ze kunnen mooi vertellen, totdat je betaald hebt dan is de service gelijk weg.
Is er niet, bij de keuken ging bijna alles perfect. Met de badkamer/toilet ging bijna alles fout.
Levering en plaatsing keuken was uitstekend.
Satink is te veel op sales gericht. Als je na de koop vragen hebt is het een drama om iemand aan de telefoon te krijgen, noch in inhoudelijk juist antwoord, terwijl je toch echt niet vraagt om de bouwtekeningen van de Eiffeltoren. Misschien is de hoog doorloop snelheid van het personeel een oorzaak, maar dat kunt u vast zelf bepalen. Momenteel wacht ik ook al weer één dag om een dikte van een glasplaat te ontvangen en af te stemmen hoe ik meer tegels kan ontvangen. Ik vind dit niet meer van deze tijd.
Prettige omgang en info van het personeel, klantvriendelijk,
Ik was alleen en een beetje zenuwachtig, maar werd direct op een positieve manier op mijn gemak gesteld.
zeer mooie winkel met gezellige personeelsleden
Positief, daar kan ik niks van maken
Het advies van de verkoper is als zeer creatief ervaren met een groot probleem oplossend vermogen.
Verkoper Peter v/d Meulen hield netjes contact met vragen tijdens bestelperiode. We hadden/hebben een goede "klik", iets wat wij belangrijk vinden! Na wat problemen met de geleverde keuken lijkt het allemaal keurig opgelost te gaan worden - moet nog gebeuren maar we hebben er vertrouwen in!
Geen poespas, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en snel een koelkast gevonden die ik wilde. De montage verliep soepel en aardige kerel.
Welwillendheid om mee te denken van verkoper Mooie keuken
Goed advies bij eerste bezoek aan adviseur. Geen gezeur over prijs maar direct netjes gedaan. Zeer nette en behulpzame, vakbekwame monteur.
prima advies, keuken is echt geworden wat we gehoopt hadden. montage is ook door deskundige medewerkers gedaan.
Beloof alleen dingen die je ook echt na kunt komen
Zeer prettig contact met Niek, zeer geduldig en bereid mee te denken.
Uitlevering van goederen tot 2 x toe niet alles uitgeleverd . 2 x extra naar zwolle gereden om alsnog de spullen op te halen . communicatie tussen de mensen kan beter !! Dit had ons een rit naar Zwolle bespaard . Voor de rest zeer tevreden over alles
Prettige verkoper en goed advies. Plaatsing keuken verliep prima.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle