Waardeloze service moet nog steeds worden terug gebeld. Allemaal mooie praatjes bij de verkoop maar achteraf niet aan de levering kunnen voldoen zoals afgesproken. En als je met klachten komt geven ze niet thuis. Waardeloos bedrijf!!!!
ik ben goed geholpen
Ik ben fantastisch geholpen door Timo Keizer. Goede vlotte gesprekken met de juiste informatie. Ik heb ondertussen al 2 vrienden naar Satink gestuurd die ook hun keuken bij jullie hebben gekocht!
ik kwam voor een show model wasemkap die zou eerst 1200 euro hebben gekost, toen 900, ik wilde hem voor 400, maar daar was geen sprake van. Onder tijdsdruk heb ik 500 neer geteld, thuis bleek deze wasem kap nieuw bijna overal 580 te kosten. Ik ben vals voorgelicht en er is mij een poot ujit gedraaid, ik kom nooit meer.
Prima geholpen en erg vriendelijke dame bij de receptie.
zeer tevreden met de verkoper binnendienst en de monteur
Badkamer zeer nette montage en fijn dat ze meedenken. keuken en badkamer aparatuur ziet er goed uit.
Wij zijn leuk ontvangen door Dhr. Drost en leuke gesprekken gehad vandaar onze keuze bij Satink Keukens.
nvt
Vlot en professioneel verkoop proces,
Keuken in 2007 door Satink geplaatst. Keurige afwerking, goede controle en noodzakelijke nazorg geleverd.
- De showroom was uitgebreid. Op het moment dat we boos waren werd snel gereageerd. - De montage (extern bedrijf) was erg professioneel en goed, zeer tevreden en goed kritisch op eventuele afwijkingen. Ze hebben direct geregeld dat alle gebreken werden herstel of dat dit in werk werd gezet.
In keukenland een uniek bedrijf,ook hier worden foutjes gemaakt,maar altijd tot tevredenheid opgelost! Al mijn vrienden en kennissen kopen hier de keukens ook.Een van de grote pluspunten is dat je een "totaal montage" kunt afspreken,zodat je 1 aanspreekpunt hebt voor het gehele traject,Super!
Wij woorden altijd goed geholpen en daar om gaan we altijd maar de zelf verkoper toe peter
Snelle service
Keuken compleet afgeleverd. Prima montage
prima keuken, goede monteurs van van Ark.
goed persoonlijk advies. alles was goed geregeld
kundig geholpen en goed geluisterd naar onze wensen
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle