Fijne afspraak gehad

We hebben een afspraak gehad om de keuken samen te stellen voor een nieuwbouw appartement. Er is meegedacht aan het ontwerp. Er zijn verschillende ontwerpen uitgetekend waardoor je een mooi beeld van de keuken krijgt. En er is in de showroom meer dan voldoende te zien. Het contact is tot nu toe heel prettig ervaren.

Als er iets fout gaat, gaat het meteen helemaal fout

Het verkoop en bestel proces verliep prettig met een mooi keukenontwerp als resultaat. Jammer dat een onderhandeling nog steeds nodig is om een goede prijs te betalen. De elektra bleek niet volgens verwachting aangelegd door de aannemer, en ondanks waarschuwingen van onze kant is hier niets mee gedaan en stonden de installatie monteurs alsnog voor een verrassing. Contact met de service afdeling over de resterende punten is extreem frustrerend. Je wordt vriendelijk te woord gestaan maar niemand lijkt enig idee te hebben wat ze aan het doen zijn. Afspraken worden niet nagekomen, en zelfs na 3 keer navragen en controleren blijkt de werkopdracht voor de monteur toch weer de helft van de afgesproken werkzaamheden te bevatten. Je wordt nooit terug gebeld, je moet er altijd zelf achteraan. We zijn tevreden over de keuken, maar als er iets mis gaat kost het absurd veel moeite om het opgelost te krijgen.

Fantastische keuken gekregen

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben gekocht zat er bijna 1,5 jaar tussen het kiezen en uiteindelijk plaatsen van de keuken. Timo heeft ons in de tussentijd goed te woord gestaan, ook toen bleek dat de kookplaat die we hadden uitgezocht niet meer op voorraad bleek te zijn.

Richard top gozer

Eerlijk over producten niet alles meteen aanraden maar ook afraden werd gedaan wat een fijn en eerlijk gevoel gaf bij ons

Goed geholpen fijn gesprek.

Positieve ervaring

Zowel het uitzoeken van de keuken, Filiaal Hoofddorp, en het plaatsen van de keuken hebben wij als positief ervaren. Natuurlijk ging niet alles in een keer goed maar in goed overleg werden alle probleempjes naar tevredenheid opgelost. Uiteindelijk zijn we tevreden met de keuken en de bijbehorende apparatuur en genieten er iedere dag van. Gert en Lida

Kundige en goede adviezen bij keuze stress

Ik ben zeer kundig en vriendelijk en in alle rust geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Er is zoveel te beslissen en dan is het heel fijn als iemand rustig de tijd neemt en je adviseert.

Prettig, transparant, klantvriendelijk

Ruim de tijd gehad om alle opties te bespreken en te bekijken in de showroom. Prettige begeleiding.

Prima geholpen bij het kiezen van de keuken

Verkoper was goed voorbereid; had snel een gedachte bij onze wensen; gaf zeer goed voor en nadelen aan en bood alternatieven. Liet ons rustig nadenken en drong niet aan. Uiteindelijk een goede keuze gemaakt met prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede dienstverlening met een fijn meedenkende adviseur!

Wij zijn echt heel fijn geholpen door Wilco van Eigenhuis Keukens in Houten. Er is echt de tijd genomen om tot een, naar onze wens, fijn ontwerp te komen. De mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden werden allemaal uitgewerkt, out-of-the-box denken, zodat we de knoop hebben kunnen doorhakken.

Erg vriendelijk en behulpzaam. Ze waren goed voorbereid.

We zijn goed geholpen met het zoeken van de juiste keuken bij onze woning.

Fantastisch geholpen!

Wij zijn fantastisch geholpen door Cathelyn! Al bij het eerste gesprek nam ze uitgebreid de tijd voor het ontwerpen van een keuken, stelde de juiste vragen waardoor wij de juiste keuze hebben kunnen maken. De vervolg gesprekken waren ook fijn en alles werd snel aangepast / uitgewerkt in de offerte als dat nodig was. Uiteindelijk tot een prachtig ontwerp gekomen, wij kijken uit naar de levering en hebben er alle vertrouwen in dat dat ook vlekkeloos zal verlopen!

Vakkundig geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk begroet. Je kan op je gemak rondkijken en als je advies nodig hebt staan ze voor je klaar.

fantastisch!

Fantastisch geholpen door Catheleyn van Doorn. Ze heeft zoveel kennis en professionaliteit. We zijn erg fijn geholpen, meedenken, vooruitkijken, echt in onze schoenen gaan staan.

Top bedrijf

Behandeld met kennis van zaken, voorzien van advies. Weet waarover ze praten

Fantastisch geholpen door Waldo!

Veel geduld goede ideeën heel blij!

Frank was goed deskundig en duidelijk

Duidelijk, goed advies. Makkelijk en snel.

Een aanrader!

Goed terzake kundig. Prima assistentie bij de te maken keuze, geen probleem bij het in voeren van wijzigingen, vriendelijk, en behulpzaam.

Prima geholpen

Hadden geen afspraak in Hoofddorp, maar de adviseur (Marc) wist ondanks de drukte alsnog tijd voor ons te maken. Na een goed advies, gewenst ontwerp (met 3-D tekening) en concurrerende prijsstelling de gewenste keuken aangekocht. Prijsstelling is nader gespecificeerd (kasten, apparatuur en montage). Alles duidelijk, open en transparant.

Heel goede advisering

De verkoopster heeft goed naar ons geluisterd en ons daarna heel goed geadviseerd en ook goed meegedacht. We kregen bij het eerste gesprek al een 3-d tekening en een overzicht van de prijzen, uitgesplitst in kasten, apparatuur en blad, zodat je precies weet waar je welke prijs voor betaald. Heel duidelijk allemaal.

We zijn goed geholpen!

We kochten bij hen (toen nog Keukenhome) een dure keuken met Miele apparatuur, welke in onze nieuwbouwwoning is geplaatst. Na ongeveer 14 jaar kregen we helaas een probleem met onze Miele inductie kookplaat KM 5731. Er verscheen telkens foutmelding FE32. We lazen op internet dat dit probleem zeer vaak voorkomt bij Miele inductie kookplaten en dat dit waarschijnlijk veroorzaakt wordt door ondeugdelijke condensatoren. We hebben hierover contact opgenomen met Eigenhuis Keukens. Omdat het erg duur zou worden om onze Miele inductie kookplaat te (trachten te) laten repareren via een monteur van het Miele Service Center, hebben we Eigenhuis Keukens gevraagd om ons te helpen aan een betaalbare oplossing. Ons oude type inductie kookplaat werd inmiddels niet meer door Miele verkocht. Lars Kroder van Eigenhuis Keukens heeft ons voor een zeer redelijke prijs geholpen aan een passende nieuwe Miele inductie kookplaat KM 7262 FR. Deze is geleverd en gemonteerd door Ruud, een eigen servicemonteur van Eigenhuis Keukens. Ruud is een zeer ervaren, deskundige, handige, behulpzame en vriendelijke man die ons uitstekend heeft geholpen! Wij zijn heel blij met de deskundige hulp en ondersteuning van deze medewerkers van Eigenhuis Keukens, waardoor wij nu weer met plezier kunnen koken! Dank jullie wel.

Een aanbevelingswaardig adres.

Tot nu toe zijn onze ervaringen super. Het contact met de vrouw die onze wensen betreffende een keukenblok wist om te zetten naar een uitvoerbaar geheel, was echt heel fijn. Ze weet waar ze het over heeft, denkt goed mee, “vertaalt” goed, adviseert prettig en dus kan de conclusie zijn: er is écht contact!!! Hopelijk is de uitvoering over een paar maanden net zo goed.

Mooie keuken uitgezocht

Tijdens onze afspraak werd er meegedacht naar de verschillende opties en verbeteringen. Onze wensen werden ook verder uitgewerkt in de tekeningen, zodat het vrijwel precies zo gaat worden zoals wij het in gedachten hadden. We hebben een mooie keuken uitgezocht.

Geweldig geholpen

We zijn er ontzettend goed geholpen.Er word goed naar je wensen geluisterd en ze hebben een hele ruime collectie. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel geholpen

Eigenhuis keukens is de projectleverancier van het nieuwbouwproject waar we voor zijn ingeloot. Na vergelijken ging onze voorkeur nog steeds uit naar Eigenhuis keukens. Mark heeft ons tijdens het oriëntatieproces ontzettend goed geholpen. Een aanrader voor iedereen!

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle