ZEER TEVREDEN

De keuze en koop in de winkel bij de adviseur was uitzonderlijk prettig en zeer klantvriendelijk. De levering van de spullen kan beter, nl. beter overleg en afstemming en doen wat beloofd was.... De plaatsing was van zeer hoge kwaliteit, zeer kundig en netjes. De monteur is werkelijk een kanjer, en zeer aan te bevelen voor het vakkundig en in prettige sfeer opbouwen en opleveren van je nieuwe keuken.

• Stijl keuken: Eigentijdse keukens

Prettige manier van adviseren, geweldige keuken

In de showroom ben ik hartstikke goed geholpen, niet opdringerig, gewoon advies. Tussen koop en levering nog wat aanpassingen, ging zonder problemen. De levering ging ook goed, geen gekkigeheid. De montage was super. Geen problemen, geweldig vriendelijk en kundige monteur. Was er 2 dgn. Niets afgeraffeld. Oftewel wederom (2de keer) geweldige service en keuken. Erg blij.

• Stijl keuken: Eigentijdse keukens

Er is een erg mooie keuken neergezet precies zoals we vooraf hadden verwacht

We zijn erg blij met de keuken. De afspraken zijn duidelijk en het inmeten en zetten zijn naar alle tevredenheid gedaan. Ik had vooraf graag meer duidelijkheid gehad over de totale kosten van de keuken. Het verleggen van de leidingen en het stroom zat niet bij de prijs inbegrepen en koste €1000 bovenop de afgesproken prijs. Dit is logisch en nodig maar toch had ik dit vooraf gehoord van de keuken verkoper. De montage van de keuken is ons erg goed bevallen. De monteur is vriendelijk, duidelijk en laat alles erg netjes achter.

• Stijl keuken: Design keukens

Wederom hartstikke tevreden over kwaliteit en service

In de showroom Apeldoorn hartstikke prettig en goed geholpen door adviseur. Nam alle tijd en wist waar hij het over had. Ook na het bezoek en tekenen van het contract bleef contact uitstekend. Het was NIET zo dat na het tekenen van contract dat de buit binnen was. Vervolgens verliep hierna ook alles uitstekend. Levering en plaatsing was perfect. Alles compleet en onbeschadigd. Montage was door een kundige monteur die alle tijd nam. Dus wederom zeer tevreden over de keuken.

Super service!

Mijn ervaring is zeer positief van begin tot het einde!

met recht super keuken

Door verkoper bij BSK keukens prettig geholpen, begreep goed wat we als klant wilde ,en kwam vandaar uit met oplossingen

• Stijl keuken: Eigentijdse keukens

Zeer professioneel geholpen bij het uitzoeken van de keuken en de keuken is perfect geïnstalleerd .

Terzake . Kennis van zaken

Vriendelijke en voortvarende verkoper. Kwam met leuke suggesties. Het bedrijf dat de keuken plaatste was zeer ervaren, uiterst netjes en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiaste en zorgvuldig verkoper. Monteur was zeer bekwame en netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede begeleiding en advies. Montage was top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima verkoper in de winkel! Netjes afgeleverd en gemonteerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

6 van de 14 orderregels zijn verkeerd geleverd door Budget Select Apeldoorn. Dit wordt prima opgepakt, maar mijn verwachting is dat er niet zo'n groot aantal fouten gemaakt wordt en dat dit proces verbeterd wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en prima geleverd en gebouwd door een vakman. Mooie keuken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele 'keukentraject' is verlopen zoals je vantevoren hoopt dat het gaat verlopen. Allereerst prettig, kundig en eerlijk advies van de adviseur. Hij reageert snel op vragen/mail en komt zijn afspraken na. Ook als hij niet direct het antwoord heeft, wel even een reactie, dat is fijn. Hij wil uiteraard graag een keuken verkopen dat is logisch, maar hier kregen we niet dat pusherige gevoel dat we op veel andere plekken tijdens onze oriëntatie wel hebben ervaren. Tijdens ons eerste bezoek hebben we rustig een rondje door de zaak kunnen maken zonder direct een hongerige verkoper in de nek te hebben. Hij stelde zich voor en gaf aan er te zijn voor vragen. Heel prettig. Over de montage kunnen we eigenlijk ook alleen maar positief zijn. 2 dagen voor montage ontvingen we een sms-je van de monteur waarin hij aangaf dat hij de keuken zou komen plaatsen en hoe laat we hem konden verwachten. Vervolgens heeft hij de keuken heel kundig geplaatst. Hij komt rustig en precies over, denkt mee en overlegt tijdens het plaatsen ook nog. Ook bij het probleempje met de hoogte van de spatrand (dat overigens onze eigen fout was) dacht hij mee over de mogelijkheden en kwam met een optie waar wij nog niet aan gedacht hadden en waar we vervolgens voor gekozen hebben. Alles in 1x goed en helemaal naar tevredenheid. Het uiteindelijke resultaat is de keuken geworden die we voor ogen hadden. De keuken is nu 3 weken in gebruik en we zijn nog steeds blij met de keuzes die we gemaakt hebben en het functioneren van de keuken tot nu toe. Nu maar hopen dat het zo blijft :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en professionele plaatsing. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele prettige ervaring met budget select. De keuken zit er nu een goede maand in en we zijn er heel blij mee! Vriendelijke medewerker in de showroom, duidelijke afspraken, goede levering door zeer vriendelijke medewerkers en de keuken is gemonteerd door tevens een zeer vriendelijke en duidelijke vakman! Hij is zelfs nog een dag na de plaatsing terug gekomen om de details netjes af te werken, chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tweede keer dat wij bij de Voortmangroep een keuken hebben aangeschaft. Ook deze keer verliep alles goed. Voor een redelijke prijs hebben we een mooie keuken besteld. Technische tekening, levering en plaatsing: alles verliep probleemloos.

na 3 jaar prima wat deurtjes die knellen. prima opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Louter positief! - bijzonder prettige ervaring tijdens de aankoop met de adviseur. - Keuken is geplaatst door een vakman, we zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen en te woord gestaan en overall oordeel is positief. Twee opmerkingen/aandachtspunten: 1: wij wilden per definitie een koelkast en diepvries (geen combi) en dan zo groot mogelijk, aangezien wij van koken houden. De aanbevolen diepvries en keuken stonden niet in de showroom, maar we konden er van uitgaan dat ze groot waren. Nu is groot een relatief begrip, maar in onze beleving kun je een koelkast en diepvries niet veel kleiner krijgen dan wij nu hebben. Als we deze in de showroom gezien hadden waren wij er zeker niet voor gegaan en wij zien ons genoodzaakt een extra koel-/vrieskast aan te schaffen om ons in onze behoeften te kunnen voorzien. 2: De monteur heeft alle troep die hij heeft gemaakt niet opgeruimd en de verpakkingen in huis laten staan; het was wel netjes geweest als hij alles weer had meegenomen en het enigszins netjes had achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed. goede werkmensen ik ben er zeer positief over

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In de showroom hadden we een gesprek met een vriendelijk man. Wij moesten echter redelijk veel verbouwen om de keuken zo te krijgen zoals wij dat wilde. Hij kon dit allemaal voor ons in orde maken. Al met al 3 uur daar gezeten en uiteindelijk een mooie prijs afgesproken. Een paar weken later staat de aannemer op de stoep om te kijken naar de werkzaamheden. Al snel werd duidelijk dat zoals wij de keuken wilde niet mogelijk was. Het ging niet lukken om de leidingen in de muur te vrezen. Dit betekende dat er een koof moest komen. Dit was natuurlijk niet onze 1e keus, maar als het niet anders kan dan is het zo. Uiteindelijk ontbraken er veel materialen waardoor we een ruime maand met een halve keuken hebben gezeten. (wel functioneel, niet mooi) al met al is de keuken nu nog steeds niet af, er mist nog een lichtknop. Ik zou het aanraden om, als er met een aannemer samengewerkt moet worden, de aannemer eerst ter plekke gaat kijken of de ideeën van de mensen wel reëel zijn. Wij zijn geen klussers, en weten helemaal niets van wat wel of niet mogelijk is. Dit had veel teleurstelling kunnen voorkomen.

Vlijtseweg 178

7317 AK Apeldoorn

Over BSK Keukens

Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een inspirerende ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt. Bij ons weet je zeker dat je nieuwe keuken straks van top tot teen 'klopt'. Helemaal in jouw stijl, gemaakt van hoogwaardige materialen compleet met topkwaliteit apparatuur én dat alles voor een betaalbare prijs.