Heel praktisch systeem. Nette communicatie over het tijdstip van brengen en halen. Aardige medewerkers.
Prima service, aardige mensen, goed geregeld
Keurig op tijd en in ons geval het hele weekend de tijd om de boxen te laden. Duidelijke uitleg van de vriendelijke chauffeur.
Enorm tevreden de mensen aan de telefoon begreep ons meteen
Duidelijkheid na telefonisch gesprek . Ruim de tijd om de spullen in te ruimen . Ook de reservering vroeg in de ochtend om de spullen weer thuis te krijgen was geen probleem
Erg vriendelijke medewerkers. Toen de box niet kon worden geplaatst omdat er auto's op de vergunningsplekken voor de box stonden werd er zonder probleem gewacht. Een handige kleine vorklift zorgde ervoor dat zelfs in een redelijk smalle straat in Amsterdam kon worden gezet. Een half uur voor aankomst belde de chauffeur/afleveraar en gaf hij een tijdsindicatie van de ophaaldienst. Super!
Erg handig die units, je houdt meer overzicht van wat je waar kan vinden....
Bestellen en aflevering bestelde boxen ging goed. Ophalen ging minder. Op de afgesproken tijd kwam er niemand. Erger was dat dit niet was gecommuniceerd. Wachten van 13.00 tot 17.45 en geen enkel bericht van vertraging of uitstel. Kubox was telefonisch niet bereikbaar. Er was geen medewerker beschikbaar, was de automatische boodschap. Dus bericht ingesproken, dat was om 17.30 uur. Geen reactie. Om 18.15 weer geprobeerd, niet bereikbaar, bericht ingesproken, geen reactie. De volgende dag zijn de twee boxen om 8.50 uur opgehaald, zonder bericht vooraf. Nou ja, ze stonden er natuurlijk toch. Ook even dit: het timmerwerk van de deur van de binnenbox is van slechte kwaliteit. De deur valt bij stevig neerzetten uit elkaar. Verstevigingslatten die op het plaatmateriaal van de deur gespijkerd zijn met te korte spijkers en van de verkeerde kant. Geeft onnodig werk voor de huurder.
Bedankt voor je aanbeveling Bastiaan en bedankt voor je feedback. Wij communiceren vooraf dat je niet aanwezig hoeft te zijn bij het ophalen, zodat je inderdaad niet voor niks wacht. Die bewuste dag was er iets voorgevallen, waardoor het ophaalmoment helaas werd uitgesteld.
Doordat we alles klaar hadden staan was de kubox in 45 minuten gevuld. Super fijn en snel.
Corday, duidelijk, betrouwbaar, communicatief vaardig!
Belde netjes om te zeggen dat ze eraankwamen op het eerder aangegeven tijdsbestek. Man was vriendelijk en hielp ons zelfs even mee met opstapelen van de dozen in de box. Snel en efficiënt! Tot nu toe top service.
Helaas niet supersnel leverbaar. Donderdags gebeld met verzoek om levering op vrijdag. Was helaas pas op maandag mogelijk, terwijl ik hem heel snel nodig had. Verder prima, tot nu toe; moet hem nog terugkrijgen
De afspraak is nagekomen en er was ruimte voor overleg voor de beste standplaats voor de Kubox. Prettige samenwerking en snel afgehandeld.
Erg prettig en fijn systeem, maar het contact kan beter. Ik heb geen smsje gekregen met een specifiekere bezorgtijd en moest daar 's ochtends nog voor bellen. Verder heb ik eigenlijk geen idee waar mijn spullen zijn en hoe ik ze weer ergens kan laten bezorgen. Maar wel ideaal dat de container gewoon voor de deur wordt gezet. Ik kon hem vullen en hij is direct weer meegenomen. Als de levering net zo soepel gaat ben ik zeker tevreden.
Handig en goed georganiseerd
De afdeling klantenservice was heel vriendelijk toen ik last-minute vroeg of de KuBox nog een paar dagen mocht blijven staan. Alles werd direct aangepast. de chauffeur die de box kwam ophalen zeer secuur en hartelijk,.
Zeer goed. Kubox geboekt, mail met tijdsvak ontvangen zodat je weet wanneer je de kubox kunt verwachten. Netjes gebeld door de vriendelijke chauffeur die er binnen een half uur was. Box netje op de oprit gezet en later opgehaald. Nu nog een retourafspraak plannen en als die ook zo goed gaat dan verdient Kubox thuisbezorgd een dikke pluim!
De service van Kubox is erg nuttig en als je op zoek ben om je spullen op te slaan een goede optie. Het scheelt je het in en uitladen van een bus naar en van een opslag. Maar ik had wel meer duidelijkheid en flexibiliteit verwacht en gehoopt in de planning. Telefonisch hoorde ik als eerste indicatie dat ze de volgende dag om 10u zouden komen. Maar op de dag zelf werd dit toch al om 07.50u. Bij verhuizen is plannen erg belangrijk, ook voor het vragen van hulp bij het sjouwen. De planning vanuit Kubox kwam laat, was vaag (tussen 8u en 12u brengen EN halen) en bleek erg krap te zijn (we hadden een uur voor 2 boxen). Dit moet absoluut beter kunnen lijkt me. Dat is het voordeel van een bus huren, dan kan je je eigen tempo bepalen. Moet er wel bij zeggen dat de medewerker van Kubox geduldig gewacht heeft tot we klaar waren en legde ons verder geen druk op om te haasten. En let op dat de stoep waar ze de boxen zetten stevig genoeg is. De steekwagen drukte een gat in de stoep bij ons door het gewicht.
de chauffeur belde ons voor de afgesproken tijd zette de box dicht bij de voordeur neer en was na ongeveer een uurtje terug gaf goede info over hoe we de spullen neer moesten zetten en dat er niks kon vallen prima service,niks op aan te merken
Geweldige service!! Altijd op tijd Chauffeur assisteert naar behoren! Faciliteit werkt optimaal
Beste, Ik had 3 containers besteld. Bij bezorgen heeft mijn dochter zonder overleg met mij een van de containers teruggestuurd. Ik heb gebeld met Kubox de vraag of het alsnog bezorgd kan worden. Deze is zonder problemen alsnog bezorgd en heel vriendelijk aan de telefoon. Is ook netjes zonder problemen opgehaald. mvg Fatma Topgume
Prima geholpen door heel vriendelijk personeel. Aan de boxen is niks gelogen zien er prima uit en zijn zeer ruim. Wij hebben alles netjes kunnen inruimen en de box werd de volgende ochtend weer op tijd opgehaald!!! Al met al prima
goede service
Alles voorafgaand prima en snel geregeld. vlak voordat de box geleverd zou worden werd ik gebeld met de mededeling dat er pech was met de vrachtwagen en dat de box de volgende dag gebracht zou worden. De chauffeur die de volgende dag gaf me een andere reden voor het oponthoud. (Werkdruk ipv pech) Daar baalde ik wel van.
Bedankt voor je aanbeveling Pjotr! Er liep die dag inderdaad iets anders dan gepland, gelukkig konden we de Kubox het eerstvolgende moment alsnog bezorgen. Bedankt voor je keuze voor Kubox!
Boxen werden op de minuut op tijd afgeleverd. Vriendelijke meneer die de boxen plaatste. Heeft prima uitgelegd hoe het werkt. Ook ophalen was goed op tijd.
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen