Een super leuke gezellige goed georganiseerde belevenis

Met het team een activiteit gedaan namelijk “ ik hou van Holland” diner. Een goede begeleider vanuit uitjesbureau. Uitjesbureau ging voor mij op zoek naar een locatie op de datum die ik had opgegeven. Vervolgens moesten we teams maken en kregen we mooie uitnodigingen. We kwamen helemaal in de sfeer van het uitje. We hebben lekker gegeten, een geweldige avond gehad en.. we hebben geld kunnen doneren aan een goed doel.

• Welk uitje heb je gedaan? Ik hou van Holland diner

Iedereen heeft genoten van het bedrijfsuitje

Iedereen heeft een paar keer goed gelachen. Het eten was van goede kwaliteit. De obers die ons bij binnenkomst ontvingen, waren niet behulpzaam, want we wisten niet waar we moesten gaan zitten of wat we moesten doen. Dezelfde obers hielpen ons tijdens het diner en waren onvriendelijk. De vegetariërs onder ons waren verbaasd dat er garnalen in de vegatarische cougettesoep zaten.

• Welk uitje heb je gedaan? Mystery murder diner

Wat een geslaagd personeelsuitje!

Iedereen heeft een superleuke en geslaagde avond gehad. Het spelelement was erg leuk, ook voor alle mollen heel spannend. Het eten was heel erg goed! De Borrelboot viel tegen, de kapitein had er duidelijk geen zin in. Personeelsleden vragen om af te rekenen. Dat was jammer. Volgende keer een andere rederij.

• Welk uitje heb je gedaan? Borrelboot plus wie is de MOl

Hele leuke interactieve middag

Een hele leuke middag gehad, met de Escape lunch bij restaurant De Utrechter. Leuke en uitdagende spellen, echte hersenkrakers, maar ook weer niet te moeilijk en wel op te lossen, precies de juiste dosering. De collega's werden er heel fanatiek van om de winst binnen te slepen. iedereen waardeerde het zeer. Goede en professionele begeleiding.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape Lunch

Leuke avond gehad.

wij hebben het als heel leuk ervaren. Lekker eten en spel wat georganiseerd werd is ons ook heel goed bevallen. de entertainer deed het ook heel goed en liet niks van zich merken waardoor je tijdens de game toch ging twijfelen of je het spel goed deed! kortom een top uitje.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? escape dinner

Goed geregelde uitje en zeker voor herhaling vatbaar

Hele fijne eerste ervaring met Uitjesbureau. Uitje was goed georganiseerd vanuit het team ook alleen maar positieve reacties gehad. We boften met goed weer in oktober ;). Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar.

• Welk uitje heb je gedaan? EscapeCity in Haarlem

Super uitje, zeer gezellig, eten kon beter

De voorbereiding op het uitje was super, duidelijke communicatie en afspraken. Ik vond het programma wel vaak wijzigen (bijv. ander restaurant) maar dat lag in sommige gevallen ook aan ons. De dag zelf was uitstekend geregeld, de boottocht was gezellig en leuk om een keer te doen. De presentator deed het leuk, al was het tochtje ook wel lang genoeg :) De pubquiz was een dikke hit, zoals verwacht. Sloot goed aan bij onze groep (veel variatie), waardoor iedereen kon bijdragen. Het restaurant was een leuke locatie en leuke uitstraling. Enige echte opmerking was het eten, dat werd niet als heel bijzonder ervaren. Ik vond het jammer dat we moesten afwijken van het oorspronkelijke plan, het feit dat dit restaurant ook nog duurder was en de kwaliteit niet super vond ik dan teleurstellend. Niettemin een super uitje, met beter eten was het een 10 geweest.

• Welk uitje heb je gedaan? Boottocht + pubquiz

Prima teambuildingsuitje!

Ook leuk hoe de entertainer iedereen erbij betrekt. Daardoor begint de sfeer meteen goed.

• Welk uitje heb je gedaan? Win voor de voedselbank

Er leuk teamuitje, met leuke begeleiding!

Gezellig, infomeel gegeten bij Kartoffel in Utrecht, en tussen de gangen door een superleuk spel gedaan met VR bril en teamopdrachten. Fijn geholpen door Uitjesbureau bij het organiseren van de avond en ook goede begeleiding tijdens het uitje. Dank!

• Welk uitje heb je gedaan? Casa de Papel uitje

leuk!

Prima uitje gehad en gelachen met elkaar!

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? pub quiz

Leuke goed georganiseerde avond gehad!

Wij hadden samen met uitjesbureau een Pubquiz bij de Winkel van Sinkel in Utrecht. Super leuke locatie. Alles was goed geregeld. Echter wel een paar puntjes van aandacht. De barman had er weinig zin in dus het duurde helaas erg lang voordat we ons drinken hadden. Tevens was hij vrij snel door zijn voorraad heen waardoor meerdere mensen moesten wisselen van drankje die zij nuttigden. Daarnaast werd er ontzettend veel door ander personeel door ons evenement heengelopen wat als storend werd ervaren. Kleine puntjes van kritiek maar verder een leuke avond gehad op een top locatie midden in Utrecht!

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz

Hele leuke ervaring en top geregeld

Uitjesbureau heeft mij/ons veel werk ontnomen. We hebben wie is de Mol gespeeld in Rotterdam en het was echt leuk. Aanrader voor iedereen.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? wie is de mol

Geweldige dag gehad!

Deskundige begeleiding Leuke spellen Feestelijke entourage

• Welk uitje heb je gedaan? Ik hou van Holland

Leuke Teamsbuildingsaktiviteit en goed georganiseerd

Prettige ervaring en veel plezier gehad

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol

Leuke activiteit

Het was een leuke activiteit. Ik persoonlijk had het wel leuk gevonden als er iets specifieks Antwerps in had gezeten (10 - 15 vragen) Deze City Escape kan je in principe in elke stad doen. Eten was prima geregeld. Ook de begeleiding was prima. Gelukkig hielp het weer ons.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? city escape

Heel leuk

Het was een heel leuk uitje. Het eten was erg lekker en er was goed rekening gehouden met de verschillende dieet wensen. De begeleiding tijdens het uitje was ook erg goed.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? escape diner

Een geweldige dag.

De programma waarbij we wie is de mol hebben gespeeld en daarna een borrel en dineren, was erg gezellig. Heel tof om zo iets voor de groep te hebben mogen organiseren.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol?

Leuke pubquiz op een gezellige locatie!

Pubquiz met leuke afwisselende vragen en goed begeleid door de spelleider. Locatie in overleg bepaald, goed ontvangen, gezellige locatie en kwaliteit van eten was ook goed.

Goed geregeld

Op korte termijn is het uitje snel en goed geregeld

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz dinerspel

leuke en ontspannende avond

De medewerkers waren unaniem enthousiast over de opbouw en het verloop van het spel. Er was veel interactie tss de deelnemers wat de teamspirit alleen maar ten goede kwam. Ook de locatie (brasserie Appelmans) en het diner waren een voltreffer. Heel vriendelijke en correcte bediening

• Welk uitje heb je gedaan? La Casa del Papel

Gezellig, leuk en goede quiz!!

Erg leuk! We hadden het gelijk naar ons zin! Misschien wel een kleine tip: zorg dat de vragen af en toe worden nagekeken. Als voorbeeld: we moesten bekende nederlanders met een bepaald kenmerk opnoemen die op een lijst voorkwamen. Op deze lijst stonden echt mensen op die nu niet meer in het nieuws zijn. Voor de rest top!

• Welk uitje heb je gedaan? Ik hou van Holland

Vervelende aanloop met uiteindelijk een topuitje

Het pubquiz uitje zelf was top georganiseerd voor zo'n 40 man. Leuke vragen, leuke host, lekker eten! Ik ben minder te spreken over de aanloop er naartoe. Na het goedkeuren van de offerte is er niets gedaan met de aanvraag tot ik een week van tevoren belde. Helaas was toen de locatie niet meer beschikbaar. Gelukkug heeft Uitjesbureau op tijd nog een nieuwe locatie weten te vinden. Desondanks vind ik het vervelend dat wij zelf hebben moeten bijbetalen vanwege de nieuwe locatie.

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz

Leuke activiteit, geleid door enthousiaste mensen

Ons teamuitje was goed georganiseerd. Ondanks de regen hadden we een leuke dag. Er waren poncho's geregeld dus zo bleven we toch nog een beetje droog. Juset was erg enthousiast en deed het goed in het Engels. De teams waren fanatiek en mensen reageerden achteraf positief op de activiteit (al was het soms onduidelijk hoe het puntensysteem werkte) en het eten. Ook fijn dat we na het vragen naar meer vegetarische en veganistische opties voor het eten zoveel keuze kregen!

• Welk uitje heb je gedaan? Canal Escape in Zwolle

Leuk uitje, uitdagend en top geregeld!

Wij hebben genoten van het moorddiner. Leuk om op deze manier een spel te spelen onder het genot van een hapje en drankje. Het was top geregeld! Complimenten voor de host.

• Welk uitje heb je gedaan? Moorddiner

Het was een geweldige dag in Deventer met mooi weer.

Mijn ervaring: Mooie locatie in stadscentrum van Deventer. Lekkere biertjes op de tap. 3 gangen diner was prima. Schnitzels een beetje klam rest ok. Toch knap dat er 48 3 gangen menu's tegelijk op tafel staan, compliment aan de kok! Bediening mag wel vriendelijker, niet iedereen kon een lachje vanaf. Het laatste gedeelte, borrelen was zaai. We hadden niet echt een ruimte waar we onder genot van een glaasje en muziek konden na tafelen. Dit zullen we bij volgende uitje meer aandacht geven!

• Welk uitje heb je gedaan? Stadsspel

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Wij ontwikkelen en organiseren elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een event expert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.