Gezellige avond!

Het was erg leuk en goede begeleiding!

• Welk uitje heb je gedaan? Ik hou van Holland diner spel

Professioneel, spannend, boven verwachtingen!

We zijn goed ontvangen door een enthousiaste host. De spellen waren duidelijk voor iedereen. Het was een bijzondere middag; leuk voor de teambuilding en om je collega's eens van een andere kant te zien!

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol

Heel leuk!

De spelletjesleider was goed verstaanbaar en de koffertjes waren netjes op de tafel gezet.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape in the City

Een fijne gezellige dag met het team

+ Leuke afsluiting met individuele winnaar en team winnaars + Handig alle activiteiten via de tablet + Leuk dat de mollen ruim van te voren op de hoogte waren gebracht. + Snelle schakeling tussen nieuwe mollen ivm ziekte + Goed contact met het uitjes bureau + Leuke koffer met assocoires e.d. + Teams van 8 zijn ideaal. Iedereen doet dan mee en heeft een taak. Niet te groot/ niet te klein + Leuke enthousiaste host + Leuk dat we de foto's doorgestuurd krijgen + Lekkere lunch - De verliezer aanwijzen viel niet bij alle leerkrachten in goede aard. - De kosten van het uitje in samen spraak met de opdrachten vond ik te duur. De tablet e.d. was een mooie toevoeging maar de opdrachten daarin tegen te "simpel" - De spelbegeleider bij spel 7 en 8 wist nog niet precies hoe alles werkte waardoor voor ons sommige dingen ook onduidelijk waren. - De notitie boekjes waren al gebruikt waardoor er informatie in stond van de opdrachten. Dit was voor de mol niet leuk omdat wij hierdoor antwoorden al wisten. (bijvoorbeeld de code) - Bij de eindtoets stonden vragen van spellen die wij niet gespeeld hadden.

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol

Alles goed geregeld het was top.

Alles was goed voorbereid en duidelijke uitleg. 1 puntje van aandacht voor u. We wisten niet of het was niet duidelijk voor ons dat we al het eten per persoon van te voren door moesten geven. En dat ze daar konden kiezen tussen de 2 voor en hoofd gerechten. Maar alles is goed gekomen en het was heerlijk. Nogmaals dank

• Welk uitje heb je gedaan? Monopolie dinerspel

Leuke combinatie van lunch en spel

Goed verzorgd, lekker gegeten en mooi programma (ad deed het zonnetje natuurlijk ook veel ;-)) Een kleine opmerking: tussen de locaties was er weinig tijd, dus het is wel flink doorstappen. Wellicht dat hier iets meer tijd voor gereserveerd zou kunnen worden.

• Welk uitje heb je gedaan? Monopoly met Lunch

Uitdagend, gezellig, leuK!

Was erg geslaagd! De opdrachten van het Escape Room Diner waren uitdagend en leuk.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape Room Diner

Het was een onvergetelijk, goed georganiseerd uitje!

We hebben allemaal erg genoten van de dag, de mollen zijn goed geïnstrueerd. Sommige waren niet te ontdekken! De speluitleg was erg duidelijk. De opdrachten heel divers en origineel! Heel hartelijk dank, we kijken terug op een gezellige dag met ons team!

Een hele leuke middag

We hebben een erg gezellige middag gehad, leuk om zo samen bezig te zijn en leuk om op die manier een stad met andere ogen te zien.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape City Utrecht

We organiseren meerdere malen Team Building Dagen, deze ervaring steeks er met kop en schouders bove

Amsterdam opnieuw ontdekt met de Photo Class Smartphone Citywalk, een unieke ervaring die ik iedereen kan aanraden, zeker mede door de deskundige begeleiding van de organisatie.

• Welk uitje heb je gedaan? Smart Phone Citywalk

Leuke, alternatieve escape room

Leuke, speelse manier om samen te werken in een team met een doel: Winnen en geld voor het goede doel verzamelen.

• Welk uitje heb je gedaan? Charity Escape Room

het was een super uitje!

Het was een leuk gezellig uitje. Leuk dat er een prijs gekoppeld was aan een goed doel en door de opzet van het spel (afwisseling in rondes en tevens afgewisseld met dinergangen) was het een lachwekkend en fanatiek spel.

• Welk uitje heb je gedaan? Hou van Holland

Leuke dag, maar voorbereiding kon beter

We hebben een hele leuke dag gehad met lunch, cityspel Wie is de Mol, diner met Ranking the Stars. Ranking the stars vragenlijst was niet geheel correct met afdelingen, tot meerder keren toe. Dat is jammer. Diner wisselde van buffet naar 3 gangen naar toch weer buffet en hier was echt veel te weinig eten. Complimenten voor de entertainers, zij deden het heel leuk.

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol

Ik heb het als uitstekend ervaren. Alles was goed geregeld. Iedereen had zich vermaakt. Alleen maar goede reacties gekregen.

• Welk uitje heb je gedaan? Geheimen van Utrecht 13932

Fantastisch leuke middag

Het is vrijdagmiddag 8 oktober. Het Projectenbureau maakt zich op voor het ‘jaarlijkse’ afdelingsuitje. Het mag weer! En wat is het fantastisch, alles zit mee, goedgehumeurde collega’s, prachtig weer, een topfotograaf, leuke mensen van het Uitjesbureau en een goede locatie. Het begint met een impressie van fotograaf, Jeroen Swolfs, over zijn project ‘Streets of the World’. Jeroen neemt ons mee naar de straten van Kabul: een vrouw in een blauwe boerka, wc-papier dat wordt verhandeld op straat, die dag in de aanbieding. Een foto van een eilandje in de Pacific; volleybalnetten op de start- en landingsbaan, 1x in de 5 dagen komt er een vliegtuig en op de andere dagen is de baan een volleybalveld. 10.000 inwoners en geen last van stikstofproblemen. Een fantastische presentatie van deze fotograaf. Hij geeft ons nog wat tips and tricks en dan gaan wij op pad, verdeeld in twee groepen. Gewapend met een app op onze mobiele telefoons worden we door de straten van Amsterdam geleid. Op elke hoek van een gracht krijgen we een opdracht. Hier een ludieke groepsfoto, daar een selfie. Verderop een foto van een woonboot, een grachtenpand, of een detail daarvan. Allemaal op jacht naar die ene foto… overal op de route zie je collega’s gehurkt, op hun knieën en over bruggen gebogen, er ontpoppen zich heuse fotografen onder ons. Aan het einde van de citywalk mogen we 1 van onze foto’s uploaden in de app. Jeroen en de medewerkers van het Uitjesbureau maken van alle foto’s een compilatie en beoordelen de winnende foto. En de winnaar is? Niet één van de collega’s van het Projectenbureau, maar een collega van Finance die we vanwege zijn werk voor ons hebben uitgenodigd, Injo van Hensbergen! Zijn foto heeft alles in zich, de rimpeling van het water, het tegenlicht… kortom een plaatje waar je een ansichtkaart van wilt kopen! De rest verzacht zijn pijn met een glaasje waarna we met zijn allen nog genieten van een heerlijk diner in het Groene Paleis. En Injo? Die laten we voortaan thuis!

• Welk uitje heb je gedaan? Photoclass citywalk

Goede voorbereiding, goede uitvoer, heerlijk eten, mooie locatie en een uitdagend spel

Het ging om voorbereiding en uitvoer van een teamevent waarbij er onzekerheden waren over datum, starttijd, budget en locatie. Op ieder moment in het proces was het event bureau in staat om ons te ondersteunen en goede kwaliteit te bieden. Dank!

• Welk uitje heb je gedaan? Casa de Papel VR game

Fantastisch

Wij hebben met onze afdeling Escape in the City Haarlem gedaan en wij vonden het zeer geslaagd! Ondanks de regen die met bakken naar beneden kwam hebben we een geslaagde middag gehad.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape in the City

Leuke opdrachten, maar niet top

De opdrachten waren leuk maar veel groepen hebben het als te lang of te moeilijk ervaren en haakten af. De organisatie was goed. Meer vragen over de geschiedenis van Zwolle maakt het spel nog unieker. De dame die het spel hoste deed het goed, maar schreeuwde nogal in de microfoon / was te overdreven. Na het spel bij prijsuitreiking ging dit beter nadat dit was gemeld.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape the City

Geweldig goed georganiseerd spel

Leuk spel, maar te weinig tijd om alle opdrachten uit te voeren. Soms werkte de tablet niet. Bij de eerste verdenking van de Mol werkte de tablet niet.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol?

Een hele leuke, zonnige middag!

We hebben genoten van ons personeelsuitje 'Wie is de mol?' in Leiden, lekker fanatiek het spel gespeeld. Leuke spellen en het zit allemaal goed in elkaar. De 'afstraffing' van de verliezer van het spel, had van ons niet gehoeven.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol?

Helemaal leuk!

Het was een geslaagd teamuitje waar het beste uit is gehaald! De organisatie was goed en het spel was leuk in elkaar gezet. We konden het zelf alleen niet laten om er toch even een eigen twist aan te geven ;)

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol?

Gezellige middag en ook goed voor de teambuilding!

Leuk om in teams zo bezig te zijn met een spannend spel. De entertainer zat goed in zijn rol. De attributen, het spel en de locatie waren goed geregeld.

Prettige en duidelijke communicatie

Snelle reacties op mail en fijn om snel iets te wijzigen als er iets was. Meedenkend in mogelijkheden wat nu kan in corona tijd.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? escape city delft

Prima online quiz, die voor iedereen leuk is!

Vanaf eerste moment doet uitjesburo wat ze afspreken en dat is fijn. Communicatie dus prima. De quiz is ook erg leuk! Goede quizmaster die enthousiast iedereen meeneemt Techniek telefoon en zoom prima! Iedereen Had alles aan de praat!

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz

Super leuk!

We vonden het een erg leuk uitje. Fijn dat de teams ingedeeld werden en alles eromheen geregeld was.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape room

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Wij ontwikkelen en organiseren elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een event expert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.