Heldere afspraken en een goede prijskwaliteit verhouding
Vriendelijke verkoop, keurige montage.
Onze eerste ervaring begon positief, met een verkoper met een leuk ontwerp, die meedacht met de klant en je niet direct van alles aansmeert. Helaas kreeg deze man een andere baan en werd het overgenomen door een ander. Van overdracht of communicatie lijken ze bij Satink nooit gehoord te hebben. Bij deze man werd alles lastiger en konden bepaalde kranen niet, terwijl ze wel in de Satink gids stonden. Na veel heen en weer gesteggel en meerdere bezoeken besloten toch met Satink door te gaan. Uiteindelijk na foute levering is alles nu bezorgd. En gaan we zien hoe het wordt. Plaatsing wordt door een ander gedaan.
Goed en snel een ontwerp gemaakt. Zeer flexibel met veranderingen ontwerp, snel een afspraak kunnen maken
Prettig geholpen door Peter Leuke en ongedwongen sfeer
Voorlopig niks te beschrijven keuken is niet goed 11650 euro betaald alles in 1x moeten betalen maar als ik dit had geweten had ik geld achter gehouden tot keuken 100% goed opgeleverd is vind het beetje jammer dat als je zelf je keuken plaatst dat jullie service verrekte slecht is gr fam van den bos
Personeel orderverwerking en levering aan huis en degenen die geïnstalleerd hebben niets dan lof. Hen beveel ik van harte bij ieder aan. Super vakmensen. Denken mee en zijn technisch goed.
Uitstekende kwaliteit
Wij hadden een huis gekocht waarin een keuken staat die 1 jaar oud is en bij jullie was gekocht. We hebben daar enige aanvullingen bij gekocht en zijn daar blij mee.
Je wordt vriendelijk en adequaat geholpen
Op al onze vragen kregen wij de juist en correcte antwoorden , wat heeft geleid tot een mooi eind product
Duidelijkheid naar de klant toe en niet achter af meer prijzen
Personeel sloop en bouw badkamer : positief, goed overleg en harde werkers.
Goed advies. Prijs kwaliteit goed. Goed gevoel.
Vriendelijk geholpen
Het maken van ontwerp en vakmanschap van de installateur.
Keuken prima gemonteerd en naar wens
Bij de receptie is klantvriendelijk top, speciaal voor de kleine vervangingen die ik nodig heb
We werden netjes ontvangen en behandeld.
Goed dienstverlening
Huub van Doornestraat 4