gekozen? Gratis ophaalservice

Na een uitstekende eerste ervaring valt het nu ontzettend tegen

In augustus en september 2020 heb ik een uitstekende ervaring gehad met Kubox. Ze reageerden snel, waren accuraat en klantgericht. De keuze om hen weer in te schakelen om mijn huisraad op te slaan was dan ook snel gemaakt. Meteen viel op dat de organisatie nu volledig geautomatiseerd is ten opzichte van eerder. Dit werkt snel, alleen er stond ook een prijs tegenover, deze lag aanzienlijk hoger dan in 2020. Ik ontving op mijn email een aflevertijdstip op 7 januari en een ophaalmoment op 8 januari. Dit is voor mij, wonend in Amsterdam een belangrijk gegeven, aangezien ik de gemeente er van moet verwittigen dat de Kubox op een openbare parkeerplek komt te staan. Op 7 januari kwamen zij keurig de Kubox afleveren. Toen ik vervolgens op zaterdag 9 januari bij mijn huis kwam, bleek de Kubox er nog te staan. In 2020 kreeg ik na het bellen van het alarmnummer van Kubox, hen zelf aan de telefoon en binnen een uur was alles geregeld. Nu zit er een kantoor tussen, die het bericht doorzet. Ik zou teruggebeld worden. Twee uur later was ik nog niet teruggebeld en heb ik opnieuw naar de centrale gebeld. 'Het kantoor was nu gesloten, maandag bent u de eerste.' was het antwoord wat ik van de centrale ontving. Dit betekende dat mijn Kubox, zonder vergunning en midden op straat in Amsterdam met al mijn spullen er in, nog 3 dagen extra is blijven staan. In plaats van dat ik de maandag er op ben teruggebeld door Kubox, kreeg ik een ineens een mail; 'Uw Kubox is ingepland, afleverdatum 7 januari, ophaaldatum 11 januari.' ... Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk. Zeker als een 'noodnummer' in het weekend niet bereikbaar blijkt te zijn.

• Klantvriendelijkheid medewerker N.v.t.

De Lasso-Zuid 22

2371 EW Roelofarendsveen