Onze ervaring met de verkoop/adviseur is in één woord geweldig. Er werd goed meegedacht met de wensen welke wij hadden voor onze keuken, en de uitdagingen welke wij zagen. Voor alles is een passende oplossing gevonden en naar volle tevredenheid ontworpen. De levering en montage is vlekkeloos verlopen. De installateurs hadden veel ervaring, losten problemen snel en adequaat op en waren uitermate prettig in omgang. Al met al een super ervaring!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen! Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer / emailadres. Wij wensen u heel veel (kook)plezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Goede service, duidelijke communicatie, uitstekende montage. En het belangrijkste: een mooie keuken! Een keuken is niet goedkoop, ook niet bij budget select. Maar de prijs-kwaliteit verhouding lijkt prima. Een verbeterpuntje zou kunnen zijn dat er iets meer advies gegeven wordt over specifieke details in onze situatie. Bij ons was dat bijvoorbeeld een plintboiler die in de keuken zat en die we mee wilden nemen naar de nieuwe keuken. De communicatie daarover had iets duidelijker gemogen. De monteur van de keuken wist heir bijvoorbeeld niets van.
Zeer correcte afhandeling. Spontane mensen en van het begin tot het eind netjes afgehandeld. Aanrader voor andere mensen om daar een keuken te kopen.
Wat een top keuken monteur.
Goede ervaring met Budget Select Keukens. Prettige samenwerking. Alles is heel goed verlopen. De keuken is volledig naar wens opgeleverd.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wij zijn verheugd te vernemen dat wij u naar volle tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn! Heel veel kookplezier toegewenst in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Super goed geholpen wat betreft bij het kopen, plaatsen keuken enz.. Erg vriendelijk en behulpzaam
Wij zijn vriendelijk en correct behandeld door zowel de adviseur/verkoper als de monteur
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. Alle afspraken worden goed nagekomen. Geen opdringerig gedoe Door de verkoper. De man die kwam inmeten en de monteur die kwam plaatsen waren ook top. Wat ons betreft een echte aanrader.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn om van u te mogen vernemen dat het gehele proces, van aankoop tot montage, naar wens is verlopen!! Heel veel plezier toegewenst met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Prettige ervaring bij het uitzoeken van de keuken. Erg tevreden over de montage, en informatie en levering Ect.
de keukenplaatser was een prima vakman.
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw review! Wij zijn verheugd te vernemen dat u Budget Select Keukens met zulke mooie cijfers heeft beoordeeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige keuken! met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Prettig geholpen, zeer goed advies. Stipte levering en montage. Zeer beslist aan te bevelen
In eerste instantie een paar kleine dingen niet geheel naar verwachting. Uiteindelijk alles naar wens opgeleverd
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te mogen vernemen dat onze serviceafdeling u naar wens heeft geholpen! Mocht u in de toekomst gebruik willen maken van onze service, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer / e-mailadres. Wij wensen u vele jaren kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
In een prettige ongedwongen sfeer de keuken uitzoeken. Vervolgens keurig afgeleverd op enkele schoonheidsfoutjes na, echter die heb je bij iedere keukenwinkel. De kunst is om deze netjes op te lossen, hierin zijn jullie zeker geslaagd!
Zeer goed advies. Ze houden je op de hoogte van alles. Zeer goede afhandeling. Kortom top!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen! Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer / e-mailadres. Wij wensen u heel veel (kook)plezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Zeer prettige en klantgerichte begeleiding door verkoper in Rijssen. Compliment
zeer tevreden
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u ons bedrijf met zulke fantastische cijfers heeft beoordeeld! Wij wensen u nog vele jaren plezier met uw keuken! Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Ik mis wel toelevering van luifel en vensterbank bij raam. Ik heb al hanglampen gekocht. In mijn gedachten dat er wordt gemaakt. En ik mis wel 1 lade dat er zit geen bestekvak. Er bleek niet zo. Ik heb gemaild naar uw werknemer.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfers en aanbeveling! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Wij zijn heel tevreden met de keuken die bij ons gemonteerd is.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen! Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer of e-mailadres. Wij wensen u heel veel (kook)plezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Zeer lang op werkblad moeten wachten zonder uitleg, na meerder email te hebben gestuurd werd er maar geen (persoonlijk) contact opgenomen. Nooit geen een excuses of uitleg ontvangen hiervoor. Voor ons nooit meer voorman/budget select keukens!
Geachte heer, mevrouw, Wij vinden het belangrijk om de mening van onze klanten te vernemen. Wij stellen het daarom op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Uiteraard vinden wij het heel vervelend dat u heeft moeten wachten op het werkblad, waarvoor excuus. Gelukkig hebben wij deze situatie passend kunnen oplossen door het plaatsen van het noodblad. Wij hebben vernomen dat het uiteindelijke werkblad inmiddels naar tevredenheid bij u is gemonteerd! Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Perfect geregeld allemaal, Joris Nijhuis heeft de keuken geplaatst, super vakman. Wij zijn erg tevreden en bevelen budget select keukens (Voortman keukens) in Rijssen zeker aan.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Wij zijn verheugd om van u te mogen vernemen dat u ons aanbeveelt als keukenleverancier! Wij wensen u heel veel plezier met uw schitterende nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Alles gegaan zoals besproken, goed advies gekregen voor nieuwe keuken. Montage zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. Monteur werkt zeer netjes! Geen rommel achter gelaten. Zeer tevreden!
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van een review. Wij streven ernaar om altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij vinden het dan ook bijzonder fijn om van u te mogen vernemen dat wij de keuken volledig naar wens hebben kunnen opleveren! Uw opmerking met betrekking tot de monteur zullen wij zeker aan hem doorgeven. Uiteraard zal hij uw positieve review zeer op prijs stellen! Wij wensen u vele jaren kookplezier toe in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Budget Select Keukens
Ruim aanbod, goed advies en het eindresultaat is geweldig. Wel was er een aantal keer wat storing in de communicatie rondom de levering en montage van de keuken. Verder geen op- of aanmerkingen.
Nijverheidsstraat 42 A
7461 AE Rijssen
Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een inspirerende ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt. Bij ons weet je zeker dat je nieuwe keuken straks van top tot teen 'klopt'. Helemaal in jouw stijl, gemaakt van hoogwaardige materialen compleet met topkwaliteit apparatuur én dat alles voor een betaalbare prijs.