Met heel veel plezier een keuken gekocht. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en ook zo behandeld. Deskundig, meedenkend en niet opdringerig.
Op advies van een kennis zijn we bij Satink naar binnen gestapt. Vanaf het eerste gesprek werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Fred, onze adviseur, dacht goed met ons mee en heeft kritisch naar onze eerste ontwerpen gekeken. Uiteindelijk in twee sessies gekomen tot een mooi ontwerp waarbij we veel in de showroom hebben gekeken om ideeën op te doen en kleurstellingen te vergelijken. Leuk detail in het modelleringsprogramma is het mogelijk om een kat te projecteren! De keuken moet nog worden geplaatst maar daar hebben we het volste vertrouwen in.
Peter heeft me van A tot Z meegenomen in het proces. Voorzien van nuttig en helder advies, ik heb dankzij hem een hele mooie keuken uit kunnen zoeken! Erg dankbaar
Prachtige showroom straalt heel veel rust uit, wij hebben onze wensen voorgelegd aan adviseur Tina Eenkhoorn en we hebben een prachtige SieMatic keuken met haar samengesteld. Ze neemt de tijd voor je heeft heel veel kennis en laat ook gelijk alle apparatuur aan je zien. Ondertussen werden we ook verwent met een heerlijke mosterd soep met een broodje. Je krijgt alle tijd om te beslissen wat bij jou past. Wij zullen iedereen deze showroom aanbevelen. We liepen met een grote glimlach de showroom uit.
Door Per van de Meulen erg fijn geholpen met onze keus
Bij het uitzoeken van een keuken bij Satink Zwolle, zijn we geweldig goed geholpen door adviseur Peter vd Meulen. Duidelijk advies over materialen en meedenken me het ontwerp. Het was fijn zaken doen met Peter.
Bij het ontwerp voor een nieuwe keuken wordt goed aangevoeld wat de wensen zijn.
Peter creëert een prettige overleg waarin samen, zonder haast goede keuzes worden gemaakt. ook voorgaand contact met Peter hebben wij zo ervaren.
Onze ervaring met de keuken adviseur van Satink Peter van der Meulen was meer dan goed goed.
Inmiddels voor de derde keer een keuken bij Satink gekocht. Dit keer snel, erg prettig en deskundig geholpen door Dennis Jansen. Mede door zijn ideeën en grote kennis de juiste keuzes kunnen maken voor mijn nieuwe keuken. Hierbij werd alle tijd genomen voor goede voorlichting en het laten zien van de mogelijke alternatieven. Gezien de druk op het aanleveren van technische tekeningen, heeft Dennis ook hierin goed geholpen. Binnen enkele dagen waren de technische tekeningen voor de aannemer gereed. Satink heeft mooie en goede keukens, met kwalitatief uitstekende merkapparatuur voor een scherpe prijs. Ik kan Satink, en in dit geval ook Dennis Janssen, zeker aanbevelen voor de aankoop van een nieuwe keuken!
Voor ons nieuw te bouwen appartement werden we bij Satink gekoppeld aan Peter van der Meulen. Een man met jarenlange ervaring! Hij ging creatief aan de slag en stelde, naast de keuken aan de muurzijde, een schierkookeiland voor, Het ontwerp is erg mooi, zijn we heel blij mee. Alle onderdelen/ details werden doorgelopen, we werden professioneel, vakkundig, bekwaam behandeld, met ook gezelligheid en humor. We kunnen dan ook niet wachten tot het zover is!
Ik ben goed geholpen en ik ga een mooie keuken krijgen.
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. Dinand heeft heel fijn meegedacht en met zijn tips en adviezen heeft hij ervoor gezorgd dat al onze wensen in de keuken zijn verwerkt. Onze verwachtingen zijn overtroffen! Fantastische service en we raden Satink bij iedereen aan.
2 jaar geleden heeft Dennis Jansen mij geholpen bij het ontwerpen van mijn droom keuken. De vakinhoudelijke kennis , creativiteit met een dosis humor, maakte dat er uiteindelijk een mooi ontwerp op tafel lag. Na 2 jaar wilde ik mijn keuken uitbreiden en Dennis heeft wederom door een minimale aanpassing (less is more) toch de keuken weer meer body kunnen gegeven. Ontzettend blij mee.
Prachtige inspirerende showroom met vriendelijk en deskundig personeel die goed adviseren. Fantastisch is ook het overleg met de aanemer zodat alle aansluitingen op de juiste plaats komen.
De heer Denis heeft ons uitstekend begeleid bij het kiezen van alle kleine details en wist precies in te spelen op onze wensen. Zijn vakkennis, geduld en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat we de perfecte keuzes konden maken. Dankzij zijn deskundig advies en persoonlijke benadering kijken we met een goed gevoel terug op onze ervaring. Wij raden Satink Keuken in Zwolle dan ook van harte aan!
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Goed geadviseerd op gebied van inbouwapparatuur. Ruim aanbod van keukens en accessoires.
We kwamen binnen met een duidelijk omlijnd plan en wilden eigenlijk slechts een bevestiging van de technische mogelijkheden en een reële prijs. De know-how van de verkoper was tot in detail indrukwekkend. Daar waar nog open eindjes waren werden we heel goed geadviseerd. Vervolgafspraak over het inmeten werd conform toezegging al binnen 2 dagen bevestigd. We hopen op een snelle levering van onze nieuwe Siematic keuken.
Dennis heeft ons goed geholpen we zijn blij dat we het besluit genomen hebben om bij Satink een mooie keuken gekocht hebben dit bedrijf straalt vertrouwen uit.bedankt Dennis voor je hulp Jaap en Jennie
We zijn ontzettend fijn geholpen door Dafne. Ze nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit. Dafne heeft ook ontzettend goed geholpen om onze wensen toe te passen in lay out van de keuken en geen vraag was te gek. We hebben voor Satink gekozen omdat ze ons in het verleden ook al goed en fijn geholpen hebben en het gevoel is nog steeds heel goed. Ons huis zal halverwege 2026 pas klaar zijn maar dat was allemaal geen probleem. Een fijne bijkomstigheid is dat de voorwaarden en afspraken helder zijn en er nog steeds overleg mogelijk is ondanks dat we al getekend hebben voor het plaatsen van de keuken. Dit is mede de reden geweest dat we al zo vroeg getekend hebben. We kunnen haast niet wachten om straks te kunnen genieten van ons nieuwe huisje en prachtige keuken.
We zijn goed geadviseerd. De gesprekken waren heel prettig. Er werd alle tijd voor ons genomen. Verschillende opties en mogelijkheden werden besproken. Voor-en nadelen benoemd. Op advies zijn we nog bij een aantal experiencecenters voor apparatuur gaan kijken. Was heel waardevol om te doen. Er is eigenlijk maar 1 punt dat ons tegenviel. Dat is dat Satink niet zelf of onder haar verantwoordelijkheid de volledige bouw van de keuken doet. Voor leidingwerk en stucwerk en dergelijke moeten we zelf een aannemer regelen. We krijgen wel alle technische details. Hebben dus wel alle informatie voor deze specialisten.
Prachtige showroom met diverse opstellingen. We hebben prima advies gekregen en zijn vriendelijk geholpen. Kwaliteit staat voorop bij Satink.
Vandaag, na zeer goed advies en aangename gesprekken, een keuken gekocht die geheel naar onze wens is samengesteld.
Mooie zaak. Fred heeft ons geholpen. Hij had de tijd, dacht met ons mee. Zeer waardevol geholpen.
Satink heeft een mooie rustige showroom, waar we veel ideeën hebben opgedaan. We zijn dan ook 'verliefd' geworden op een keuken die daar stond. Samen met Dinand hebben we de keuken aangepast aan onze ruimte. Dit ging vlot en Dinand is flexibel en meedenkend. We kijken er enorm naar uit!
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle