uitzoeken en begeleiding in koop goed. Aflevering badkamer goed. Keuken wat moeizaam, wat puntjes die nog steeds zijn blijven liggen.
Prima bedrijf en goed georganiseerd komt afspraken goed na en nette monteurs
Prettige ontvangst en advies. Monteur denkt mee en werkt netjes
goed advies en tijd genomen voor juiste apparatuur keuze
De keuken is mooi
Mijn ervaring is dat door de verkoper heel erg goed mee gedacht is met mijn wensen en zelfs inzichten gegeven die mij op nieuwe ideeen heeft gebracht.
ik had een combimagnetron van Miele gekocht. Bij aflevering bleek het echter een bakoven te zijn. Het probleem werd snel opgelost en er werd direct eerlijk toegegeven dat er in de winkel een fout was gemaakt. Dat vond ik erg prettig. Er werd z.s.m. een combimagnetron geleverd.
Gewoon vriendelijk en goed advies
Ik heb deskundig advies gehad over de inrichting van de badkamer.fijn was ook dat er op mijn verzoek een glasplaatje in het bovenkastje erbij kon komen, om to teen optimaal gebruik van de ruimte te komen.
Goed advies, mooi ontwerp. Keukenmonteur top. En bezorgers ook netjes.
teleur gesteld in de nazorg van de dingen die niet goed geleverd zijn en verkeerd zijn ingemeten en het contact over wat er gaat gebeuren
Telefoon slecht berijdbaar ,de juiste man of vrouw niet snel te pakken. Verder prima geholpen.
gelijk een goed gevoel bij eerste keer al in de zaak. de verdere vervolg afspraken ook toppie.
Wij hebben een goede ervaring met het kopen/plaatsen van de keuken. Met het leggen van de tegels zijn er problemen geweest. Dit is goed opgelost.
Goed meedenken met ons, de klant, goede adviezen. achteraf mist er toch wat bv de klepkast had best dubbel gekund.
Goede adviezen. ...super badkamer geworden
houd niet iemand steeds aan het lijntje, als ik belde werd mij van alles beloofd en niks nagekomen, ik moest eerst in levende lijve komen en toen had ik alles binnen twee dagen rarara hoe kan dat?
Zeer mooie keuken, was best ingewikkeld, geen standaard keuken maar het eindresultaat is echt super mooi geworden. De installatie was top, goed overleg over de laatste details waardoor ik nu zeer tevreden kan genieten van mijn keuken
Flexibele en meedenkende instelling
kennis van zaken vriendelijk neemt de tijd voor de klant goed advies lekkere koffie
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle