TOPPER

Wij zijn door Dennis geholpen, goed klik, deskundige verkoper, goed geadviseerd, meedenken in oplossingen, ook in onderhandeling prijs goed tegemoet gekomen

Super goed geholpen

Tina heeft ons vandaag geholpen en ze nam rustig de tijd en heeft alles tot in de details uitgelegd Zeer tevreden hierover

• Vakmanschap

Al onze wensen zijn vervuld

Jan van der Kolk heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft ons een fijn gevoel gegeven, en nam ook alle tijd voor ons.

Zeker een aanrader.

Erg fijn geholpen tijdens onze afspraak bij Satink.

• Vakmanschap

We zijn goed geslaagd en tevreden.

We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Satink Tina heeft ons daarbij geholpen, en zijn prima geslaagd. Ze nam alle tijd voor de uitleg, presentatie en advies. We zijn zeer tevreden. Top. Fam. Jansen.

• Vakmanschap

Ontzettend goed geholpen door vriendelijk, behulpzaam en geduldig personeel

Zie boven

• Vakmanschap

Goed geholpen door Peter Je merkt aan hem dat hij veel ervaring heeft. Hij komt dan ook met goede ideeën,waardoor het makkelijker wordt om te beslissen.

• Vakmanschap

Fijn geholpen door Tina Eekhoorn. Meelevend, aanvoelend. Weet precies wat wij bedoelden. Was een zeer prettige samenwerking. Gr Wim en Anja Dijk Dalfsen

• Vakmanschap

Mooie keukens en actueel aanbod

Goed geholpen en eerlijke feedback. Als je ideeën hebt die minder handig zijn wordt er niet meegepraat maar krijg je een alternatief. Wel moest ik zelf achter een offerte aanbellen en werd er niet gecommuniceerd dat deze later kwam.

• Vakmanschap

Een rustige en prettige sfeer!

Een nette ontvangst zowel door de receptioniste als ook de verkoper die ons is toegewezen op afspraak. Verder konden wij in alle rust de keukens bekijken en de mogelijkheden samen met de verkoper bespreken. En uiteindelijk hebben wij in goed overleg een keuze kunnen maken die eventueel ook nog binnen de aangegeven tijd kan worden aangepast.

• Vakmanschap

Kundig en vriendelijk personeel met een mooie showroom

Wij zijn zeer goed geholpen. Andere inzichten in combinatie met voorbeelden welke in de ruime showroom waren opgesteld. Het gaf ons op meerdere punten de doorslag om voor Satink keukens te kiezen.

• Vakmanschap

Goede verkoper, dacht zelf ook goed mee

Werden goed en vakkundig geholpen. Verkoper dacht ook goed mee en kwam zelf ook met ideeën. Grote showroom met zeer veel keuze en opstellingen, zodat je een goede indruk krijgt wat er mogelijk is.

• Vakmanschap

Meedenkend en erg klantvriendelijk!

Positieve , vriendelijke ervaring.

Heel tevreden over dienstverlening

Heel tevreden

• Vakmanschap

Onze ervaring bij Satink Zwolle is uitstekend en zeer aan te bevelen

We hebben bij Satink Zwolle een keuken gekocht en zijn uitstekend geholpen door Tina. Zij heeft ons zeer goed en vriendelijk geadviseerd en ze nam ruim de tijd om ons diverse keukenonderdelen te laten zien. De showroom in Zwolle is indrukwekkend met een zeer ruim assortiment

Alle tijd en aandacht. Vakkundig advies

Alle tijd en aandacht. Vakkundig advies

Geweldig!

Wij zijn geholpen door Peter. Wat een vriendelijke man. Hij is heel vakkundig en klantvriendelijk. Wij hadden ons geen andere adviseur willen wensen.

• Vakmanschap

We zijn ontzettend vriendelijk en goed geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken.

Personeel denkt heel goed mee en hebben veel kennis van zaken.

grandioos

Super goed en bekwaam geholpen geholpen door Jan

• Vakmanschap

Zeer vakkundig en snel geholpen door Dinand

Al eerder een keuken bij Satink gekocht, dus de keuze om daar onze droomkeuken uit te zoeken was dan ook snel gemaakt. Erica & Gina

• Vakmanschap

Verkoop zeer fijn en goed service achter af zeer slecht

Ik heb 1.5 jaar geleden een keuken gekocht bij Peter van meulen na installatie heb ik zeer onprettige ervaring op gelopen door de zeer slechte service dat heeft me zeer aan het twijfelen gebracht voor onze nieuwe keuken maar toch besloten. Om weer met Peter contact op te nemen en hij heeft het zeer fijn op gepakt waar door we onze nieuwe keuken weer bij satink hebben gekocht het moet wel duidelijk zijn dat mensen zoals Peter van der meulen er voor zorgen dat een bedrijf kan blijven bestaan!!

TOP!

Fantastisch geholpen door verkoper Peter van der Meulen van Satink. Hij luistert goed naar de wens van de klant. Hij adviseert wat misschien handiger en/of beter is, waar je als leek niet over nadenkt bij het kopen van een keuken. Na alles goed te hebben besproken en uitgezocht heeft hij een ontwerp gemaakt wat wij zelf niet van tevoren hadden kunnen bedenken. TOP! Superblij met het eindresultaat!

Super!!

Ten eerste meerdere keukens gekocht bij Satink. [ in de loop der jaren ] Hele mooie zaak. Bij entree gastvrij ontvangen. Open en overzichtelijk. Goed advies. // Prijstechnisch waar voor je geld. Super verkoper : dhr. Dinand Plekkenpol. Een aanrader!!

• Vakmanschap

Een super keukenzaak waar zowel de verkoop als aftersales geweldig zijn !

Ik ben zeer tevreden over het vakmanschap van zowel verkoopadviseur als de monteur

Fantastisch geholpen door Santink

Goede adviezen en luisteren naar de klant, en hierop een ontwerp gemaakt waar we zelf niet waren opgekomen. Bedankt

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle