Wist niet wat ik kon verwachten maar achteraf gezien: erg leuk!

Er is veel keus op het gebied van online uitjes, nooit gedaan dus was even afwachten hoe of wat. Vanaf eerste moment zaten we er 'in' en met veel plezier alle opdrachten binnen de gestelde tijd gemaakt. Iedereen deed mee, erg leuk om op deze manier een keer aan teambuilding te doen!

Super gezellige Pubquiz

De pubquiz was erg gezellig en leuk om te doen met al mijn collega's van Herenvest. Iedereen vond het erg geslaagd. Uitjesbureau heeft het goed georganiseerd. De ronde met onze eigen vragen was het allerleukste.

• Welk uitje heb je gedaan? Online Pubquiz

Super leuke activiteit en vooraf alles goed geregeld!

Hartstikke leuke jaarafsluiting gehad met collega's in Corona-tijd. Onder enthousiaste begeleiding van de spelleider.

• Welk uitje heb je gedaan? Scrooge

Leuk spel om met elkaar te spelen.

Fun!

• Welk uitje heb je gedaan? Scrooge

leuke ervaring!

Goed contact met de organisatie. Flexibel. Denken mee. En tot slot een leuke game om te spelen.

Ontzettend leuk gedaan

Het was heel leuk om even de collega's in een gezellige setting te zien en spreken. En leuke creatieve manier.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? arrow

Wat een super leuk uitje hebben wij gehad

Hartstikke leuke middag gehad met collega's in Corona tijd. Onder enthousiaste begeleiding van de spelleider.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape City

Een leuke en gezellige dag

Leuke activiteit, grappige begeleiding en goed gepland qua tijdsindeling.

• Welk uitje heb je gedaan? Voedselbankspel

ontzettend genoten

We hebben het heel leuk gehad met ons team. Een mooie afwisseling tussen gezellig kletsen en leuke spellen spelen.

• Welk uitje heb je gedaan? VR dining

Geweldige activiteit om virtueel samen te kunnen doen, een aanrader!

Omdat we vanwege Corona allemaal thuis moeten werken hadden we behoefte aan een virtuele teamactiviteit. Project Arrow was een zeer geslaagde invulling van deze wens! Het zal vol leuke puzzels en opdrachten en we hebben onszelf anderhalf uur erg vermaakt!

• Welk uitje heb je gedaan? Project Arrow

Wij hebben als afdeling (ca. 45 personen) het Wie is de Mol Dinerspel in Café Restaurant Rootz in Den Haag gespeeld. Als je een avond vol spanning en gelach wil, onder het genot van een lekker drankje en hapje, dan moet je hier zeker voor kiezen! Succes gegarandeerd!

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol Dinerspel

Was een leuke ervaring om zo het Rijksmuseum te verkennen.

Voor de teambuilding was het goed alle deelnemers lekker door elkaar. Een mooie ervaring rijker. Goede begeleiding duidelijke uitleg. Punt van aandacht probeer de verandering die het Rijksmuseum invoerde ook in het doel te verwerken. Voor de rest een topmiddag gehad.

• Welk uitje heb je gedaan? Rijksmuseum

leuke entertainer goede duidelijke uitleg, leuk spel

Alleen de werking van de tablets tijdens het opstarten van het spel was in het begin bij sommige niet helemaal duidelijk bijvoorbeeld hoe je de secties moest kopen. En de tijd om de vragen te beantwoorden was soms erg kort. Omdat je in een rumoerige ruimte staat was de tijd al om voor de je vraag goed en wel had voorgelezen,

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? markthal experience

Een zeer geslaagde avond!

We hebben als bedrijfsuitje van een sportschool het La Casa de Papel spel gespeeld. De leeftijden varieerde van 16 tot 65. Iedereen heeft genoten! Een echte aanrader dus :) En complimenten aan de organisatie!

• Welk uitje heb je gedaan? La Casa de Papel

Zorgeloos Uitje

De organisatie werkte flexibel, ook toen na bevestiging de datum toch nog moest aangepast worden. Enkel de feestdagen (afwezigheden bij ons & Uitjesbureau) zorgde ervoor dat we mee gezocht hebben naar een locatie in Antwerpen. Misschien dat die databank nog wat kan aangevuld worden? Maar de avond zelf was prima, we moesten niets voorbereiden, enkel plezier maken.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? moorddiner

leuke, ontspannen avond met goede verzorging

we hebben een leuke avond gehad met ons team. ontspannen sfeer en de VR game was iets wat voor iedereen nieuw was. iedereen was fanatiek na een goede uitleg over het spel. wat betreft de menu keuze er was voor ieder wat wils. wellicht dat er tijdens de gangen wat gewisseld kon worden van plek want nu hebben we heel de avond met de zelfde personen een beetje gesproken. (meer een tip voor ons als team, vanwege de teambuilding). wij zouden dit zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? vr diner

Super!

Prettig contact, duidelijke afspraken. Alles is prima verlopen.

• Welk uitje heb je gedaan? Virtual Reality Dinerspel

Gezellig pubquiz avond

Leuke avond met collega's, vragen van pubquiz waren niet al te moeilijk.

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz

Super leuke avond met 1 minpuntje

Erg leuke avond gehad, met pubquiz en diner in Utrecht. De host van Uitjesbureau deed het erg leuk, zeker een aanrader! Enige minpuntje; omdat we wat later begonnen, doordat 1 werknemer later was, werd de quiz ingekort. Dit was van te voren niet overlegd (anders waren we gewoon eerder begonnen). 21:30 uur afgelopen, werd ook echt klokslag 21:30 uur afgelopen. Dat was heel jammer!

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz diner

Super leuk uitje onder leiding van scherpe spelleider met humor

Het uitje was leuk maar de spelleider tilde het naar een hoger niveau. De opdrachten en feedback zijn goed, we hebben erg gelachen en het hielp ook met het fanatisme. Naar ons idee duurt het uitje een half uur te lang (voor de helft van de groep) maar dat zou je eenvoudig zelf kunnen inkorten. Het zou leuk zijn als er mogelijkheden zouden worden ingebouwd voor iets meer strijd tussen de onderlinge teams. Een leuke extra is dat de foto's van de opdrachten worden nagestuurd.

• Welk uitje heb je gedaan? Penoza

Erg leuk uitje

Het uitje zelf was erg leuk, Armando was ook goed, de communicatie vooraf was ook goed. Het meedenken van een uitje was ook goed. Enige min punt was de beveiliging in het museum zelf. We werden gevolgd, verhoort, ze wisten niet wie uitjesvureau zijn, wat we er deden etc etc.

• Welk uitje heb je gedaan? Rijskmuseum Misterie Toer

Pats boem en toen was het alweer voorbij!

Goed voorbereid kwam onze spelleider binnen, het was alweer voorbij toen het dessert op tafel kwam!

• Welk uitje heb je gedaan? Moordspel

Onze ervaring was hartstikke leuk, alles was goed geregeld, verliep heel goed en iedereen heeft het naar hun zin gehad.

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz

Leuke afwisseling tussen spel en eten!

Leuke mix van activiteiten en eten begeleid door een enthousiaste spelleider; heel geslaagd, enthousiaste reacties van collega's gehoord! :)

• Welk uitje heb je gedaan? VR Dining Experience

geslaagd

Voor ons was het een zeer geslaagd social event voor collega's en hebben er zeker van genoten. De samenwerking tussen het bedrijf en ons verliep ook erg soepel en de avond zelf was ook zeer goed georganiseerd.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? pubquiz

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Wij ontwikkelen en organiseren elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een event expert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.