Wij zijn positief over het vakmanschap van de montageploeg (tegelzetter, installateurs, afkitten).
Tijdens de verkoop zijn we goed geholpen.
Rudi van Rubus tegelwerken is echt een topper (geregeld door satink). Bij de volgende montage van een badkamer mag deze dit weer monteren. Maar nooit!! meer een badkamer van Satink.
Wat is Arie een behulpzame en vakkundige monteur! Dank je wel Arie.
Beter personeel, die zich van begin tot eind inzet voor de klant! En niet voor zijn eigen provisie!
goede behandeling
mooie winkel; vriendelijk en vakbekwaam personeel dat natuurlijk wil verkopen, maar ook met je meedenkt.
Er ging bij de levering/montage wat fout, zou tegelijkertijd gebeuren terwijl dat tijd technisch niet kon. Vond het slecht dat satink daarvan niet op de hoogte was.
Vakmensen. Mooi geplaatst
Ondanks dat in eerste instantie de order niet was geplaatst, en ik daarom dik 10 weken voor niets had gewacht, is dit wel goed richting mij afgehandeld en is mijn indruk positief gebleven.
Erg leuk geholpen, prima advies en ontwerp. Goede prijs. Erg mooie showroom.
verkoper zeer prettig en relaxt en dat geld ook voor montage personeel.
Het eind resultaat stemt ons tevreden.
Mooie winkel en showroom en goed ontvangen door Freek Drost
mooie inrichting showroom
Alles is goed
Aflevering van de juiste spullen en altijd een vriendelijk woord
Alles is volgens plan verlopen. Wij zijn heel tevreden.
Communicatie kan sneller
Huub van Doornestraat 4