Voortraject inclusief meedenken in oplossingen en tekenwerk goed.
Opzich ben ik tevreden ,nette mensen.
Alles is opgelost
Algemene indruk is goed!
Het gemaakte werk is goed uitgevoerd en er wordt goed geschakeld bijkleine probleempjes
Positieve mensen op de werkvloer
goede prijs
werk moest snel gerealiseerd worden. opdrachtgever kwam met nogal wat wijzigingen in het hang- en sluitwerk en dit is door van Delft adequaat opgepakt.
Voor mij een zeer goede leverancier die toch in deze tijd flexible blijft
zie boven
Afspraken worden nagekomen en bij afwijkingen goed gecommuniceerd met de uitvoering.
Geen 8 tot 5 mentaliteit, door de monteurs keurig werk geleverd.
algemeen een goeie solide bouwpartner.
Zeer goede monteurs die situaties goed aanvoelen. Werken door om doel te bereiken. Monteurs overleggen met andere bertokken partijen. monteurs dragen alternativen aan.
goede cummunicatie en snelheid van levering materialen
Snel kunnen leveren.
betrouwbare partij die naar mijn idee samenwerkt
goede professionele organisatie. goede werkvoorbereiding.
Christiaan Huygensweg 21
5151DM Drunen
Wij zijn een familiebedrijf van geboren gevelbouwers sinds 1907. Wij leveren en monteren ramen, deuren en gevels in aluminium, staal en/of RVS. In Nederland, en soms ook daarbuiten. We doen dat op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier. We zijn in alles een partner: de relatie met de klant, met de leverancier en met onze medewerkers staat altijd centraal.