vanaf offerte tot en met oplevering zeer prettig samengewerkt met vakkundige medewerkers van j.m. van delft.
oke
Alles volgens afspraak en planning
Open communicatie
Snelheid leveringen.
Goede kwaliteit tekenwerk en goede monteurs, tevens goede kwaliteit en meedenken in oplossingen (monteurs en werkvoorbereiding).
We zijn erg blij met de pui. Snel en persoonlijk communiceren.
Snel schakelen en oplossen van evt. vragen en/of onvolkomenheden
Als er iets niet goed was, werd hier direct op in gespeeld.
Kwaliteit van tekenwerk en uitvoering.
Een plezierige samenwerking en de medewerkers van van Delft beschikken over ruime vakkennis.
Kwaliteit, nagenoeg alles in 1 keer op maat en klantgericht. Schade aan deurkozijn eerst gerepareerd daarna pas overleg hoe dit financieel af te handelen aan de hand van de werkelijke herstelkosten, complimenten, hoe vaak niet eerst een hoop gezeur over schuldvraag en kosten.
Ja, het was prettig samenwerken door alle disciplines (calculatie, werkvoorbereiding, tekenaar en uitvoering).
Snelle levering mogelijk.
Altijd een positieve en plezierige ervaring gedurende start en oplevering van een project
- JM van Delft levert een prima product! - Strak tekenwerk, meedenken in oplossing.
Werk opgestart met Jack. Jack was slecht te pakken te krijgen en belde vaak niet terug. Jan heeft het werk overgenomen toen werd het beter. Vandaar dat bereikbaarheid en communicatie niet hoog becijferd zijn.
Christiaan Huygensweg 21
5151DM Drunen
Wij zijn een familiebedrijf van geboren gevelbouwers sinds 1907. Wij leveren en monteren ramen, deuren en gevels in aluminium, staal en/of RVS. In Nederland, en soms ook daarbuiten. We doen dat op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier. We zijn in alles een partner: de relatie met de klant, met de leverancier en met onze medewerkers staat altijd centraal.