Goede, persoonlijke service

Bij Eigenhuis zijn wij uitstekend op weg geholpen met betrekking tot het opzetten van onze keuken layout en het selecteren van de juiste materiaal en keukenapparatuur. Ze denken hier goed met je mee en geven duidelijk aan waar je op moet letten en welke overige mogelijkheden er tot je beschikking zijn. Het hele proces ging erg soepel en ik zou het daarom zeker aan andere mensen aanraden om hier langs te komen voor keukenadvies.

Een aanrader

Bij meerdere keuken leveranciers wezen kijken, maar uitgekomen bij Eigenhuis Keukens. Fijn gesprek en duidelijk uitleg gekregen over de gang van zaken. Meedenken en uitgebreide uitleg over apparatuur en mogelijkheden. Kortom, zeer tevreden.

Zeer behulpzaam en vakkundig

Wij zijn enorm goed geholpen door Raymond. Samen met hem hebben wij onze droomkeuken kunnen ontwerpen. Nu nog wachten op het eindresultaat met het plaatsen van de keuken.

Goed geholpen!

Wij hebben zojuist een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Amersfoort en zijn geholpen door David. We hebben hier een prettige ervaring omdat ze hier echt mee denken en je van goed advies voorzien.

Supergoed geholpen. Goede informatie en adviezen

Goed geholpen om goede sfeer. Er wordt je niets opgedrongen. De klant staat echt centraal.

Gewoon lekker gezellig open en eerlijk lachen

Heel fijn

Lusette heeft goed naar ons geluisterd. Ze kwam met goede oplossingen. Je bent in goede handen bij Lusette.

Prima geholpen

Goed meedacht met keuken wensen. Ook nieuwe ideeen bedacht voor ons.

Net opdringerig

Wij zijn door Arne keurig geholpen. Denkt goed mee en is niet opdringerig. Wij zijn blij met de tekening en hopen dat keuken plaatsen net zo vlot gaat verlopen.

Goed ontvangen,Mark de Zoete heeft mij super geholpen daar ik de eerste stappen naar de nieuwe keuken alleen moest doen. Zeer geduldig! Nou we hebben de keuken uitgezocht! Nu afwachten als die staat. Kan deze zaak zeer zeker aanbevelen.

Mooie zaak en prima geholpen.

Vriendelijke verkoopster van Eigen Huis Keukens, Goede uitleg gehad over keukenapparatuur en meegedacht over indeling van de keuken.

Na een goed advies gesprek in september is vorige week onze keuken geplaatst. Goede informatie voorziening vooraf via de mail over de planning. Ook goed gezocht last minute naar vervanging voor de gekozen oven ivm extreem lange levertijden. Keuken keurig geplaatst, paar kleine opleverpuntjes en zaken die wij later zagen direct en keurig opgepakt. Overall op alle aspecten zeer tevreden en zou iedereen Eigen huis keukens aanraden

Goed nuchter advies, fijne aankoopervaring

Professionele organisatie, mooie producten. Marco van der Hoeven is onze adviseur. Aardige nuchtere kerel. Veel kennis, goed meedenken, snelle reacties op vragen/opmerkingen. 3 keer op gesprek geweest en de knoop doorgehakt. Mooie keuken gekocht :>). Aanrader!

Zeer vriendelijk, duidelijk en kritisch meedenken. Echt heel blij mee.

Ze namen de tijd om onze wensen goed te begrijpen. Samen kwamen we er vervolgens vrij snel uit. Ze dachten goed mee en waren heel duidelijk.

Samenwerking is gewoon goed.

De keuken staat en is prachtig geworden. Het contact met de medewerkers van locatie Hoofddorp was heel prettig. Het is niet makkelijk tegenwoordig om alles goed op elkaar af te stemmen en dan is de service heel belangrijk. Top gedaan Cathelyn ea

Wij zijn ongelofelijk blij.

Wij hebben het geluk gehad om bij Eigenhuis keukens in hoofddorp terecht te komen om onze eerste echte keuken te kopen en daarbij super begeleid te worden door Waldo. Er is echt geen enkel minpunt op aan te merken. De keuken staat als een ( eigen;)) ) huis. Prachtig afgewerkt en mooi materiaal. Het composiet blad , de koelkast, de Quooker en vaatwasser .de BORA en niet te vergeten de prachtige klimaatkast . Ook hebben we een prachtige stoomoven op advies van Waldo. Alles is supermooi afgewerkt met mooie afwerk materialen. Geen kieren, geen gleuven of naden. alles sluit naadloos. super veel ruimte en geweldige Le Mans systeem in een van de hoekkasten. De levertijden vielen gelukkig heel erg mee, ook van onze stoomoven die in 1e instantie niet leverbaar was. Beter hadden we het niet kunnen treffen. Waldo , je weet het het he . je bent een topper. Super bedankt voor je hulp, raad en advies. Groet Sjaak en Thea.

Zeer deskundig

Zeer deskundig geholpen

Ze nemen ruim de tijd en luisteren goed naar je wensen. Duidelijke offerte en een mooie impressie.

Top service!

Danny heeft ons ontzettend goed geholpen en goed meegedacht. We zouden Eigenhuis Keukens bij iedereen aanraden!

Zeer tevreden!

Afgelopen week een keuken gekocht bij Eigen Huis. Raymond en Lars (vestiging Amersfoort) hebben ons super geholpen! Wij hadden wat haast met het kopen van een keuken. Wij konden snel terecht en er werd veel tijd voor ons vrij gemaakt.

Prettig, deskundig en goede adviezen.

Eigenhuis Keukens nam twee keer uitgebreid de tijd om alle wensen en mogelijkheden door te nemen en de gewenste apparatuur te kiezen. Ik vertrouw erop dat er over twee jaar - als de keuken geplaatst gaat worden - ook weer de ruimte is en dat voelt heel prettig.

Goed, no nonsense, heldere service

Goed, no nonsense, heldere service

Wel verkopen maar geen service leveren.

Net voor Covid hebben we in 2020 een keuken uitgezocht. We woonden toen een kleine 300 km verderop. Toen we speciaal voor een kleurenstaal naar Cappelle gingen konden ze de staal niet vinden. Dus 6 uur voor niks in de gereden. Nou dan heeft u wel een kop koffie verdiend was het antwoord. Bleek later dat de staal gewoon achter de balie lag. Nou ja kan gebeuren denk je dan. De keuken middels zoom besteld eind 2020. In week 16 van 2021 zou de keuken in twee dagen worden geplaatst. Maar er ging van alles mis. Een stroomkabel die werd doorboord, een deur met de nerf de verkeerde kant op. Een vaatwasser die niet kon worden aangesloten omdat er onderdelen mistten en drie verschillende monteurs die alle punten moesten oplossen. Om de inlegmatten moesten we zelf vragen. Vergeten te leveren. Al met al moesten we 9 keer een vrije dag opnemen omdat niet alles in 1 keer kon worden opgelost. Tot overmaat van ramp zit er kleurverschil in de staanders van onze hoge kasten. Dit kwam omdat de verkoper uit een verkeerde boek ons de keuken heeft verkocht. Na eindeloos bellen en mailen en nog eens een bezoek zitten we inmiddels in week 2 van 2022 en het enige wat we krijgen te horen is, “ja nou we hebben het heel druk”. En of WIJ al een oplossing hebben bedacht. Elke oplossing gaat ons geld kosten. Terwijl het hun fout is. Voor een keuken van €20.000,- mag je toch wat meer inspanning verwachten. Maar niets is minder waar. Het is gewoon te knullig voor woorden. Zodra de keuken verkocht en geleverd is zijn ze uit gezoomd. We zijn toch altijd heel redelijk geweest en geduldig maar de maat is een keer vol. Ik zal nooit meer voor een keukenleverancier gaan die alleen projecten doet. Geen oog voor de klant maar alleen voor de verkoop.

Een servicegericht bedrijf met fijne, vriendelijke medewerkers.

Vorige week hebben wij onze nieuwe keuken aangeschaft bij Eigenhuis Keukens Amersfoort na een prettig, duidelijk en eerlijk gesprek met adviseur Raymond van den Berg. Raymond heeft veel tijd voor ons uitgetrokken en luisterde goed naar wat wij wilden. Hij dacht mee over wat zowel nu als in de toekomst een handige keuze was, kon deze adviezen goed onderbouwen en had veel kennis van de specificaties van apparatuur en materiaal. Uiteindelijk is onze droomkeuken voor ons uitgetekend en is er een duidelijke offerte opgesteld. De gemaakte 3D-tekeningen kregen we mee naar huis, wat natuurlijk ook erg leuk is om te hebben! Onze keuken moet op vrij korte termijn geplaatst worden, maar ook dit was geen probleem. Er is direct een tijdvak voor ons gereserveerd, zodat we zeker weten dat dit goed komt. Kortom: Eigenhuis Keukens Amersfoort is zeker een aanrader. Het is een servicegericht bedrijf met fijne, vriendelijke medewerkers. We zien de plaatsing van de keuken met vertrouwen en plezier tegemoet!

Prima winkel waar met verstand van zaken heeft

Tijdens de lockdown is al per whatsapp vriendelijk contact geweest. Nu weer langs gekomen mag worden de showroom bezocht om alles even te voelen en in werkelijkheid te bekijken qua kleur en kwaliteit. Duidelijke uitleg gekregen en we hebben de order geplaatst.

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle