Een geweldige dag.

De programma waarbij we wie is de mol hebben gespeeld en daarna een borrel en dineren, was erg gezellig. Heel tof om zo iets voor de groep te hebben mogen organiseren.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol?

Leuke pubquiz op een gezellige locatie!

Pubquiz met leuke afwisselende vragen en goed begeleid door de spelleider. Locatie in overleg bepaald, goed ontvangen, gezellige locatie en kwaliteit van eten was ook goed.

Goed geregeld

Op korte termijn is het uitje snel en goed geregeld

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz dinerspel

leuke en ontspannende avond

De medewerkers waren unaniem enthousiast over de opbouw en het verloop van het spel. Er was veel interactie tss de deelnemers wat de teamspirit alleen maar ten goede kwam. Ook de locatie (brasserie Appelmans) en het diner waren een voltreffer. Heel vriendelijke en correcte bediening

• Welk uitje heb je gedaan? La Casa del Papel

Gezellig, leuk en goede quiz!!

Erg leuk! We hadden het gelijk naar ons zin! Misschien wel een kleine tip: zorg dat de vragen af en toe worden nagekeken. Als voorbeeld: we moesten bekende nederlanders met een bepaald kenmerk opnoemen die op een lijst voorkwamen. Op deze lijst stonden echt mensen op die nu niet meer in het nieuws zijn. Voor de rest top!

• Welk uitje heb je gedaan? Ik hou van Holland

Vervelende aanloop met uiteindelijk een topuitje

Het pubquiz uitje zelf was top georganiseerd voor zo'n 40 man. Leuke vragen, leuke host, lekker eten! Ik ben minder te spreken over de aanloop er naartoe. Na het goedkeuren van de offerte is er niets gedaan met de aanvraag tot ik een week van tevoren belde. Helaas was toen de locatie niet meer beschikbaar. Gelukkug heeft Uitjesbureau op tijd nog een nieuwe locatie weten te vinden. Desondanks vind ik het vervelend dat wij zelf hebben moeten bijbetalen vanwege de nieuwe locatie.

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz

Leuke activiteit, geleid door enthousiaste mensen

Ons teamuitje was goed georganiseerd. Ondanks de regen hadden we een leuke dag. Er waren poncho's geregeld dus zo bleven we toch nog een beetje droog. Juset was erg enthousiast en deed het goed in het Engels. De teams waren fanatiek en mensen reageerden achteraf positief op de activiteit (al was het soms onduidelijk hoe het puntensysteem werkte) en het eten. Ook fijn dat we na het vragen naar meer vegetarische en veganistische opties voor het eten zoveel keuze kregen!

• Welk uitje heb je gedaan? Canal Escape in Zwolle

Leuk uitje, uitdagend en top geregeld!

Wij hebben genoten van het moorddiner. Leuk om op deze manier een spel te spelen onder het genot van een hapje en drankje. Het was top geregeld! Complimenten voor de host.

• Welk uitje heb je gedaan? Moorddiner

Het was een geweldige dag in Deventer met mooi weer.

Mijn ervaring: Mooie locatie in stadscentrum van Deventer. Lekkere biertjes op de tap. 3 gangen diner was prima. Schnitzels een beetje klam rest ok. Toch knap dat er 48 3 gangen menu's tegelijk op tafel staan, compliment aan de kok! Bediening mag wel vriendelijker, niet iedereen kon een lachje vanaf. Het laatste gedeelte, borrelen was zaai. We hadden niet echt een ruimte waar we onder genot van een glaasje en muziek konden na tafelen. Dit zullen we bij volgende uitje meer aandacht geven!

• Welk uitje heb je gedaan? Stadsspel

Goed geregeld

Met een groep van ongeveer 20 personen het Ontdek de Mol spel gedaan in Amsterdam. Fijne ruimte voor ontvangst en terugkomst na het spel waarna we ook meteen daar konden dineren. Alles was goed geregeld.

• Welk uitje heb je gedaan? Ontdek de Mol

Fantastisch!!

Heel tevreden met dit uitje. Zat goed in elkaar, niet te makkelijk, soms te moeilijk. Maar het bood teambuilding, enthousiasme, gezellligheid en vrolijkheid aan een team met heel wisselende samenstelling.

• Welk uitje heb je gedaan? City Escape Leiden

Goed geregeld, top uitje gehad

Met ruim 30 collega's hebben wij 'Wij is de Mol' gespeeld in Antwerpen onder begeleiding van Uitjesbureau. De communicatie was snel en positief en de dag was goed geregeld. Het weet zat ook nog eens mee. We kijken positief terug op dit teamuitje.

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol

Enthousiast over de ervaring van het team uitje

Het was erg gezellig en goed geregeld voor het team uitje. De eventleider was erg enthousiast en enthousiasmerend we hadden een erg leuke tijd.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Monopolystreet (utrecht)

Erg gezellig.

Ik was zelf niet aanwezig door ziekte helaas. Ik heb mijn collega's even gevraagd. Wat ik vooral hoor is dat het heel gezellig was en het spel had leuke vragen. verbeterpunten; De actrice / presentatrice was erg histerisch/veel. De combinatie diner/spel verliep wat rommelig. Ze waren bezig met het spel en toen kwam het eten wat uiteindelijk dus koud word en ze hadden bij 1 pers zijn allergie vergeten;

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Ik hou van holland diner spel

Geweldig leuk teamuitje

Het was een super leuk uitje wat ondanks de regen bij iedereen geslaagd was. De collega's vonden het een leuk spel om in eigen stad(Rotterdam) te doen.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? wie is de mol

Super leuke en uitdagende activiteit

Wij gingen voor teamweekend naar Groningen en hebben daar via Uitjesbureau het Ontdek de Mol spel gespeeld. Van begin tot eind een super leuke ervaring! We hebben de hele stad gezien en werden verrast door de leuke raadsels en spellen. Echte aanrader!

• Welk uitje heb je gedaan? Ontdek de mol

Top georganiseerd, de pubquiz werd vol enthousiasme begeleid

Wij hebben een erg positieve ervaring gehad. Onze medewerkers waren erg enthousiast. Contact verliep verder soepel.

Bruisend en verbindend!

Ik wilde graag een event waarbij plezier en verbindende team building naadloos in elkaar overgingen. Jur van het Uitjesbureau is aan de slag gegaan met mijn input over hoe ik mijn event voor mij zag en daar is een event uit verwezenlijkt waarover de reacties van mijn collega's zeer enthousiast waren. Het doel van mijn event was om een sfeer te creëren waarin verbinding en cohesie plaats konden vinden. Door de keuze van locatie, activiteiten en ook het walking dinner is dat helemaal gelukt. Het Uitjesbureau, voor mij in de persoon van Jur, en ik hebben een gemeenschappelijke deler: we willen mensen op een verrassende manier blij maken. En dat is ontzettend goed gelukt! Ik vind het heel prettig samen te werken met een partij die zich zo betrokken voelt bij mijn event. Op naar de volgende!

• Welk uitje heb je gedaan? Pop Up Choir + Grote Mensen Bingo

Trek moordend, dealend en gebruikend door de straten van Den Haag.

In het spel Penoze Den Haag trokken we in verschillende groepjes door de stad om opdrachten te vervullen. Daarbij werden de rafelrandjes van de maatschappij opgezocht. Je kan het zo gek maken als je als groep zelf wil!

• Welk uitje heb je gedaan? Penoze Den Haag

We hadden een spannende, ontspannende middag!

Fijne organisatie, duidelijke communicatie en mooie inkleding van het spel.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol?

Super leuk!

Goed georganiseerd, op tijd ontvangen, uitleg was duidelijk, communicatie met organisatie was ook top, snel en duidelijk.

• Welk uitje heb je gedaan? voedselbank spel Amsterdam

Leuke, geslaagde activiteit maar interne communicatie kan beter

De leerlingen hebben een leuke dag gehad. Wel lijkt het erop dat in de aansturing van de persoon ter plekke niet is doorgegeven dat het hier ging om een groep leerlingen van een school i.p.v. een bedrijf met volwassenen. Dit is wel steeds doorgegeven, maar er werd op de plaats van uitvoering rekening gehouden met volwassenen (inhoudelijk trouwens geen enkel probleem), bijvoorbeeld gebleken uit het pro-actief opnemen van bestellingen voor drankjes. Dit kwam wat 'dwingend' over, alsof je iets 'moest' bestellen.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape City

Erg klantvriendelijk

Vanaf het moment van aanvragen van een offerte waren jullie zeer klantvriendelijk. Prima communicatie. Jullie deden erg je best o.a. om een geschikte en mooie locatie te vinden.

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz diner

Geweldig jubileumfeest

We hebben een fantastische dag beleefd tijdens de viering van ons 35 jarig bestaan. Een dag tot in de puntjes verzorgd door UB Events. Vanaf de start van de dag met het vertrek vanuit Isah met de VW busjes (perfect in elkaar gezette ralley), de lunch bij Fort Altena en het hoogtepunt van de dag, de helicoptervlucht tot en met de geweldige feestavond met overnachting op de SS Rotterdam. Wij hebben er allemaal enorm van genoten! Dank aan iedereen die aan deze dag heeft bijgedragen om er voor ons een top feest van te maken.

• Welk uitje heb je gedaan? Jubileumfeest

Tof uitje zonder zorgen

Voor ons bedrijfsuitje hebben wij uitjesbureau ingeschakeld om zoveel mogelijk van het plannen uit handen genomen te worden, en dat beviel ons fantastisch! Steeds goede communicatie geweest, duidelijk wat wij aan moesten leveren en weinig werk van onze kant. Het Ontdek de Mol spel (in het Engels!) was ontzettend leuk en we hebben het erg naar ons zin gehad. Ook de communicatie met het restaurant naar afloop heeft uitjesbureau ons compleet uit de handen genomen, en ook dat was super fijn! Als klein kritiek punt: Bij één van de groepjes was de communicatie met de mol niet goed verlopen, waardoor dat team perongeluk zonder mol heeft gespeeld. Kan gebeuren en het leverde ook een hoop lol op, ook goed opgepakt door uitjesbureau achteraf. Kortom: zeker een aanrader!

• Welk uitje heb je gedaan? Ontdek de Mol

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Met een kantoor in Amsterdam en in Rotterdam ontwikkelen en organiseren wij elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een eventexpert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.