Zeer goed geholpen

Fijn en meedenkend

Op zoek naar een keuken in een niet al te grote ruimte. Ze dachten goed mee en kwamen met goede voorstellen.

uitstekend.

Ik ben zeer goed geholpen in het kiezen van de juiste keuken. De verkoper had ook erg goede suggesties.

Goede meedenkend medewerker

Na een eerste kennismaking liep het niet zoals gewenst. Medewerker Jos van Eigenhuis Groningen heeft later weer contact met ons opgenomen en daarna liepen de contacten als een trein. Goede ideeën, prima prijs en vlotte levering. Installatie door monteur was uitstekend en snel. Paar service puntjes. Moesten helaas 3 x terugkomen.. Duurde tezamen 3 maanden voordat alles opgelost was. Dat is een aandachtspunt. Uiteindelijk zeer tevreden met onze prachtige keuken.

Goede ervaring na uitstekende keus

Eigenhuis Keukens gold voor ons bouwproject als preferred supplier. Er is bij EHK een ruim aanbod aan mogelijkheden voor een inrichting van de keuken naar eigen idee en smaak. Alles is overzichtelijk tentoongesteld. De begeleiding bij dit proces is prettig en efficient.

Duidelijk, maar netjes

Fijne zaak. Nemen de tijd en tijd te kort is gewoon een vervolg afspraak. Niet eromheen draaien.

Prima service.

Vlot en meedenkend zonder gedoe.

Laagdrempelig, gastvrij en betrokken

Wij hebben een fijne ervaring bij de aankoop van een nieuwe keuken bij Eigenhuis keukens. Een gemoedelijke en warme sfeer met eerlijke en betrouwbare medewerkers. Erg laagdrempelig in de communicatie en transparant over de kosten en mogelijkheden. Nu nog afwachten op het eindresultaat, maar daar hebben wij alle vertrouwen in!

Wat een vriendelijk volk was het bij verkoop. Ze denken met jou mee, ben erg te vreden met het resultaat op het papier en prijs verhouding ik hoop ook op het praktijk zonder mankementen en gezeik in mijn nw apartement terechtkomt..

zeer kundige mensen en ze weten exact waar ze het over hebben zeker een aanrader om daar zaken mee te doen.

Fijn, correct en professioneel geholpen met een nieuwe keuken uitzoeken.

Zo'n 20 jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens, nog steeds in prima staat, maar willen graag wat moderniseren. Leonie heeft ons goed en ongedwongen geholpen en samen met ons een prachtige keuken ontworpen. Fantastisch dat jullie na 20 jaar nog steeds dezelfde service weten te hanteren. Wij hebben er heel veel zin in en zien de nieuwe keuken met plezier tegemoet. Dank jullie wel.

Betrokken, meedenkend en relaxed, heerlijk hier een keuken samen te stellen

Als straks de geplaatste keuken ook naar onze zin is, dan zijn zeker 5 sterren dik verdiend. We zijn heel prettig geholpen. Alle tijd werd genomen om mee te denken. Er werden prima tips gegeven. En alles werdt letterlijk uit de kast getrokken om ons de verschillende mogelijkheden te laten ervaren. Er zat nergens druk of haast op. Het was gewoon een heerlijke spannende gewaarwording om je nieuwe keuken vorm te geven, en dat onder prettige kundige en prima meedenkende keukenadviseuse.

Deskundig, prettig, transparant advies

EigenHuis Keukens Capelle werkt samen met de aannemer van mijn nog te bouwen appartement. Keukenadviseur Richard heeft ruim de tijd genomen om mee te denken over de nieuwe keuken. Ik ben tevreden over het ontwerp dat er uit gekomen is. Ik ga een mooie keuken voor een goede prijs krijgen. De persoonlijke benadering maakt het uitzoeken van materialen, apparatuur en ideale opstelling een aangename bezigheid. Ik ben erg tevreden over de service van EigenHuis Keukens.

Plezierige en zeer efficiente behandeling in Uw Hoofddorp kantoor

Hr Biersma heeft ons in twee uur een mooie en functionele keuken ge offeerd gebaseerd op onze wensen met reeds alle details van kastjes, laden en apparatuur. Prima service.

Top ervaring!

Bij Eigenhuis Keukens wordt je zeer professioneel en ongedwongen geholpen bij het samenstellen van je keuken zonder te pushen om snel keuzes te maken of je budget te communiceren.

Goede service. Deskundige en vriendelijke verkoper. Geen gesteggel over prijzen. uitstekende producten. Blij met de adviezen en mijn uitgezochte keuken

Fijne, persoonlijke service zonder opdringen

In een fijn uitgebreid gesprek zijn al mijn wensen naar voren gekomen en heb ik alle opties in showroom kunnen bekijken. Er werd mij niks opgedrongen waar ik ook een hekel aan heb. Heel fijn! En Sabine zorgt voor koffie en lekkere koek.

Een geweldige ervaring bij Eigenhuis Keukens Capelle!

Mijn vriendin en ik hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en Eigenhuis Keukens Capelle werd als aanbevolen leverancier vermeld. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen, wat ons direct op ons gemak stelde. Bij ons bezoek aan de showroom werden we hartelijk ontvangen en door Richard persoonlijk begroet. We kregen alle ruimte om rustig rond te kijken en inspiratie op te doen, zonder enige druk om snel beslissingen te nemen. Toen we onze wensen bespraken, was Richard goed voorbereid. Hij had op basis van onze moodboards en keuken specificaties al een eerste schets gemaakt. Dit gaf ons een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Richard's enthousiasme en geduld zorgden ervoor dat we samen met vertrouwen onze droomkeuken konden ontwerpen. We werden tijdens ons bezoek goed verzorgd en voelden ons gedurende het hele proces oprecht betrokken en gesteund. Ook na ons bezoek werden vragen en kleine aanpassingen snel en efficiënt opgepakt. Met een zakelijke achtergrond weten mijn vriendin en ik hoe interacties als deze kunnen verschillen. We zijn blij dat we bij Richard en zijn team terechtkwamen. Eigenhuis Keukens Capelle hecht duidelijk veel waarde aan klanttevredenheid, en dat merk je in alles wat ze doen. We bevelen hen dan ook van harte aan. Dank je wel, Richard en Eigenhuis Keukens, voor de uitstekende service en de prachtige keuken die binnenkort in ons nieuwe huis zal stralen.

Goed geholpen en vriendelijke medewerkers

Goed geholpen door deskundigen verkoper.

Keukenverkopers met verstand van zaken

10 jaar geleden een grote keuken gekocht. Naar tevredenheid. Ook qua montage ! Geen enkele nalevering of garantie klusje geweest. Daarom nu weer gekozen voor Eigenhuis keukens. Echter nu voor een recreatiewoning!

Zeer goed en professioneel in advies en aanpak van het keuken project

Kundig advies en vooral meedenken (Lusette, vestiging Amersfoort) in wat wel kan in plaats van niet....!

Geweldig!

Zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan bij Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel. Aansluitend afspraak gemaakt met de heer Nick Legierse, die ons, om niets aan het toeval over te laten, in drie opeenvolgende afspraken op prettige wijze met kennis en kunde zeer goed heeft geadviseerd!

Geweldige en geduldige begeleiding

Door het steeds uitstellen van de bouw van het nieuwe huis zijn er diverse afspraken geweest waarbij ook de indeling van het huis werd gewijzigd. Steeds weer werd er met een glimlach wijzigen aangebracht en meegedacht over hoe we op een beste manier de keuken een mooie keuken konden ontwerpen met het bestaande budget.

Wij zijn fantastisch geholpen door Waldo aan onze droomkeuken.

Wij zijn zeer goed geholpen door Waldo aan onze droomkeuken. Ons werd alles haarfijn uitgelegd en er werd goed meegedacht zodat de keuken niet boven budget uitkwam. Was al bij al een zeer fijne ervaring.

Goede service, er wordt meegedacht.

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle