Na klantenklacht betere terugkoppeling en trachten probleem in 1 keer te verhelpen, zodat niet meerdere keren terug moet voor dezelfde klacht. De klant wordt hierdoor geiriteerd.
De firma Van Delft is ruim meedenkend in oplossingen, heeft een zeer goede kwaliteit aan producten en is flexibel met planning.
Communicatie
een kwaliteitsclub die verantwoordelijkheid neemt voor het werk en de nazorg en daarbij niet wegloopt voor eventuele problemen en daarmee gemoeide kosten! En dat ook in 2012 terwijl het economisch gezien voor iedereen wel spannender tijden zijn.
Ga zo door
De firma J.M. van Delft kan heel snel schakelen en vooral bij de Lidl supermarkten is dat zeer prettig.
Christiaan Huygensweg 21
5151DM Drunen
Wij zijn een familiebedrijf van geboren gevelbouwers sinds 1907. Wij leveren en monteren ramen, deuren en gevels in aluminium, staal en/of RVS. In Nederland, en soms ook daarbuiten. We doen dat op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier. We zijn in alles een partner: de relatie met de klant, met de leverancier en met onze medewerkers staat altijd centraal.