Mooie keus. Goed meedenkende verkoper.
Prettig en deskundig geholpen, momteur werkte netjes en was prettig in de omgang.
Goed geholpen in de winkel. Er werd meegedacht. Badkamer is geinstalleerd door vakman.
Zeer mooi ontwerp keuken en badkamer, beide ook mooi uitgevoerd. Goede adviezen over materiaalkeuze.
NALEVRERING KLEINE DINGEN TOCH ZONDER EXTRA KOSTEN (ZELFS) BEZORGD!
Fijn zaken doen
Goed meedenkende verkoper.!!!
geen rare offertes die daarna wel 40% zakken, eerlijke prijs die bij de keuken en apparatuur past. in 4 jaar 2 keukens gekocht ivm verhuizing, beide keren netjes behandeld, ik zou onze 3e keuken hier zo weer bestellen.
Mooie badkamer, goede levering,.goed meegedacht over ontwerp
Goede afspraken gemaakt en deze zijn ook netjes (en tijdig) nagekomen.
We zijn weer (!) uitstekend geholpen door Peter van der Meulen. Hij heeft goede ideeën, denkt mee en is een prettig persoon om zaken mee te doen. Top!
De verbouwing van de badkamer en toilet was goed gepland en de uitvoering goed en zorgvuldig gedaan, met vakkundig en nauwkeurig personeel
Pracht van een Keuken gemonteerd door vakmensen
Betere communicatie m.b.t. planning. Persoonlijk contact door Satink over uiteindelijk opgeleverde resultaat. Betrokkenheid van verkoop ook nadat de order getekend is. Veelheid aan wisselende onder aanemers komt rommelig over. Eind resultaat wel goed. Echter totaal geen persoonlijke vraag naar Feedback vanuit Satink...
- Ruime keuze in Showroom - Grote mate van creativiteit in gepresenteerde voorbeelden in showroom; biedt veel inspiratie! - Goede keuze tussen 'luxe&compleet' tov 'meer basic&outlet' - Goed meegedacht in haalbaarheid in gegeven ruimte en wensen - goed meegedacht in maximale halen uit minimale kosten
Uitstekend geholpen in de showroom bij aankoop. Vriendelijke en vakbekwame behandeling door verkoper de heer Peter van der Meulen. De monteur die de keuken heeft geplaatst, dhr. Jan Klomp is het beste wat ons op montage gebied is overkomen. Een allround vakman van uitzonderlijke klasse. Daar zou ik Zuinig op zijn.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle