Ruime keuze en uitstekend geholpen.
Wij hebben via de aannemer van onze nieuwbouw woning de kans gehad om bij Satink een vrijblijvend keukenadvies te ontvangen. Eerst konden we rustig rond kijken in de geweldige showroom, waarna we werden uitgenodigd door Jan om eens na te denken over de keuken. Dit gesprek verliep heel erg fijn, geen overdreven verkoop praatjes maar gewoon duidelijke adviezen. Dit heeft ons uiteindelijk doen besluiten om de keuken bij Satink aan te schaffen.
Een super keukencentrum met zeer goede en veel kennis.
Volle bak expertise en eerlijkheid, luisteren naar de klant en al het geduld van de wereld hebben: dat is op en top Jay bij Satink! Met een bak vol inspiratie aan de slag gegaan samen en een super mooi resultaat neergezet naar onze smaak en wens. Keuzes waar hij je mee helpt vanuit praktisch oogpunt maar ook zeker stijl. Iedere afspraak was super en nog eens gezellig ook. We kunnen niet wachten op het eindresultaat. Jay is wat je wilt als je een keuken keuze moet maken! PS de bioscoopruimte is ideaal met twee kids, zo konden we rustig aan de slag!
Wij hebben in 1 jaar tijd 2 maal een keuken gekocht bij Satink in Zwolle, we zijn beide keren met een heel ander resultaat naar huis gegaan dan dat we van te voren konden vermoeden. De eerste keuken is geleverd en we zijn erg enthousiast. Fred Zandbergen heeft ons uitermate goed geadviseerd hij is een buitengewoon capabele adviseur en verkoper. Dank voor de service!
Wij hebben hier onze keuken vrij vlot kunnen uitkiezen door de expertise van deze medewerkers. Ze zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Prettige bezoek aan Satink heeft snel geleid tot een mooi en praktisch keuken ontwerp voor onze nieuwbouwwoning. Direct besteld!!
Tijdens ons gesprek met Tina heeft ze de tijd genomen om onze wensen op een rijtje te zetten. Hierin was ze eerlijk en meedenkend. Door de verschillende opties te laten zien begon bij ons steeds beter een beeld te vormen, geen vraag was teveel. De uiteindelijk tekening was precies wat wij voor ogen hadden en hierdoor liepen we met een grote lach weer naar buiten.
Wij kennen Satink vanuit het verleden en de verkoper van der Meulen ken ik ook al jaren. Zijn kennis van de producten zijn subliem! Hopelijk geeft de levering en plaatsing een positief vervolg.
We hebben vanaf het 1ste contact in de showroom en met de verkoper, Peter van de Meulen. Een zeer goed gevoel gehad over alles. Mee uitzoeken, meedenken, ontwerp maken en ga zo maar door. Ze zijn altijd bereikbaar voor alle vragen. Zeer belangrijk in deze tijd. Waar je vaak in de wacht wordt gezet! Daarna de levering vlotjes en netjes. En wederom, een vakman, Jeroen, de monteur, die alles voor ons geplaatst heeft en aangesloten in 2 dagen. Geweldig!! Dus ja, allemaal naar Satink keukens in Zwolle.
Erg goed geholpen door Satink, waardoor we onze droomkeuken konden realiseren!
Prettige begeleiding en deskundig advies.
Na een eerste oriëntatie en met een goed gevoel een afspraak gemaakt om de mogelijkheden voor een nieuwe keuken te bespreken. Met een luisterend oor voor de klant, geduld, een goed advies, een mooi en passend ontwerp door Peter van der Meulen de keuze gemaakt voor een keuken van Satink.
Peter heeft ons prima begeleid. Goed meegedacht en alles vlot in beeld gebracht en uitgewerkt. Best fijn als je tijdig zaken moet regelen in een nieuwbouwproject. Een aanrader.
Helaas was de keuken van Satink de minst prettige ervaring van onze nieuwbouwwoning. Op aanraden van familie die goede ervaringen met Satink hadden, zijn we bij hun terecht gekomen. De koop in 2022 was een prima ervaring, waarbij we goed geholpen werden door Jay. Echter, na verkoop blijkt Satink slechts een verkooploket van EigenHuis keukens te zijn, en bij die organisatie ben je echt een nummer. Op de dag van plaatsing bleek een aantal zaken waaronder de afzuigkap, aanrechtblad, plankjes, plinten niet goed te zijn. Foutjes kunnen gebeuren. Alleen in de afhandeling schiet Satink/EigenHuis vervolgens erg tekort en ben je maanden druk om de complete, goed functionerende keuken te krijgen. Bellen, mailen en zelfs op de zaak langs gaan hebben maar beperkt nut. Op een klacht is nooit gereageerd. Pas na een ingebrekestelling kon het belangrijkste punt, de afzuigkap, opgelost worden. Al met al tevreden met de keuken zelf, maar het heeft ons echt veel te veel negatieve energie, moeite en dagen thuisblijven gekost. Ik hoop dat anderen een betere ervaring hebben.
Ik kende het bedrijf niet, maar heb het bezocht i.v.m. de grote showroom met Siematic keukens. De ontvangst was prima. De showroom op de 2e verdieping, waar de Siematic keukens staan, is gewoon prachtig. Ik werd ontvangen en geadviseerd door Dennis Jansen. Nadat ik de gelegenheid had gekregen om mijn wensen kenbaar te maken, liet de adviseur mij een aantal mogelijkheden zien in de showroom. Hij voerde meerdere suggesties aan en luisterde goed naar mijn verhaal. Dennis voelde prima aan wat ik bedoelde en mooi vond. Ter plekke heeft hij een globaal financieel overzicht gemaakt, om te kijken hoe het plaatje er financieel uit kwam te zien. 2 dagen later had ik de complete offerte, met bijlagen en 3 D tekeningen in mijn mailbox. Er volgde hierna nog 1 korte telefonische afspraak met Dennis, om de laatste bijzonderheden door te nemen. Hierna heb ik de documenten digitaal ondertekend. Na de vakantie volgende installatie tekeningen. Satink verzorgt het gehele proces inclusief montage en het aansluiten van de keuken. Tot op heden geen enkel negatief punt. Ik vind Dennis Jansen een prima adviseur.
Met ons nieuwbouwhuis waren we gekoppeld aan Satink in Zwolle. Als eerste positief punt zijn we actief benaderd om een afspraak te plannen in de showroom. We kregen een afspraak met Tina Eenkhoorn. Nadat we een verkennend rondje door de showroom hadden gemaakt, begon het gesprek met Tina. Ze legde eerst uit over de gang van zaken en nam ons daarna mee om onze droomkeuken waar te maken. Ze nam ook echt de tijd voor ons om alle vragen die we hadden op een goede manier te beantwoorden. We hadden het gevoel dat ze goed begreep wat we wilden en stelden samen een keuken samen en dacht daarbij mee. Binnen enkele dagen kregen we de 3D planning om visueel onze keuken in beeld te krijgen. Met nog enkele aanpassingen was het proces snel rond. Het was fijn zaken te doen met een fijne begeleiding vanuit Tina.
Samen met adviseur Jay hebben wij een keuken ontworpen helemaal naar onze smaak. Wij hebben zijn professionele maar eerlijke advies als zeer prettig ervaren. Wij kunnen niet wachten om de keuken in reallife te zien!
Wij zijn in de zoektocht naar onze keuken goed geholpen door Tina. Wij werden op een prettige manier benaderd en er werd goed geluisterd en met ons meegedacht. Wij kijken uit naar de plaatsing!
Samen met adviseur Peter hebben wij een keuken ontworpen helemaal naar onze zin. Wij kunnen niet wachten totdat deze is gerealiseerd. We hebben daar alle vertrouwen in!
Fred is een ervaren verkoper die goed meedenkt en adviseert. Niet opdringerig. Het is al onze 2e keuken bij Fred. Dat zegt genoeg.
De medewerkster nam alle tijd bij het uitzoeken van een keuken en deed dat op een professionele, kundige en vriendelijke wijze. Zij gaf daarbij goede adviezen.
Kundig bedrijf met mooie materialen!
Een keuken gekocht van bijna 60 K. Voordat wij het koopcontract hadden ondertekent, werd ons verteld dat de kleursamenstelling (zwarte keuken met eiken in de vitrinekasten) flink wat extra kosten met zich meebrengt maar wel mogelijk is. Pas nadat wij het koopcontract hadden ondertekend, worden wij ermee geconfronteerd dat Simatic de keuken niet kan leveren in de gewenste kleursamenstelling. Ondanks het feit dat dat deze kleur was opgenomen in het getekende koopcontract en op het 3D ontwerp. We hadden alleen nog maar de keus tussen een vitrinekast die volledig zwart is, of is bedekt met spiegellaminaat. Een financiële compensatie werd/is ons niet aangeboden. Vervolgens loopt ook het hele traject onnodig vertraging op. De levertijd was niet meer haalbaar, maar dit zou alleen om de levertijd van de vitrinekasten gaan. En aangezien onze keuken tweedelig is, zou de rest van de keuken gewoon op tijd worden geleverd. Maar dan krijgen wij, weken later, nadat wij zelf contact opnamen, te horen dat de keuken in zijn geheel later komt, waardoor wij nu onze vakantie moeten annuleren of moeten accepteren dat de keuken bijna 2 maanden later komt. Aan de voorzijde werd vanalles beloofd, totdat wij vast zaten aan het contract. Pas daarna werden wij geconfronteerd met allerlei zaken die vooraf ondervangen hadden kunnen worden. De keuken wordt in onderdelen op de offerte gekregen zet. Als leek kun je bepaalde zaken niet ondervangen waardoor er achteraf kosten bij zijn gekomen. Ook is toen pas verteld dat de deur van de koelkast wringt tegen de handgreep van de vitrinekast. Als klant moet je dan steeds maar weer genoegen nemen omdat de keuken nu eenmaal is besteld. We zijn benieuwd of de keuken professioneel wordt geïnstalleerd, maar zijn het vertrouwen kwijt. Wij raden iedereen af om een keuken te kopen bij Satink keukens en hadden betere service verwacht en een financiële compensatie ivm de wijziging van de kleursamenstelling.
Erg goede service, Jan nam goed de tijd en heeft alles kundig uitgelegd. Bedankt, Henri zandbergen
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle