4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding in de showroom was top! Verkoper dacht mee met onze wensen en gaf diverse combinatie mogelijkheden wat resulteerde in een keuken zoals wij die in gedachten hadden en niet zo 1,2,3 in de showroom stond. Enige opmerking mbt totstandkoming afspraken: de telefonische afspraak kwam niet overeen met de mailbevestiging (interpretatie moment van afbreken afleveren en opbouwen keuken). De bezorging was netjes en volgens afspraak geleverd. De uiteindelijke montage is zeer vakkundig en met de grootste zorg uitgevoerd, ook hier werd meegedacht door de monteur, 100 punten! Kortom, we hebben eerdere keukenleveringen/montages meegemaakt, maar deze is echt met volle tevredenheid uitgevoerd.

• Totaal oordeel

• Stijl keuken: Landelijke keukens

Vlijtseweg 178

7317 AK Apeldoorn

Over BSK Keukens

Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een inspirerende ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt. Bij ons weet je zeker dat je nieuwe keuken straks van top tot teen 'klopt'. Helemaal in jouw stijl, gemaakt van hoogwaardige materialen compleet met topkwaliteit apparatuur én dat alles voor een betaalbare prijs.