Na een zeer vriendelijke ontvangst konden we zelf even ideeën opdoen in de zeer mooi ingerichte winkel. Het gesprek wat volgde, in ons geval met de bedrijfsleider Dinand, was een mooi open gesprek waar zeer goed naar onze wensen werd geluisterd en oplossingen werden aangedragen. Uiteindelijk, na een keuken te hebben gekocht, met een zeer voldaan gevoel naar huis gegaan.
Geen verkooppraatjes of druk op de klant zoals je bij concurrenten ervaart. Transparant en duidelijk advies. Zeer prettig geholpen door Rianka. Ze is professioneel en vriendelijk. Zeker de moeite waard om aan Satink te denken bij het zoeken van een nieuwe keuken.
Er word vol op mee gedacht over de wensen en mogelijkheden. Wij zijn tot op heden erg tevreden.
Mooi advies gesprek gehad met medewerker Djoni. Alles geïnventariseerd en ingebracht in de computer zodat wij konden meekijken. Aanpassingen waren zo gedaan. Het was geen moeite om iedere keer de showroom in te lopen om ons de verschillen te laten zien. Voor en tegens kon ze goed uitleggen. Nog een tip om in het vervolg de vragen en wensen te noteren zodat geen zaken worden vergeten. Wij hebben een hele mooie keuken gekocht, volledig naar onze wensen en een mooie prijs.
Keuken adviseur vertelde praktische do's en don'ts wat we prettig vonden, maar ook wel het gevoel gaf het zo te moeten doen. Daardoor wisten we wel goed wat we wel of niet wilden. Er was wat miscommunicatie maar het is uiteindelijk opgelost. Bonbons waren verrukkelijk. We konden een stukje aanrechtblad meekrijgen bij het uitzoeken van de verf wat erg fijn was. Leveren en plaatsen van de keuken ging vlot en voorspoedig. Vooralsnog is alles goed verlopen! We zijn erg blij met de keuken.
Wij zijn geholpen door Jay Koster. Mijn man en ik wisten niet zo goed wat we precies wilden en hij liet ons daarom van alles zien binnen onze prijsklasse en deed veel moeite om dingen keer op keer aan te passen zoals wij het mooi vonden. Hij nam alle tijd voor ons, wat erg prettig was en wat heeft geleid tot een ontzettend mooi eindresultaat. Daarnaast is de showroom heel erg mooi, is er heel veel keuze en zijn alle mensen daar klantvriendelijk!
Ondanks dat we de gesprekken en koop online hebben moeten doen zijn we zeer goed geholpen. Er werd meegedacht, ideeen besproken en voorbeelden getoond. We hadden 1 verkoopadviseur voor alle afspraken, hebben we ook als fijn ervaren. Gisteren dan eindelijk in de winkel in Zwolle geweest en alles "echt" kunnen zien. Bedankt Rianka Nijboer voor je expertise en gezelligheid.
Jay Koster heeft ons geholpen een keuken uit te zoeken. Hij heeft goed meegedacht, een ruime keuze aangeboden rekeningen houdend met ons budget. De showroom is fantastisch mooi en er is een zeer ruime keuze uit kleuren, blad en apparatuur. Wij zijn erg tevreden en kunnen niet wachten op de realisatie.
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn wij bij Satink keukens terecht gekomen. Hier werden wij vriendelijk en professioneel door Jay Koster ontvangen met heerlijke koffie. Bij het inleidend gesprek werd ons helder en duidelijk uitleg gegeven over het segment en kwaliteit van de keukens die Satink in het assortiment heeft. Nadat onze wensen geïnventariseerd was kregen wij een rondleiding door de showroom en hierbij werd weer vriendelijk en kundig uitleg gegeven. Het viel mij op hoe goed Jay had geluisterd naar ons omdat hij onze eerdere vragen tijdens de rondleiding weer aan de orde bracht of dit door voorbeelden het verschil van het een en ander liet zien. Wij zijn uiterst vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen en zullen zeker anderen jullie aanbevelen
Goed advies. Meedenkend. Correcte prijs.
Ondanks corona er goed geholpen. De verkoper vertaalt onze wensen perfect naar een sprekend 3D tekening. We hebben even de prachtige showroom mogen bezoeken, helaas niet lang ivm corona regels. En er wordt ook meegedacht hoe de prijs binnen het budget past zonder concessies te doen aan de uitstraling en het ontwerp. Nu afwachten of we na installatie net zo enthousiast zijn.
De manier van helpen vond ik erg prettig. Eerst werden ideeën opgedaan voor opstelling en benodigdheden. Vanuit daar zijn wij gaan zoeken in de winkel naar kleuren,, materialen, etc. Alle mogelijkheden zijn aanwezig in de winkel en wij kregen alles te zien waardoor niks een verrassing is als het straks geleverd wordt! Er wordt goed geluisterd naar eigen wensen maar ook krijg je advies over bepaalde keuzes
Prima geholpen door Jay. Betrokken bij onze wensen. De vele aanpassingen werden moeiteloos doorgevoerd. Er werd uitleg gegeven bij punten waar we twijfelde. Voor en nadelen van een keuze worden benoemd waarbij er niet geduwd wordt naar de duurst mogelijke varianten (deze worden wel met veel plezier getoond ook al weet men dat het niet gekozen gaat worden). Kortom; geen opdringerige of gehaaste sfeer maar plezier in het werk, goede kwaliteit en kundige begeleiding. Thx!
De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd en ondanks wijzigingen bleef hij geduldig en behulpzaam. Dit heeft tot een mooi eindresultaat geleid
Plezierig omgang, kundig juiste keuze voor een nieuwe keuken.
Na een slechte start via telefoon en videobellen Hebben wij op eigen verzoek een andere adviseur , Fred Zandbergen , gevraagd Fred Heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd en vertaald naar een mooi ontwerp . We zien uit naar de realisatie
wij wilden graag een Next 125 keuken en hadden veel speciale wensen. Satink heeft onze opties direct nagevraagd bij de fabriek en akkoord gegeven, nette prijs professioneel meedenkend advies.
In tijden van Corona fantastisch op afstand door adviseurs bijgestaan in keuze en benodigde oplossingen. Showroom- en huis’bezoek’ via Face Time. Klasse Service!
We zijn helemaal blij met de hulp bij het uitzoeken van de keukenopstelling.
In een tijd waarin showroombezoek en rondshoppen niet mogelijk is, heeft Satink ons van prima advies voorzien! Dikke pluim voor jullie meer dan vriendelijke medewerker Eddy, ik zou zeggen geef die man een mooie bonus!
Prettig en deskundig geholpen. Daar werd ook alle tijd voor genomen. Mooie kwaliteit- keukens. Geen koehandel en gezeur over kortingen. Mooi product tegen de juiste prijs.
Nieuwe mooie showroom waar bijna alles van Siematic te zien is. In een prettige omgeving wordt je meegenomen in de filosofie van Siematic en op een prettige manier geadviseerd.
Er wordt snel en goed gereageerd op vragen. Ruime keuze en apparaten zijn werkend te zien.
Met ervaring en geduldig luisteren van de adviseur bij Satink hebben we gezamenlijk een goed doordacht ontwerp gemaakt.
Fred heeft ons heel deskundig geholpen. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en wist deze om te zetten in een onconventioneel, maar voor ons perfect ontwerp. Met mooie materialen hebben we vervolgens het ontwerp afgemaakt. Eea ging ook lekker snel, waar wij van houden. Maar ik weet zeker dat als je meer tijd nodig hebt, je die ook zeker krijgt van ze!
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle