Goede verkopers, Prettige sfeer, uitstekende montage via Satink,. Nazorg nog niet geheel te beoordelen, afhankelijk van nog te leveren en monteren item.
Creatief verkoopproces bij Timo. Oog voor ontwerpen. Ging wel veel mis in maten berekenen en ons de correcties verwerkt toesturen. Dit was tot een paar keer toe rommelig. Dit zou hij aandachtiger (preciezer) naar de klant kunnen oppakken. Collega Lucinda pakte dit ordelijker over, meer oog voor wens van de klant. Meer service en duidelijkheid.
al zoekende naar afzuigkap
Wij zijn uiterst tevreden over de voorlichting, adviezen, levering en de verdere verzorging van de fa.Assies.
gezeur ober verkeerde levering easydrain. Satink zou maar de helft terugkrijgen, of in ieder geval een boete. Easydrain gebeld, en de leverancier v Satink: was totaal geen probleem. Leuk kopen maar achteraf iets herstellen kan niet. Eerder leveren van bepaalde materialen kon niet, zelfs zelf ophalen kon niet in nijverdal. Ik vond het kortom, voor een eindbedrag van deze orde, mager qua service en flexibilitei.
prima service
Erg prettige zaak met vriendelijk en deskundig personeel.
Over het geheel waren wij zeker tevreden over de renovatie van onze badkamer boven en het toilet beneden. Wij zijn vaker bij Satink geweest o.a. een nieuwe keuken. Alleen de uitgekozen tegels voor de toiletten konden niet op tijd en later in het geheel niet geleverd worden. Hierdoor bleven wij een week langer in de rommel zitten. Er is een goed voorstel gedaan voor een oplossing, waarmee wij zeker tevreden zijn. De gehele renovatie van badkamer en toiletten werd door vakmensen uitgevoerd. Het ziet er prima uit! Voor enkele haarscheurtjes in twee tegels komt men langs om dit te herstellen.
Afgelopen jaar mei hebben we onze nieuwe keuken in gebruik genomen. Ik ben nog iedere dag trots op onze strakke mooie luxe uitgeruste keuken! We hebben vorig jaar, oudejaarsdag, een super deal gemaakt. Deze gaan we niet gauw meer vergeten :-0
Wederom alles goed gegaan, helemaal niets aan te merken, alles paste prima!
Op alle hierbovengenormde punten zijn we tevreden. Vriendelijk en vakbekwaam personeel en ook ruime keus .
Prima ontvangst dook vakkundig personeel. verrassende ontwerpen.
Bij dit bedrijf geen keuken afgenomen, het ging over verlichting=onderdeel. Deze moest bij een bedrijf worden besteld, het duurde 4 weken. Hoe kan dat; bestel je via internet dan is de levering binnen 24 uur.
Niek prima verkoper Planning ook prima Monteur Jeroen super
Prima geholpen en toen bleek dat spullen niet goed waren zonder enige discussie vervangen. een pluim
Goed, vakkundig geholpen. Prima aannemer met deskundige mensen Rudy Busweiler c.s. Zeer aan te bevelen.
gewoon top in alles zoals altijd!
Het eerste gesprek met dhr. Plekkenpol verliep prettig. Er was tijd en veel informatie om te kunnen kiezen. De winkel is prachtig en inspireert.
We zijn zeer tevreden met de geleverde keuken en ontwerp. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Bij vragen of opmerkingen direct antwoordt en actie.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle