plaatsing en aftersales zijn waardeloos koop hier geen keuken
We gingen er wat bezorgd heen over hoe we (in een vrij korte tijd) een hele keuken moesten kiezen waar we ook tevreden mee zouden zijn. Peter hielp ons door het proces heen en voordat we het besefte had de samengestelde keuken onze hoop overtroffen! We werden goed begeleid waarbij de verschillende mogelijkheden en adviezen werden doorgenomen naar wens. Bedankt
Wij zijn heel goed geholpen bij Satink keukens door Dennis Jansen. Hij begreep precies wat we bedoelden en heeft een prachtige keuken voor ons uitgedacht. Uit ervaringen weten we dat Satink ook een zeer goede service biedt. Aanrader om hier je keuken te kopen.
Fijn en goed advies gehad!
Mijn ervaring met Satink Zwolle is zeer positief. Het team is deskundig, denkt mee en biedt uitstekende service. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en zorgen ervoor dat alles tot in detail goed geregeld wordt. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en klantgerichtheid!
Mooie showroom en mooie keuken, maar ik kan Satink niet aanbevelen, daarvoor is er teveel mis gegaan. Een keuken uitgezocht met een niet-haakse hoek, die opeens toch niet meer mogelijk was (alleen haaks), maar daarna toch weer wel (voor een meerprijs, en het werkblad zou 5 weken later worden geplaatst dan de kastjes). Interne miscommunicatie waardoor er (anders dan was afgesproken/extra voor was betaald) geen mal is gemaakt, met als gevolg dat het werkblad vertraging opliep. Als tijdelijke oplossing is toen een mdf-werkblad geplaatst, met kookplaat, maar zonder spoelbak (vergeten, en ook niet op voorraad). Uiteindelijk is vlak voor kerst alsnog het werkblad geplaatst, met dank aan de erg behulpzame monteurs. Van de verkoper heb ik niets gehoord. Al met al heb ik de communicatie en service als tegenvallend ervaren.
Vandaag een pracht aankoop gedaan bij Satink keukens. Voor ons alweer de derde keuken. Opnieuw erg goed en vakkundig geholpen door Peter van der Meulen. Luistert, denkt mee en komt met deskundige adviezen. Adviezen waar wij enorm mee geholpen werden en daarop een goede keuze konden maken om te komen tot een keuken naar onze wensen. Peter, erg bedankt voor je deskundige hulp, adviezen en medewerking.
Samen met adviseur Peter van der Meulen zijn wij tot onze fantastische keuken gekomen! Super professioneel! Onze ervaring met Peter bij Satink hebben wij echt als prettig ervaren. Peter denkt graag met jou mee in de mogelijkheden en super leuk in omgang. Wij zijn erg tevreden en ontzettend blij met de keuken die is samengesteld. Wij zullen iedereen zeker aanraden om naar Satink toe te gaan. Ik zal zeggen, neem een kijkje als jij een keuken zoekt!
We hadden een hele goede klik met Peter. Hij is ervaren, denkt mee en nam alle tijd voor ons. Samen met Peter hebben wij onze droomkeuken weten te realiseren. Nogmaals dank!
Wij zijn perfect geholpen door Dafne. Zij luisterde goed en wist daardoor een keuken aan ons te presenteren die naadloos aansloot op onze wensen. Wat wij ook heel prettig vonden was dat er in de showroom een opstelling stond van een klantzitje (zithoek) in combinatie met een keuken. Dit gaf veel inzicht van de situatie in ons nog nieuw te bouwen appartement en hoe daarin de ruimte praktisch maar ook sfeervol te benutten. Dit is de tweede keer dat wij een keuken bij Satink hebben gekocht en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Voor een nieuwbouw woning heb ik bij een aantal keukenzaken een ontwerp laten maken. De keuze is uiteindelijk op Satink Zwolle gevallen. Zij hebben een fijne en ruime showroom. Je kunt er ongedwongen inspiratie opdoen. Het gesprek met adviseur Fred was heel prettig en samen met hem heb ik een mooie keuken samengesteld, volledig naar mijn wensen. Inclusief een mooi 3d-model en de benodigde tekeningen voor alle aansluitingen. Bedankt hiervoor.
Super geholpen door Rianka!
We werden erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Er is een ruime keuze en we kregen alle tijd tot de juiste beslissing te komen.
Prima geholpen
Er werd ruim de tijd genomen om alle mogelijke opstellingen van apparaten te bekijken. Uiteindelijk een resultaat dat ons tevreden stelt. Zeer vriendelijk personeel en erg behulpzaam!
Prettig om daar samen met een deskundig medewerker je keuken uit te zoeken.
Idem
We zijn zeer goed geholpen (door Tina). Er wordt ruim de tijd genomen en alles wordt goed uitgelegd. De showroom is prachtig.
Wij zijn een keer in de showroom geweest om gewoon even te kijken. De winkel sprak ons erg aan en we hadden het idee dat we hier wel zouden slagen voor een mooie keuken. We hebben voor een ander moment een afspraak gemaakt en een uiteindelijke een prachtige keuken gekocht. We zijn fijn geholpen en er werd goed mee gedacht. Er werkt vriendelijk personeel en personeel met kennis van de keukens die ze verkopen.
We kochten in 2017 een Poggenpohl-keuken bij Satink, die na volle tevredenheid werd gemonteerd en keurig afgewerkt. Na ruim 7 jaar toch een klein mankement: een lekkende keukenkraan. Service-afdeling gebeld en zij hebben ons uitstekend geadviseerd en vervangend binnenwerk voor de kraan geregeld. Dankzij meegestuurde montagehandleiding zelf het binnenwerk kunnen vervangen en nu weer goedwerkende kraan. Super dat Satink na 7 jaar op deze wijze haar servicebeloften nakomt. Top.
hopelijk word keuken snel geplaatst
We vonden bij Satink een keuken die ons wel iets leek. In overleg met de adviseur werd dat, binnen ons budget, precies de keuken die bij ons past - met alle hulp om ook de voorbereiding van de plaatsing (inclusief de sloop van onze oude keuken) optimaal te laten verlopen. Complimenten!
Wij zijn deskundig geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe keuken. Met als basis onze ideeën kwam Peter met een geweldige oplossing. Alles verwerkt in een mooie 3D presentatie.
Het is ondertussen onze 3e keuken, die we bij Satink hebben uitgezocht en besteld. Een prachtig assortiment met verrassende ideeën van Dinand Plekkepol trokken ons snel over de streep. Een 4e keuken zal er gezien onze leeftijd niet meer in zitten, maar als die er wel komt dan wordt het een Satink!
Ik ben geholpen door Jan met het uitzoeken van een keuken. Hij was zeer vriendelijk en dacht heel erg goed mee met onze wensen. De keuken is precies zo geworden als ik graag had gewild.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle