Goede ontvangst, veel persoonlijke aandacht, actief meedenken. Ruim assortiment. Vlotte reactie op mailverkeer.
Mooi opgesteld, gpede kwaliteit, keuzes zat. Vriendelijke verkopers die de tijd voor je nemen en met je meedenken.
Wij hadden al een keuken in gedachte bij een ander keukenzaak totdat we de Siematic XLS zagen. Schitterende keuken maar wel een met een fors prijskaartje. Satink is flexibel en denkt mee met de wensen van de klant. Wij waren hierdoor positief verrast. Adviseur Mark heeft ons erg goed en snel geholpen. Satink is uiteindelijk met een prijs gekomen die weliswaar boven ons budget kwam maar die toch ook wel acceptabel was gezien onze wensen betreffende de Siematic XLS.
Fijne ervaring door het goed meedenken in de mogelijkheden en indelen van de ruimte.
Wij waren zeker niet de makkelijkste klanten en wisten aardig wat we wilden. Adviseur Mark stuurde ons vakkundig bij en bleef geduldig, aanpassing van eerdere wensen was geen probleem. Geen opdringerige verkoop, eerlijke prijs. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook de plaatsing goed zal verlopen. Fijn te weten dat Mark ons vaste aanspreekpunt blijft.
Heel goed geadviseerd, goed meegedacht, prettig geholpen! Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat straks, maar wordt vast prachtig!
Mijn ervaring over Santink is dat wij erg goed zijn geholpen. Medewerkers zijn erg vriendelijk en meedenkend. Totaal niet opdringerig. Laten je open in je eigen ideeën, maar adviseren wel waar nodig. Prijstechnisch ook erg goed.
top. super geholpen er wordt goed naar je wensen geluisterd en je voelt geen druk van de verkoper dat er gescoord moet worden. kortom een dikke 10
Door de deskundigheid en zeer klantvriendelijke begeleiding van dhr. van de Meulen, zijn wij er in één ochtend erin geslaagd een SieMatic keuken naar onze wensen samenstellen, af te ronden en te bestellen. Gtote klasse.
We zijn professioneel geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken voor onze nieuwe woning. Goeie adviezen over wat wel en niet handig/ verstandig is, prijsbewust en niet belust op een snelle deal. Ook de keuken in onze huidige woning komt van Satink en die bevalt al 21 jaar heel goed. Ziet er nog steeds mooi en tijdloos uit. Prima kwaliteit materialen. Die ervaring was mede de reden dat we nu weer met veel vertrouwen een keuken kopen bij deze mooie speciaalzaak in Zwolle!
Voor een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis zijn we (na gekeken te hebben bij verschillende andere keukenzaken) wederom bij Satink geslaagd. Zowel het assortiment als de goede adviezen hebben ons bevestigd dat we hier weer bij het juiste adres waren.
Onze verkope heeft een kundig advies gegeven voor onze keuken
Prima service, mooie producten
Het gehele proces tot aankoop zijn we begeleid door mw. Tina Eenkhoorn. Dat voorliep voortreffelijk, deskundig, begripvol en geduldig. Uiteindelijk zijn we heel blij met de gemaakte keuzes en hebben het vertrouwen dat ook de levering probleemloos gaat verlopen, ook al omdat Tina eerste aanspreekpunt blijft.
Goede ervaring van Satink de begeleiding van Mark in het selecteren van een keuken voor ons nieuwe huis. In alle rust en aandacht voor onze wensen zijn wij begeleid in het selecteren van onze ideale keuken. Geen snelle verkoop, in plaats daarvan gedegen advies en eerlijke tips voor het samenstellen van iets moois. Eerlijk in de zin dat ze echt de tijd voor je nemen, en soms heel praktisch dingen weglaten omdat het wel mooi lijkt maar niets toevoegt. Juist het luisteren en acteren op de zaken die voor ons belangrijk zijn is top. Dit heeft voor ons een optimaal resultaat opgeleverd. Dank!
Wij hebben met Dennis te maken gehad die ons prima heeft geadviseerd en goed heeft meegedacht wat binnen onze wensen en ons budget past. Zijn goed geslaagd met een fraaie Siematic keuken en blij met dit resultaat.
Bij binnenkomst voelden we ons direct op ons gemak en welkom. Dhr Jan van de kolk heeft een heel mooi en praktisch ontwerp gemaakt voor onze keuken waardoor de ruimte goed wordt gebruikt. Er werden ons goede adviezen en ideeën aangedragen. We gaan er vanuit dat de plaatsing net zo goed verloopt als het ontwerpen van onze droomkeuken.
Bij binnenkomst een hartelijk ontvangst en voldoende personeel wat rond liep. Ons oog viel direct op de mooie, ruim opgezette showroom. Na een eerdere rondleiding hadden we een afspraak gemaakt voor een persoonlijk advies. Er werd ruim de tijd genomen! Rianka keek en dacht goed met ons mee. Ze heeft duidelijk kennis van de verschillende producten. We hebben een mooie keuken uitgezocht die - hopelijk - geheel naar wens gemaakt en geplaats zal worden. Het enige wat wij achteraf miste was een 3D ontwerp.
Graag zou ik mijn ervaring met Satink willen delen als de keuken is geplaatst. In mijn geval pas over 4 maanden. Offerte is slechts een begin!!!!!!
Zeer deskundig en erg prettig
In eerste instantie zonder afspraak binnengekomen. We werden toch direct geholpen en voorzien van een goed initieel idee. Op basis van dit idee een verdere afspraak gemaakt en uiteindelijk een mooie sie-matic keuken uitgekozen voor een goede prijs.
Wij hebben ons bezoek als erg prettig ervaren, wij zijn meerdere keren geweest ook zonder een afspraak en altijd wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Met duidelijke en professionele uitleg en hulp.
Djoni is een prettige rustige adviseur zonder gepush en ze denkt mee. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze geeft duidelijke uitleg en adviseert op basis van feiten passend bij je wensen. Ze betrekt haar collega erbij die specialist is op het gebied van Next125 om de puntjes op de i te zetten. Top! De adviseurs hebben plezier in hun werk en dat stralen ze ook uit. Je wordt netjes begroet door alle adviseurs als je door de showroom loopt. Je voelt je welkom! Aanrader!
Wil je een mooie, kwalitatief goede keuken dan ben je hier aan het juiste adres. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Onze keuken is halverwege april geplaatst, tot op heden is de keuken nog steeds niet compleet. Hoekstuk keuken mist, blad op de bar mist, een la is beschadigd en de afwerking met kit is belachelijk. Elke keer bellen met satink maar dit helpt niks. 3 weken terug zou alles besteld zijn en dit zou één week later binnen zijn en dat zou er contact opgenomen worden met ons. Tot op heden niks van ze gehoord, persoonlijk vind ik dit zeer onbeschoft. Mijn advies, heb je geen zin aan extreme irritaties? Bestel hier dan vooral niks!
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle