Super mooie badkamer geplaatst door Satink!
fijne samenwerking , door naar de klant te luisteren en de ideeen
meedenkende verkoper/advieur stelde voldoende en zinvolle alternatieven voor.
Vriendelijke ontvangst Geeft je de ruimte om eerst zelf rond te kijken. Personeel denkt mee met de klant. Geeft gedegen advies. En zorgt op tijd voor een kopje koffie.
Vorige keuken is ons zeer goed bevallen, maar helaas dit keer niet. Slechte info, trage levering en incompleet, nu weer maanden wachten voordat we de juiste spullen krijgen. Alles bij elkaar bijna een jaar bezig met een keuken....dat kan toch niet? Binnen "gelokt" met kado's maar ze uiteindelijk niet krijgen. We hebben een vaatwassser die van te voren de hemel in werd geprezen maar gewoon nog nooit zo een onding meegemaakt en zo kunnen we nog wel even doorgaan
Tevreden, op enkele dingen na die zonder problemen door verkoper toegezegd en gewijzigd gaan worden in week 40, hopelijk ook goed geregeld.
Lucinda heeft ons top geholpen en we hebben een prachtige keuken.
Prettig ontvangst, komt afspraken na
Tot en met de levering en montage loopt alles vrij goed, maar bij de aflevering zijn nogal wat tekortkomingen geconstateerd. Het kost nogal wat moeite om alles te krijgen zoals het besteld is en het duurt vrij lang.
goede service tijdens de koop
Slecht advies, communicatie. Planning zeer traag.
Goede kwaliteit van afgenomen producten Goede info omtrent badkamer accessoires
Er wordt teveel gekeken naar het optische en niet naar het praktische. Een keuken moet functioneel zijn. Te weinig kennis van goede apparatuur (Miele). De nazorg is zeer matig. De bereikbarheid van de serviceafdeling is slecht.
Zeer kundig advies, waarna aankoop keuken gedaan. Alles is tot volle tevredenheid geleverd en geplaatst.
Goed advies en service en goede prijs kwaliteit verhouding
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle