Ze nemen de tijd voor goed advies en luisteren goed naar je wensen

21 Jaar geleden hebben we in dezelfde winkel (toen nog keukenhome) een keuken gekocht en waren toen al zeer tevreden. Daarom was dit onze eerste keuze nu we iets nieuws willen. Arne heeft ons daar de afgelopen dagen op een zeer goede en prettige manier geadviseerd. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht echt met ons mee. De uiteindelijke offerte was duidelijk en de tekeningen gaven een goede indruk van de keuken. Deze digitale offerte konden we vervolgens heel gemakkelijk digitaal ondertekenen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing van de keuken en zien dit met vertrouwen tegemoet.

Avoidable experience with installation

We had a great time in selecting the right kitchen. Infact, the folks at Hoofddorp were helpful and one of them, who was our sales rep, was exceptional. The price was also good and we thoroughly enjoyed the experience. But, the engineer who was sent to install the kitchen was always irritated. Maybe he had a bad day. He was unhelpful, constantly complaining and at sometime it felt he was doing us a favor, instead of doing an installation, which we paid for and in full. He didnt manage to measure the wall right and cut the stone at an angle. I had to place a second layer of tegels to fix it. He fixed doors and they were not closing well. I had to do it myself, when I noticed it. I would recommend them to others, if they send Engineers who take pride in the work they do. I had raised a complaint, but there has been no response from them.

Creatieve meedenkende verkoper

Enthousiaste verkoper die ons op interessante andere ideeën bracht en dat ook nog binnen ons budget! Fijn dat we even een paar kleurenstalen mee naar huis mochten nemen. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. De keuken moet nog komen, dus daar kan ik nog niks over vertellen. Maar 1e indruk was zeer positief.

Mooie zaak met veel keuze

Ontvangst prima met vriendelijk personeel. Veel keuze met goede uitleg

Prettig

Prettige mensen die je goed helpen , geen opdringerige verkopers .leuke keuken uitgezocht

Vriendelijke, goede en terzake kundige uitleg.

Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen goed in beeld te brengen. Wel kost daarna het inbrengen in de systemen heel veel tijd. Als klant zit je dan doelloos te wachten.

Verkoop prima maar daarna.....

Goedemorgen advies, denkt mee maar dan is het over. Belofte om aannemer te regelen vergeten, plaatsing maand opgeschoven, aanrechtblad niet geleverd, afspraak was 1 deel wel 2e deel daarna opmeten voor nauwkeurigheid dus komt week later. Na 2 wkn aanrechtblad geleverd maar scheef gelegd, kieren en beschadigingen aan de muur. Gevolg... eruit halen en nieuw aanrecht en dan 3 delen of 1 blad aanpassen en opnieuw plaatsen en dan ook plinten( waarvoor we niet hadden gekozen) omdat we het zo zat waren laatste optie gekozen. Juiste koelvries na tig weken geleverd. Verkoper deed toezegging een tegemoetkoming te regelen voor al die tegenslagen maar was ineens niet meer bereikbaar, vrij of zo... Klachtbrief naar filiaal Houten en ook naar Hoofdkantoor gestuurd maar nooit meer iets gehoord.

Er wordt met je meegedacht.

Het was een prettig gesprek met de adviseuse. We hadden met elkaar de intentie een goede keuken te ontwerpen. De adviseuse dacht met ons mee, raadde sommige dingen ook af en keek ook naar de prijs. Dat gaf een vertrouwd gevoel en het idee, dat we de goede keuken hadden ontworpen.

Kundig en adviesvol

Vandaag een prachtige functionele keuken gekocht. Super geholpen door Arne. Heeft kennis en geeft een goed advies.

Kundig en vriendelijk!

Onlangs onze tweede keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Capelle aan den IJssel. Door onze goede ervaringen bij het uitzoeken van onze huidige keuken zijn wij zeker teruggegaan naar Eigenhuis Keukens. Door de vakkundigheid van de adviseurs hebben wij wederom een prachtige keuken uitgezocht. Wij kunnen niet wachten tot onze nieuwe keuken geplaatst gaat worden!

goed te woord gestaan en goed geinformeerd

Positief maar eindoordeel eerst na de plaatsing van de keuken!

Goed, helder, vlot en ruime keuze

Heldere communicatie voorafgaand aan afspraak, genoeg tijd ingepland voor de afspraak. Afspraak zelf goed geholpen door een deskundige adviseur/ verkoper. Samen wensen doorgenomen en gekeken wat de mogelijkheden waren met als resultaat een mooie keuken! Enige puntje van kritiek: verkoper lichte niet alles even uitgebreid toe, wij waren goed voorbereid maar als je dat niet bent kan dit wat overrompelend zijn.

Ze namen alle tijd voor ons en hadden veel geduld

Mooie showroom. Aardige medewerkers. Er worden twee merken keukens verkocht nl. Pronorm en Hacker. In de brochure en in de showroom wordt alles gemengd gepresenteerd. Dat doen alle keukenverkopers. Dat maakt het voor de klant onoverzichtelijk. Het zou beter zijn duidelijke informatie per merk te geven in de vorm van een brochure. Niet met design plaatjes maar info over de verschillende hoogtes, kasten deuren en laden b.v. Hierdoor zou je je thuis beter kunnen voorbereiden en minder hoeven steunen op de verkoopmedewerker. Onze complimenten voor de hulp en het geduld van onze verkoopster Rezia in Hoofddorp.

Vriendelijke, kundige service, en veel geduld!

Ricardo was enorm geduldig en vriendelijk (ik heb er zelf nogal lang over gedaan alvorens ik eruit was welke keuken ik wilde). Hij gaf goede adviezen en drong nooit iets op. Dit alles zorgde voor een hele prettige ervaring bij Eigen Huis. Ik zou Eigen Huis dan ook zeker aanraden!

Super goed geholpen aan een supermooie keuken!

Enige jaren geleden kochten wij bij Eigenhuis keukens een nieuwe keuken. We werden toen erg goed geholpen. Omdat we verhuisd zijn wilden wij opnieuw een mooie keuken. Dus nogmaals naar Eigenhuis Keukens. De eerdere ervaring werd zonder mee geevenaard en zelfs overtroffen. Peter van der Werff is een goede adviseur en verkoper die heel goed begreep wat wij wilden. Wij zijn erg blij met het resultaat. Dank en complimenten!

Praktisch, to the point, geen verkooppraatjes, denkt goed mee

Goed geholpen, geen probleem met aanpassingen, zojuist de keuken besteld. Denken goed mee aan het ontwerp. Altijd bereikbaar voor vragen. Betaling bij aflevering. Electra en leidingwerk moet zelf geregeld worden, maar dat schijnt overal gebruikelijk te zijn.

..met een sisser afgelopen

partner en ik, kochten een reante woning als een nieuwbouw project; de keuken-waardecheque klonk mooi; tijdens t maken van een afspraak wat binnen een hele korte tijd gemaakt diende te worden; met de melding van t willen innen van deze bon liep uit op een grote teleustelling. We zouden voor een bepaalde datum tekenen want dan was t apparatuur AEG toevallig ;-) met 50% korting. Eenmaal na de afspraak zagen we t zelfde merk prijkend op t gebouw staan. daarmee toch getekend want t budget waar we mee kwamen was verweg van t uiteindelijk bedrag. Niet normaal wat duur met al onze wensen. WE HEBBEN GETEKEND & wat bleek 1 maal getekend kon je geen korting meer, krijgen alleen nog maar wijzigen. nadat we onze klacht gemeld hadden hebben we met veel geluk deze order kunnen cancelen. en eenmaal thuis zagen we online hoe t klachten regende betreft dit bedrijf, vooral t plaatsen was een ramp..

Helemaal top

Super goed geholpen.

Gastvrij ontvangst en begeleiding

Professioneel

Uitstekend!

Zeer goede ervaring met Eigen Huis keukens. De heer Van den Berg nam alle tijd om ons goed te informeren. Mooie keukens van hoge kwaliteit!! Absoluut een aanrader voor toekomstige keuken kopers!

Meedenkend en professioneel

Een fijne ervaring met onze verkoper, denkt goed mee in de mogelijkheden en je voelt je altijd welkom bij elke gesprek. Aanpassen van tekeningen doen ze niet moeilijk over en staan altijd paraat bij vragen.

Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen. Met veel geduld en creativiteit heeft de adviseur een super goede indeling bedacht voor mijn keuken . Nooit gedacht dat mijn keuken zo ontzettend praktisch en mooi ingedeeld kon worden! Ben er super blij mee en kan bijna niet wachten tot mijn nieuwe keuken geplaatst gaat worden.

Afdeling service belabberd

Keuken uitzoeken prima, plaatsing keuken matig, nazorg ronduit waardeloos. Monteurs die steeds moeten komen om dingen op te lossen uiterst vriendelijk. Service schuift probleem op de fabrikant af en komt niet zelf met oplossing. Terwijl een monteur het probleem heeft veroorzaakt, niet de fabrikant. Half jaar na plaatsing keuken nog steeds wachtende op een deurkastje met juiste kleur. (Bij plaatsen beschadigd geraakt en meerdere keren vervangen voor een deurtje met afwijkende kleur, verkeerd gemonteerde afzuigkap is door andere monteur opgelost)

Dit bedrijf vertrouwd op z’n eigen kracht

Zeer blij met de aankoop van onze nieuwe keuken. Zowel in 1e als 2e gesprek met Waldo werd veel tijd genomen, meegedacht en eerlijk advies gegeven Geen gepush na 1e afspraak voor vervolgafspraak etc( zoals bij eerdere bedrijven) of over een weer onderhandelen over de prijs

uitstekende service

Inmiddels onze derde keuken bij Eigenhuis Keuken in Amersfoort besteld. Iedere keer zeer kundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen! Ze hebben een uitgebreide keus en voor elk budget een keuken.

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle