Met name voorman (Belg) een uitstekende voorman, R Naegelmaker een betrouwbare gespreks partner.
Snel schakelen
Flexibel in de plaatsingsplanning
Goed bedrijf, komt zijn afspraken na en is goed met communiceren
alles is goed gegaan alleen aansluiten gebouwentoegangscontrole en de afwerking kan beter
omgaan met wijzigingen, snelheid van tekenwerk, prettige samenwerking op de werkplek, meedenken
Ik denk dat jullie het zeker kunnen
Was maar 1 dubbele deur !
Ik ben zeer tevreden geweest om met u zaken te doen.
JM van Delft bij dit project prima werk geleverd. Ze zijn perfect meegegeaan in onze flexibele planning.
Komen afspraken na. vakbekwame monteurs John / Ronny. Zijn vriendelijk, werken netjes. Prettige samenwerking met Tim.
werk altijd tot nu toe fijn met de firma v delft
Christiaan Huygensweg 21
5151DM Drunen
Wij zijn een familiebedrijf van geboren gevelbouwers sinds 1907. Wij leveren en monteren ramen, deuren en gevels in aluminium, staal en/of RVS. In Nederland, en soms ook daarbuiten. We doen dat op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier. We zijn in alles een partner: de relatie met de klant, met de leverancier en met onze medewerkers staat altijd centraal.