Vriendelijk, Professioneel en meedenkend.

Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht, kwamen we bij eigenhuiskeukens in Groningen . In eerste instantie om even rond te kijken dus zonder afspraak. Werden vriendelijk ontvangen en een praatje gemaakt met Gert. Met Gert zijn proffesionele hulp en het meedenken van hem zijn we uiteindelijk met een gekochte keuken naar huis gegaan. De keuken moet nog geplaatst worden , vandaar nog geen 10 , maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Many choices with professional handling

Our experince with Marco was very professional. He totally understands and does recommendations according our taste very effective and efficiently. Eigenhuis is not cheap but it's worth for this professional and customer friendly service.

Zeer professioneel, er wordt met de klant meegedacht.

Prettige samenwerking met Nick kom tot de juiste keuzes te komen.

Specialist in begrijpen van je wensen en budget

Verkoper Nick stond al te wachten op ons. Hij liet ons oriënteren in de showroom. Onze wensen en budget waren via de mail al doorgegeven. Na 3 uur is onze prachtige keuken in 3D door zijn uitgebreide heldere en eerlijke informatie gereed en de prijs was aantrekkelijk, daarbij geven ze gelijk alles door aan Riz bouw. Dus voor ons geen gestress. Zo ontzettend fijn, er viel een grote last van onze schouders. Dus daarom Nick je bent een TOPPER.

goed geslaagd

Relaxte omgeving met vriendelijke heren die ons goed hebben geholpen. Fijn dat tijdens het 2e gesprek er totaal begrip was voor verandering van wensen en werden we ook goed geholpen met de kleurkeuzes. Vol vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt afgehandeld hebben we getekend. Zeker fijn dat we 3 maanden voor oplevering van ons appartement nog terug kunnen komen om andere kleurkeuzes te maken.

Super fijn en professioneel geholpen

Bij Eigenhuis keukens zijn wij heel prettig geholpen door Lusette. Ze luisterde goed naar onze wensen en heeft daar passend advies bij gegeven. Daarmee hebben wij echt onze droomkeuken gevonden bij Eigenhuis keukens. Er is ook een hele prettige, rustige sfeer. Wij hebben het dus zeer fijn ervaren.

Goede hulp, goede kennis, goede prijs!

Goed geholpen door Waldo, vervolgens door de juiste prijs akkoord gegaan op onze droomkeuken!

Prima net bedrijf nette verkoper

Net bedrijf nette verkopers Op een ongedwongen manier alles uitzoeken

Persoonlijk, professioneel, ongedwongen.

In twee sessies ben ik op een prettige persoonlijke en professionele wijze geholpen met het kiezen van een keuken die past bij m’n wensen.

Straight to the point!

Vriendelijk personeel, er wordt fijn mee gedacht om eigen wensen praktisch in kaart te brengen en er wordt mee gedacht wanneer de wensen niet kunnen of gewenst zijn in de praktijk. De klant en diens wensen worden respectvol benaderd. Ik heb een prachtige keuken besteld bij Richard. Dankzij zijn inzichten en mijn wensen is er een top resultaat uit gekomen. Helaas mag ik nog 2 jaar wachten op het resultaat, wanneer mijn woning opgeleverd zal worden.

Goed ontvangen en geholpen, als het plaatsen van de keuken ook top is, mooi bedrijf.

Top bedrijf

Alles is perfect goed uitgelegd, tevreden

Heel positief!!

Verrassend hoe goed wij geholpen werden door Frank van den Berg in amersfoort. Hij wist precies onze wensen om te zetten in n mooie keuken. Zelf wisten we nog niet eens precies hoe we het wilden. Wat een creativiteit , vriendelijkheid en geduld. We zijn er heel blij mee. Bedankt!!!

Vriendelijk en professioneel.

De verkoper was zeer geduldig en meedenkend,al met al een zeer positieve ervaring.

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Wij kregen alle tijd en aandacht om ons te oriënteren op de keuzes die er waren.

Mooie ontdekking

Zeer positief, nadat we eerst zelf een rondje hadden gelopen door de showroom om ons te oriënteren werden we professioneel geholpen door de adviseur. Met name de vragen ronde wat we wilden etc. hielp ons op weg. Na het uitwisselen van deze info werden we meegenomen door de wereld van keukens en apparatuur. De adviseur voelde ons goed aan. Uiteindelijk hebben we de keuken samengesteld die we ook voor ogen hadden.

Overweldigend

Zijn zeer verrast door de ruime keuze in de showroom. Op basis van type keuken uit showroom geïnspireerd geraakt en hiermee onze droomkeuken geconfigureerd. Kijken ernaar uit wanneer de keuken wordt opgeleverd.

Uitstekende keukenwinkel

In de showroom zijn wij goed geholpen, zij kwamen met ideeën en oplossing waar wij zelf niet over hadden nagedacht .

heel goed geholpen met uitzoeken een droom keuken.

Wilco heeft heel goed geholpen met uitzoeken een droom keuken en geschikte electra. Goede service!

Zeer correct geholpen!!

Zeer goed geholpen en geadviseerd, zeer goede communicatie.

Mooie keukens, klantvriendelijke benadering!

Een aanrader!

Met een heel goed gevoel een keuken aangeschaft bij Eigenhuis!

Wij werden geholpen door Cathelyn van Doorn. Met haar jarenlange ervaring en kennis zaten wij bij haar op de goede plek. We hebben samen een hele mooie keuken samengesteld en haar adviezen ook zeker opgevolgd. Fijn dat ze zo heeft meegedacht en wij tot zo’n mooi ontwerp zijn gekomen die voldeed aan al onze wensen. Totaal geen gevoel van druk ervaren zoals je bij vele andere keukenleveranciers wel hebt. We kunnen niet wachten tot ie wordt geplaatst.. Dank voor alle hulp en deskundigheid Cathelyn!

Ouderwetse service gecombineerd met vakmanschap

Aankoopproces van de keuken hebben we zeer positief ervaren, Er werd goed meegedacht en hebben waardevolle tips gekregen tijdens dit traject. Alle tijd gekregen/kunnen nemen om na een transparante onderhandeling de deal te kunnen sluiten.

Super ervaring bij Eigen Huis Keukens .

Top team, klantvriendelijk, denken goed mee en prijs/qualiteit zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fijne begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken

Ruime keuze in apparatuur en materialen. We zijn door Suzanne geholpen en door haar expertise een prachtig ontwerp gekregen. Meer dan tevreden over Eigen Huis keukens.

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle