Prettig contact gehad met de verkoopster. Denkt goed mee en weet onze wensen goed te vertalen naar een 3D-ontwerp, wat genoeg duidelijkheid geeft. Op dit moment zijn we tevreden.
Goed geholpen. De tijd wordt voor je genomen. Vragen worden goed uitgezocht en beantwoord.
Positief - Flexibel - Vriendelijk
Ontzettend goede afspraak gehad. Door goed naar ons te luisteren en praktische kijk van Satink hebben we een super mooie en praktische badkamer ontwerp! Nu alles even op ons in laten werken. Bedankt Ronald voor je advies en ontwerp!!
goed vriendelijk ontvangen, heeft de tijd genomen om de wensen in te vullen met aanvulling van zijn advies, zijn tevreden uit elkaar gegaan hoop ik, na bevestiging van de aankoop van een volledige badkamer
zeer prettig ontvangen, geholpen en geadviseerd en tevreden naar huis en blij hopelijk wederzijds met de aankoop/verkoop van een keuken
We zijn vriendelijk geholpen
Prima ervaring met dit bedrijf tot nu toe.
Meer dan prettige ervaring met zowel keukens als badkamer specialisten. Sterk gevoel dat er wordt geluisterd en op basis daarvan de expertise optimaal wordt benut. We hadden Satink aangeraden gekregen door vrienden en zullen net als hen, uw bedrijf van harte aanbevelen.
Duidelijk, eerlijk, gedegen advies, kennis, kunde, gezellig
snel een afspraak. Vriendelijk,
Goed advies, verkoper denkt met klant mee, niet opdringerig, luistert goed naar de wensen van de klant, totaalindruk prima.
na 13jaar is onze keuken helemaal op de kastdeurtjes hangen door en bladert helemaal af en service/garantie hebben wij nooit gehad(na 5 jaar valt buiten de garantie) en nu op zoek naar een andere keuken mmmm
Tijdens de bouw ging alles redelijk. Nu 2 jaar later is er een kraan stuk. Geen enkele service, denken niet mee en laten me gewoon zitten met een erg lekkende kraan. Ga er ondertussen vanuit dat ik het zelf op moet lossen. Erg slecht
Kennis van zaken maar niet in het afhandelen van een klacht.
Tot aan de verkoop is alles perfect mooie showroom verkoper kan goed meehelpen maar, totdat de koop is gedaan.
Bij Satink terecht gekomen omdat ze project leverancier zijn van ons nieuwbouw project. Na een goed begin helaas een zeer teleurstellend einde. Keuken is prima, zeer netjes geplaatst door een 3e partij (interieurbouwer). Echter, heeft Satink op eigen initiatief een andere afzuigkap geleverd. Deze kap had andere afmetingen dan de originele afzuigkap, en heb deze dus niet geaccepteerd. Het feit dat Satink, zonder bericht naar ons, een andere afzuigkap levert, vind ik nogal vreemd, maar goed, kan gebeuren. Nieuwe afzuigkap zou besteld worden, en zou z.s.m. geleverd worden. Inmiddels zijn we 5 weken verder! Terugbel beloften worden niet waargemaakt. De verkoper krijgen we niet meer te spreken, en ik ben inmiddels alweer 7 telefoongesprekken verder. Onze betaalde afzuigkap ligt nu al 1 week bij Satink in het magazijn. Nog steeds wacht ik op een telefoontje om een afspraak te maken. Blijkbaar vind Satink het heel normaal om mensen met een onvolledige keuken achter te laten. Service is volledig afwezig bij Satink! Zeer teleurgesteld in deze nazorg, en zou Satink ook absoluut afraden bij potentiële klanten.
Producten die werden geleverd waren goed
Erg nonchalant moest zelf steeds contact opnemen. Dag van levering 1,5 uur te laat. Verkeerde schouw geleverd nieuwe duurde 8 weken. Deze keer zeer slechte ervaring.
Wat een waardeloos bedrijf! Half februari op een donderdagavond onze wensen doorgesproken. Globale richtprijs is er afgegeven. Waarna de volgende ochtend aangeven werd dat de offerte ver boven de afgegeven richtprijs zou komen. Aangegeven dat hij toch maar door moest gaan met tekenen en rekenen omdat er toch eerst iets op papier moest komen. Half maart nog maar eens gebeld. Bleek dat de verkoper er niet meer werkte. Collega meldde dat het toch niet meer nodig was???? Aangegeven van wel. Collega gaf aan het over te nemen en binnen 2 weken met een voorstel te komen. Gisteren maar weer eens gebeld. Collega stelde voor om toch maar weer een afspraak te maken om weer alles door te spreken. Voor mij hoeft het daar niet meer.
Goedendag meneer Gieskens, Wij betreuren dit ten zeerste. Er wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Chris van Herwijnen
Leuk en eerlijke verkoop en er wordt tijd voor genomen Service gewoon uitstekend, ook voor service na de tijd. Wordt supersnel geregeld.
We hadden een zeer goede ervaring met Satink, maar het ging mis bij de aftersale. De verkoper reageerde niet op telefonische afspraken en mailverkeer. Pas bij het dreigement breed de publiciteit te zoeken kwam hij in beweging met excuses. Vervolgens heeft hij zich wel klantgericht opgesteld. Als verkoper overigens zeer deskundig en prettig!
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle